BELİRSİZLİK:(

Bir şey yok tabi ama şuan bana da çok gereksiz geliyor bu soru.
Evleneli 6 yıl olunca bir şeyleri aştık sanırım.
Ederim tabiki, inşallah istediğin gibi olur her şey.

yanyana geldiğimizde de hiç bir sorunumuz yokmuş gibi dünya da tek kadın benmişim gibi davranıyor. o zaman da ben herşeyi unutuyorum kafamda toparlamaya çalıştığım konusmaları :)(

yanına gıdınce anlarsın,neyın ne olduğunu..

belki sinirli Bi anına denk gelmiştir o msjlar..

1 yılda toplam 2 ay kadar görüştüm. bu da gayet yeterli sanırım. yani burda ben sevgilileri görünce tuhaf oluyorum, düğünlere katılmak artık içimden gelmiyor[/QUOTE]

Resmi adımlar atın ?

sevgiliyken durumumuz böyleyse nişanlılık döneminde düşünemiyorum bile. zaten kıskanç biri :)

orası öyle ama yapacak bir şeyiniz var mı biraraya gelmek için,yani evlilik için daha zamanınız var mı

yanına gıdınce anlarsın,neyın ne olduğunu..

belki sinirli Bi anına denk gelmiştir o msjlar..

o gün çok yorgundu farkındayım ama ne olursa olsun böyle konusmaması gerekmez miydi benimde yorgun olduğum zamanlar, canımın çok sıkıldığı anlar oluyor ona öyle davranmıyorum hiç.

Ya cicim kusura bakma da çok sinir bozucu bir soru bence de.
Bana biri sorsa bunu muhtemelen aynı tepkiyi veririm.
Ben ki seni seviyorum cümlesini bile saçma bulurum.
Böyle bir soru çok abartı geldi.

sevgiliyken durumumuz böyleyse nişanlılık döneminde düşünemiyorum bile. zaten kıskanç biri :)
Benim eşim de öyle :) Rabbim dayanma gücü versin imkanınız varsa evlenmek istiyorsanız çok uzatmayin mesafelerde dayanma sabrı gerçekten zor. Biz 1 sene içinde evlendik. Tanıştık 6 ay sonra söz yaptık sözden 2 ay sonra nişan nisandan 4 ay sonra düğün. Bu bile zor geldi ayda 1 kere gorusuyorduk bir de

yanyana geldiğimizde de hiç bir sorunumuz yokmuş gibi dünya da tek kadın benmişim gibi davranıyor. o zaman da ben herşeyi unutuyorum kafamda toparlamaya çalıştığım konusmaları :)(
O zaman kötü düşünmene gerek yok bence seni özleyip mesafeden bunaldığı için sana yansıtıyordur. Çok üstüne varma tlfnda fırsat buldukça yanına git yıldönümü de iyi bi fırsat zaten ilişkiniz için iyi olur sende kafandaki soru işaretlerini çözmüş olursun tavırlarından

Uzak mesafeli ilişki istemiyor bu acikca belli. Çevresindeki yanyana ilişkisi olanları gördükçe, yada seni yaninda istedikce bu tavirlarini ve sorunlari tekrar tekrar yasayacaksin. Sadece senin katlanman ve çok istekli olan yetmez bir ilişkiyi saglikli yürütebilmek için. Onunda ayni sekilde istekli olması lazim. Ama istemiyor belli. Seni üzmek istemem ama mesafeleri ortadan kaldirmadan bu sorunları asmanizda mümkün görünmüyor.

o an canı sıkkın olabilir mi belki ters bir anına denk geldin ,böyle bir durumda üstelemeseydin daha iyi olurdu.

hem de cok ters anına denk geldim sanırım. anlatsın o zaman derdini benimle paylaşmycakta kimle paylaşacak

Ksrdes insanlar karmaşıktır. Birgun seviyorum der, ertesi gun terk eder.
Yağlı ballı konusmalar seni aldatmasin.

o insanlardan benimde hayatımda cok oldu kardes biliyorum. işte ne kadar yanarsan yan gönül yine bildiğini okuyor.

uzaktan ilişki yaşayıp evlenen ve mutlu olan çevrem de o kadar çok kişi var ki neden olmasın.

canım onun demek istediği 2-3 ayda bir yüzünü gördüğüm biri için... yanına gitsem bide aileme ne diyeceğim çok karmasık bi durum ..

orası öyle ama yapacak bir şeyiniz var mı biraraya gelmek için,yani evlilik için daha zamanınız var mı

işe yeni girdi bana kalırsa hemen olsun bitsin ama bişey demiyorum evlilikle ilgili bazen kendi açar konuyu bugün çok güzel bir bebek gördüm hemen evlenelim bi bebek yapalım ya da babam hadi lunatiki isteyelim dedi tarzında cümleler kurduğu olur. ama hazır diil bunun için biliyorum.

Ya cicim kusura bakma da çok sinir bozucu bir soru bence de.
Bana biri sorsa bunu muhtemelen aynı tepkiyi veririm.
Ben ki seni seviyorum cümlesini bile saçma bulurum.
Böyle bir soru çok abartı geldi.

ama bazen kendisi de sorar bana

ayrılmayı düşünüyor gibime geldi.

beni seviyor musun sözleri de gerçekten seni düşürür gözünden. kullanmaman daha iyi olur :)

cumartesi gideceğim. inşallah herşey dilediğim gibi olur. istediğim cevapları alabilirim.

istemese o karakterde olan biri bitirmez mi. ben de sordum bu soruyu kenme çok. ama tanıyorum onu beni sevmese, beni istemese gözümün yaşına bakmaz hemen tereder.

TE="lunatic, post: 37494673, member: 549458"]cumartesi gideceğim. inşallah herşey dilediğim gibi olur. istediğim cevapları alabilirim.

istemese o karakterde olan biri bitirmez mi. ben de sordum bu soruyu kenme çok. ama tanıyorum onu beni sevmese, beni istemese gözümün yaşına bakmaz hemen tereder.[/QUOTE]
Acik acik terketmiyor ama ayrılmaya yer ariyor. Bu seni sevmediği anlaminada gelmez sevmiyor demedim. Elbette seviyordur.Uzak mesafeli ilişki istemiyor dedim bunlar farklı şeyler..

Acik acik terketmiyor ama ayrılmaya yer ariyor. Bu seni sevmediği anlaminada gelmez sevmiyor demedim. Elbette seviyordur.Uzak mesafeli ilişki istemiyor dedim bunlar farklı şeyler..[/QUOTE]

işte bu olaydan nefret ediyorum e be adam madem uzak mesafe seni yıldırıyor ne diye 1 yılımı çalıyorsun. ya da madem zor geliyor evlenelim dimi ama.

"uzatırım hep aynı şeyler sen çalısıyorsun ben çalışıyorum. görüşemiyoruz zaten. kaç kmden bana seviyor musun deme. nasıl sürecek görüşmeden daha. nasıl olacak bu ilişki hiç düşünüyor musun. ne kadar devam edecek böyle."
şu cümlesinden sonra seni kafasında bitiridiğinden emin olabilirsin.

Bence yanina git, cesaretini topla guzel ve ciddi bi konusma yap. Diyosun ya konusma yapmak istiyorum ama onu gorunce unutuyorum diye bende ayni durumda sayilirim aslinda, ama suan bu durum beni rahatsiz etmiyor biliyorumki yakinda rahatsiz edicek, kafami karistirmak istemedigim icin konusmami yapmiyorum... Ama senin durumunda yapman gerekir diye dusunuyorum cesaretini topla. Cunku artik 25yasina gelmisin gelecegi daha net gormen icin bu konusma zorda olsa yapmalisin! en onemliside kalbinle konusma mantiginla konus!!

Ayrilmayi aklindan geciriyormus gibi ama cesearet edemiyor gibi, yada söyle diyim emin degil... Mesafe oldugu icin normal olabilir, gel gitler yasiyor zaman zaman heralde...böyle telefonda, mesajda halledemezsiniz, madem bilet aldiniz plan program yaptiniz, gidin derim bende haftasonu, oturun dertlesin, icinizi ikinizde dökün, kavga etmeden birbirinizi suclamadan, yüz yüze gelince oda bu düsüncelerinden pisman olacakmis gibi geliyor, aaa ama yok devam ediyorsa yol vermek gerekir, zorlamanin anlami yok...

Nerde nasıl tanıştınız?
Sevgilinin umutsuz konuşmaları pek parlak gelmedi bana ilişkiniz açısından.
O askerdeyken sen nasıl sabırla gelmesini beklemişsen o da şimdi işleriniz yüzünden görüşememenizi bu kadar dert etmemesi sana maal etmemesi gerekiyor.
Yıl dönümü için gitme. O gelsin. Koşma peşinden koştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…