arkadaşlar 1 yıldır süren bir birlikteliğimiz var çok mükemmel giden bir ilişki değil. ara ara tartışmalarımız oluyor. tartışma sıralarında kırılanda ben oluyorum.
ikimizde 25 yaşındayız ve ben bu ilişki içib çok emek harcadım. askerliğini, işsizliğini hep çektim. aman üzülmesin kırılmasın diye elimden geleni yaptım. şimdi çalışıyor çalışmaya başladığından beri şükür aramız çok iyi. yalnız bi monotonluk var sürekli napıyorsun, nasılsın, günün nasıl geçti konusmamız bunlardan ibaret.
o iş çıkışı arar beni çok detay vererek gününün nasıl geçtiğini anlatır. bende tık yok her zamanki gibi şöyle böyle derim kapanır telefon.
bu arada uzak mesafe ilişkisi bizimki
_geçenlerde mesajlaşırken aynen şunlar geçti
ben: seviyon mu beni
o: offf seviyorum desem ne olacak demesem ne olacak.
ben: tamam duymak istemiştim bida istemem
o: tavırlara bak saçmalıyorsun yani resmen saçmalıyorsun.
ben: tamam dediğimi unut
o: lunaticcc sana kaç kere diyorum şöyle yapıp beni sinir etme diye. çocuk muyuz. kendine gel
ben: iyi geceler uzatmayalım
o:şu şımarık ilgi halini bırak artık, ama yok beni tanımadıysan 1 senedir artık tanımaya başla sevmiyor musun, öpmüyor musun liseli gibiyiz gerçekten.sıkıldım.
ben x en ufak şeyden sıkıldım, soğudum, onu yapma bunu yapma, şımarma, özleme, sevme şu bu tamam uzatma diyorum devam ediyorsun
o:uzatırım hep aynı şeyler sen çalısıyorsun ben çalışıyorum. görüşemiyoruz zaten. kaç kmden bana seviyor musun deme. nasıl sürecek görüşmeden daha. nasıl olacak bu ilişki hiç düşünüyor musun. ne kadar devam edecek böyle.
ben: bu ne demek böyle bunu emin ol senden daha çok düşünüyorum ama mesafeyi hiç engel olarak düşünmüyorum şuan bunları söylediğine gerçekten şaşırdım.
o: hayata toz pembe baktığından şaşırıyorsun bence söylediğimden değil.
ben: küçük bi kız çocuğu olarak görme beni zorlukların bende farkındayım bunu bile bile başlamadık mı?
o: ama zorluklar azalmıyor artıyor bunun farkında mısın?
ben: eee napalım farklı şehirlerdeyiz diye bitirelim mi. şuan zorluk çekiyoruz diye sabrı bırakalım mı?
ve o: iyi geceler yatıyorum ben yorgunum.
ertesi gün hiç birşey yokmuş gibi konusmaya devam.sizce bu nedir anlamı ne bu konusulanların. bazen konusu acıldığında ben aptal mıyım sevmesem uzakta olan birini yüzünü görmediğim biriyle ilişki yürütecek kadar aptalmıyım der.
_bu cumartesi yıldönümümüz aylar önce bilet almıştım yanına gitmek için şimdi içimden gelmiyor gitmek bu konuda da yorum yapar mısınız sizce ne yapmalıyım?
_ben onu çok seviyorum ve bu ilişkiye çok emek verdiğime inanıyorum ayrılmak yerine onu kendime bağlamayı tercih ederim.
_ ve son olarak uzun oldu farkındayım okuyup empati kurarak yorum yapacaklardan Allah razı olsun.
Belliki onunda canini SIKMIS bu durum ..
Senin yerinde olsam, hafta sonu giderdim yuz yuze konusurdum.
Uzak iliskilerde , herzaman biyle sorunlar yasaniyor , ozlem var gorme istegi var...
ayrılmak için an kollayan sevgiliyi gördüm ben sanki umarım bu kafa karışıklığı bir an evvel son bulur da sizide muallakta bırakmaz.arkadaşlar 1 yıldır süren bir birlikteliğimiz var çok mükemmel giden bir ilişki değil. ara ara tartışmalarımız oluyor. tartışma sıralarında kırılanda ben oluyorum.
ikimizde 25 yaşındayız ve ben bu ilişki içib çok emek harcadım. askerliğini, işsizliğini hep çektim. aman üzülmesin kırılmasın diye elimden geleni yaptım. şimdi çalışıyor çalışmaya başladığından beri şükür aramız çok iyi. yalnız bi monotonluk var sürekli napıyorsun, nasılsın, günün nasıl geçti konusmamız bunlardan ibaret.
o iş çıkışı arar beni çok detay vererek gününün nasıl geçtiğini anlatır. bende tık yok her zamanki gibi şöyle böyle derim kapanır telefon.
o: lunaticcc sana kaç kere diyorum şöyle yapıp beni sinir etme diye. çocuk muyuz. kendine gel
o:şu şımarık ilgi halini bırak artık, ama yok beni tanımadıysan 1 senedir artık tanımaya başla sevmiyor musun, öpmüyor musun liseli gibiyiz gerçekten.sıkıldım.
ben x en ufak şeyden sıkıldım, soğudum, onu yapma bunu yapma, şımarma, özleme, sevme şu bu tamam uzatma diyorum devam ediyorsun
o:uzatırım hep aynı şeyler sen çalısıyorsun ben çalışıyorum. görüşemiyoruz zaten. kaç kmden bana seviyor musun deme. nasıl sürecek görüşmeden daha. nasıl olacak bu ilişki hiç düşünüyor musun. ne kadar devam edecek böyle.
ben: bu ne demek böyle bunu emin ol senden daha çok düşünüyorum ama mesafeyi hiç engel olarak düşünmüyorum şuan bunları söylediğine gerçekten şaşırdım.
ben: küçük bi kız çocuğu olarak görme beni zorlukların bende farkındayım bunu bile bile başlamadık mı?
ben: eee napalım farklı şehirlerdeyiz diye bitirelim mi. şuan zorluk çekiyoruz diye sabrı bırakalım mı?
ertesi gün hiç birşey yokmuş gibi konusmaya devam.sizce bu nedir anlamı ne bu konusulanların. bazen konusu acıldığında ben aptal mıyım sevmesem uzakta olan birini yüzünü görmediğim biriyle ilişki yürütecek kadar aptalmıyım der.
_bu cumartesi yıldönümümüz aylar önce bilet almıştım yanına gitmek için şimdi içimden gelmiyor gitmek bu konuda da yorum yapar mısınız sizce ne yapmalıyım?
_ben onu çok seviyorum ve bu ilişkiye çok emek verdiğime inanıyorum ayrılmak yerine onu kendime bağlamayı tercih ederim.
_ ve son olarak uzun oldu farkındayım okuyup empati kurarak yorum yapacaklardan Allah razı olsun.
burdan iki sonuç çıkabilir. birincisi artık evlenmek istiyor mesafeler sorun oluyor o yüzden. ikinciside ayrılmak istiyor sanırım. ama bunu net söylemesi lazım sevgilinizin
Valla konuşmanı okuyamadım sonuna kadar
İnan bana çok saçma geldi
seviyormusun bilmem ne..
Zaten ben sorunca seviyorum dese benim için hiç bir anlamı kalmaz ki o sözcüğün...
Uzaktan ilişki yaşayıp evlenen biri olarak yorum yapmak istedim.
Bizim konusmalarimizda hep böyle günün nasıl geçti ne yapıyorsun Ne yaptın tarzindaydi.
Belki sevgilin yorgun anına denk geldiği için öyle bir tepki vermiştir. Her zaman böyle tepkiler verir mi bu ilk mi oldu?
Uzaktan ilişki zordur sabır ister kavga mutlaka daha fazla edilir bu yüzden cesaret ister... sevgilin yorulmuş gibi geldi bana eğer yanına gidersen mutlu olur
Yani bunu her zaman yapmıyorsanız olabilirkendide yapıyor arasıra sevgililer arasında şımarıkça şeyler olmaz mı? bende o anıma denk geldim duymak istedim.
"Beni seviyor musun?" sorusuna eşim de çok sinir olur. Bir defa sordum ne alakaysa ve sinirlendi.
Gerçekten de gereksiz bir soru, sonuçta sevmese seninle ne işi var dimi?
Diğer yandan bir sorunun oralara kadar gelmesi onun da sıkıldığını gösteriyor.
Bence sen madem bilet aldın yıldönümünde git. Yüz yüze konuşmak en iyisi halledebilirsiniz sorunları.
Sanırım ben yapamazdım mesafeler çok yıldırır insanı..
Gidin bakalım cumartesi günü oda sevgilileri gördükçe sizinle vakit geçirmek istiyordur. Kaç defa görüştünüz?
Bir de daha 2-3 buluşmaysa sizin gitmeniz pek doğru gelmedi bana kaç saat uzaklık ?
Ksrdes insanlar karmaşıktır. Birgun seviyorum der, ertesi gun terk eder.bu konusmadan sadece 10 dk önce kendisi durup dururken özledim be seni yazmıştı. bilmiyorum benide karıştırıyor böyle durumlar. sevmeyen, ayrılmak isteyen biri özledim der mi ya da arayıp günün nasıl geçtiğini kimlerle ne konustugunu anlatır mı hiç ?
Zamanında ,isizliğini çekmek gibi bir zorunluluğun olmadığı gibi,şimdi de tavırlarını çekmek zorunda değilsin.Kim ne derse desin,uzak mesafeden ilişki yürümez.Onun adı ilişki olmuyor.Telefon muhabbeti oluyor.İnsan sevdiğiyle sinemaya gitmek ister yeek yemek ister,çay içmek ister oturup muhabbet etmek ister.Telefonla ne kadar tanıyabilirsin.Bugün bitirdiğinde,sadece hayatından telefon görüşmelerin bitmiş olacak.Bi de ne diye bu kadar emek sarfediyorsun ki.Ne için.arkadaşlar 1 yıldır süren bir birlikteliğimiz var çok mükemmel giden bir ilişki değil. ara ara tartışmalarımız oluyor. tartışma sıralarında kırılanda ben oluyorum.
Bizimde öyleydi yanyana sorunun yoksa çok büyütme bende mesafeden bunaldigim zamanlarda böyle laflar ederdim. Ama bu nisanlilik döneminde daha çok artıyor benden söylemesi. Çünkü daha çok sahipleniyorlar yanlarında goremiyorlar çiftleri gördükçe ozeniyorlar nazlari bize geçtiği için böyle davranıyorlar evlenince bu sorunlar kayboluyorilk defa böyle bi konusma oldu. sürekli aramızdaki mesafeden şikayetçiydi ama sürekli yanımda sen ol yeter derdi. gerçekten çok zor bişey uzaktan ilişki. insan tartışırken karsısındaki insanı görmek ister bizde o yok maalesef. yan yana geldiğimzde de zaten dünyada kalan sadece ikimizmişiz gibi davranıyoruz. sıkıntımız olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?