- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
Bence yanina git, cesaretini topla guzel ve ciddi bi konusma yap. Diyosun ya konusma yapmak istiyorum ama onu gorunce unutuyorum diye bende ayni durumda sayilirim aslinda, ama suan bu durum beni rahatsiz etmiyor biliyorumki yakinda rahatsiz edicek, kafami karistirmak istemedigim icin konusmami yapmiyorum... Ama senin durumunda yapman gerekir diye dusunuyorum cesaretini topla. Cunku artik 25yasina gelmisin gelecegi daha net gormen icin bu konusma zorda olsa yapmalisin! en onemliside kalbinle konusma mantiginla konus!!
Ayrilmayi aklindan geciriyormus gibi ama cesearet edemiyor gibi, yada söyle diyim emin degil... Mesafe oldugu icin normal olabilir, gel gitler yasiyor zaman zaman heralde...böyle telefonda, mesajda halledemezsiniz, madem bilet aldiniz plan program yaptiniz, gidin derim bende haftasonu, oturun dertlesin, icinizi ikinizde dökün, kavga etmeden birbirinizi suclamadan, yüz yüze gelince oda bu düsüncelerinden pisman olacakmis gibi geliyor, aaa ama yok devam ediyorsa yol vermek gerekir, zorlamanin anlami yok...
Nerde nasıl tanıştınız?
Sevgilinin umutsuz konuşmaları pek parlak gelmedi bana ilişkiniz açısından.
O askerdeyken sen nasıl sabırla gelmesini beklemişsen o da şimdi işleriniz yüzünden görüşememenizi bu kadar dert etmemesi sana maal etmemesi gerekiyor.
Yıl dönümü için gitme. O gelsin. Koşma peşinden koştur.
Canım bizde uzak mesafa ilişkisi yaşadık eşimle. bu söylediğin herşeyi birebir yaşamış olan bir insan olarak söylüyorum ara ara böyle sıkılmalar oluyor. bence biraz çek kendini geriye. dışarıdan izle ilişkinizi. belliki sizin şımarık tavırlarınız (alınma kadınlar bir erkeğin kendisini sevdiğini görünce hemen şımarır) erkek arkadaşınızı sıkmış olmalı. seni seviyorum der demesine ama içinden gelen bu değilse seni aldatmış olur. tam doğrusunu konuşmuş sizinle nereye kadar... ilişkinize bir yön çizmeniz gerekir. söz nişan evlilik vs. gibi. yoksa motonluğun içinde kaybolursunuz. haftaya cumartesiye kadar sıradan arkadaşıymış gibi konuş. aradığında kısa yanıtlar ver. cumartesi habersiz gidip onun sizi gördüğündeki tavrına bak... herşey gönlünce olsun
umutsuzluk her anımızda olabilir.sevgilin çok sıkılmış bariz,senin gözünün üstünde kaşının olması bile onu delirtebilir bu aralar bence.uzak mesafe ilişkisi her zaman zordur.bence gidip,konuşup sorunu kökten çözmelisin.ha böyle olunca ister istemez neden o gelmiyor da sen gidiyorsun demek geliyor içimden ama..ilk adımı atan sen ol bakalım karşılığı gelecek mi?
Nerde nasıl tanıştınız?
Sevgilinin umutsuz konuşmaları pek parlak gelmedi bana ilişkiniz açısından.
O askerdeyken sen nasıl sabırla gelmesini beklemişsen o da şimdi işleriniz yüzünden görüşememenizi bu kadar dert etmemesi sana maal etmemesi gerekiyor.
Yıl dönümü için gitme. O gelsin. Koşma peşinden koştur.
arkadas ortamında tanıştık canım. benim okuduğum şehirde oturuyor ailesi.
bak yavru ceylan bu ilişki böyle gitmez. daha seni sevdiğini söylemekten aciz olan bi insandan ne bekliosun? aşın olmuş 25 evlilik yaşına gelmişsin ve hala kendini ezik gibi ezdirio musun ? ilk defa mı emek verdin ilk defa mı sevdin sanki ? eee evlendiniz bi şekilde diyelim daha bi yıl olmadan araya soğukluk girmiş ömür boyu ne yapacaksın? bnce iyi düşün ve sorun şu ki sen buzdolabı olmuşssun sevgili bacım. ya ne istediğinden emin ol ya da böyle sızlanma adamı da bunaltma derimarkadaşlar 1 yıldır süren bir birlikteliğimiz var çok mükemmel giden bir ilişki değil. ara ara tartışmalarımız oluyor. tartışma sıralarında kırılanda ben oluyorum.
ikimizde 25 yaşındayız ve ben bu ilişki içib çok emek harcadım. askerliğini, işsizliğini hep çektim. aman üzülmesin kırılmasın diye elimden geleni yaptım. şimdi çalışıyor çalışmaya başladığından beri şükür aramız çok iyi. yalnız bi monotonluk var sürekli napıyorsun, nasılsın, günün nasıl geçti konusmamız bunlardan ibaret.
o iş çıkışı arar beni çok detay vererek gününün nasıl geçtiğini anlatır. bende tık yok her zamanki gibi şöyle böyle derim kapanır telefon.
bu arada uzak mesafe ilişkisi bizimki
_geçenlerde mesajlaşırken aynen şunlar geçti
ben: seviyon mu beni
o: offf seviyorum desem ne olacak demesem ne olacak.
ben: tamam duymak istemiştim bida istemem
o: tavırlara bak saçmalıyorsun yani resmen saçmalıyorsun.
ben: tamam dediğimi unut
o: lunaticcc sana kaç kere diyorum şöyle yapıp beni sinir etme diye. çocuk muyuz. kendine gel
ben: iyi geceler uzatmayalım
o:şu şımarık ilgi halini bırak artık, ama yok beni tanımadıysan 1 senedir artık tanımaya başla sevmiyor musun, öpmüyor musun liseli gibiyiz gerçekten.sıkıldım.
ben x en ufak şeyden sıkıldım, soğudum, onu yapma bunu yapma, şımarma, özleme, sevme şu bu tamam uzatma diyorum devam ediyorsun
o:uzatırım hep aynı şeyler sen çalısıyorsun ben çalışıyorum. görüşemiyoruz zaten. kaç kmden bana seviyor musun deme. nasıl sürecek görüşmeden daha. nasıl olacak bu ilişki hiç düşünüyor musun. ne kadar devam edecek böyle.
ben: bu ne demek böyle bunu emin ol senden daha çok düşünüyorum ama mesafeyi hiç engel olarak düşünmüyorum şuan bunları söylediğine gerçekten şaşırdım.
o: hayata toz pembe baktığından şaşırıyorsun bence söylediğimden değil.
ben: küçük bi kız çocuğu olarak görme beni zorlukların bende farkındayım bunu bile bile başlamadık mı?
o: ama zorluklar azalmıyor artıyor bunun farkında mısın?
ben: eee napalım farklı şehirlerdeyiz diye bitirelim mi. şuan zorluk çekiyoruz diye sabrı bırakalım mı?
ve o: iyi geceler yatıyorum ben yorgunum.
ertesi gün hiç birşey yokmuş gibi konusmaya devam.sizce bu nedir anlamı ne bu konusulanların. bazen konusu acıldığında ben aptal mıyım sevmesem uzakta olan birini yüzünü görmediğim biriyle ilişki yürütecek kadar aptalmıyım der.
_bu cumartesi yıldönümümüz aylar önce bilet almıştım yanına gitmek için şimdi içimden gelmiyor gitmek bu konuda da yorum yapar mısınız sizce ne yapmalıyım?
_ben onu çok seviyorum ve bu ilişkiye çok emek verdiğime inanıyorum ayrılmak yerine onu kendime bağlamayı tercih ederim.
_ ve son olarak uzun oldu farkındayım okuyup empati kurarak yorum yapacaklardan Allah razı olsun.
Bunun bi kıstası yok ki.İlişkilerde başka ilişkileri örnek almaman lazım.Herkesin uzaklık durumu,süresi,şartları,kişiliği,ilişkiden beklentisi farklıdıruzaktan ilişki yaşayıp evlenen ve mutlu olan çevrem de o kadar çok kişi var ki neden olmasın.
Anladım canım.
Belki canı işle alakalı bişeylere sıkılmıştır. Ailevi sorunları vardır, sana anlatamamıştır. Morali bozuk olduğu için böyle davranıyor da olabilir.
Insan sevildigini bilmek hissetmek hattaduymak ister...amerikan filmlerinde yerli yersiz seni seviyorum derler mesela insanlar birbirine.anne cocuga koca esine vs vs.Bizim kulturumuzde bu yok pek..keşke olsa...
Ben konusmalarindan bu iliskiden sıkıldığını gordum..bence yanina git yuz yuze konus...ciddi adim atiyorsa atsin bir an once
Bu sozde bir sey yok, insan bazen simarabilir.
Sevgiliye sacmalamak hatta sevgilinizle sacmalamak da isteyebilirsiniz.
Bu kadar laf edecegine, ortami gerecegine usengecligimden mi bilmem bence evet canim seviyorum, belli de ediyorum bence , demek daha kolaydir.
Ama bence mesele bu degil.
Cunku bu kadar basit bir soruya bu kadar celallenmek normal degil.
Evet, bence de bir seyleri bitirmeyi dusunuyor.
bak yavru ceylan bu ilişki böyle gitmez. daha seni sevdiğini söylemekten aciz olan bi insandan ne bekliosun? aşın olmuş 25 evlilik yaşına gelmişsin ve hala kendini ezik gibi ezdirio musun ? ilk defa mı emek verdin ilk defa mı sevdin sanki ? eee evlendiniz bi şekilde diyelim daha bi yıl olmadan araya soğukluk girmiş ömür boyu ne yapacaksın? bnce iyi düşün ve sorun şu ki sen buzdolabı olmuşssun sevgili bacım. ya ne istediğinden emin ol ya da böyle sızlanma adamı da bunaltma derim
aman canım ister uzak ister yakın adam odunsa odundur bence sen sevginden emin değilsin o da bu ilişkiden sıkılmış gibi hafta sonu git heyecanını ölç ve yola devam edip etmeyeceğine karar ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?