BELİRSİZLİK:(

Canım bizde uzak mesafa ilişkisi yaşadık eşimle. bu söylediğin herşeyi birebir yaşamış olan bir insan olarak söylüyorum ara ara böyle sıkılmalar oluyor. bence biraz çek kendini geriye. dışarıdan izle ilişkinizi. belliki sizin şımarık tavırlarınız (alınma kadınlar bir erkeğin kendisini sevdiğini görünce hemen şımarır) erkek arkadaşınızı sıkmış olmalı. seni seviyorum der demesine ama içinden gelen bu değilse seni aldatmış olur. tam doğrusunu konuşmuş sizinle nereye kadar... ilişkinize bir yön çizmeniz gerekir. söz nişan evlilik vs. gibi. yoksa motonluğun içinde kaybolursunuz. haftaya cumartesiye kadar sıradan arkadaşıymış gibi konuş. aradığında kısa yanıtlar ver. cumartesi habersiz gidip onun sizi gördüğündeki tavrına bak... herşey gönlünce olsun

umutsuzluk her anımızda olabilir.sevgilin çok sıkılmış bariz,senin gözünün üstünde kaşının olması bile onu delirtebilir bu aralar bence.uzak mesafe ilişkisi her zaman zordur.bence gidip,konuşup sorunu kökten çözmelisin.ha böyle olunca ister istemez neden o gelmiyor da sen gidiyorsun demek geliyor içimden ama..ilk adımı atan sen ol bakalım karşılığı gelecek mi?

inşallah yine konusacaklarımı unutmam :) gitme yönünde karar veriyorum . teşekkür ederim canım.

ikimizde belli yaşlara gelmişiz gel gitler yaşaması da bana pek mantıklı gelmiyor. net olmak lazım ilişki konusunda. ben çok yüz verdim sanırım fazla sevgi onu aptallaştırdı.

inşallah bizim de ilişkimiz benim ona onun bana eşim demesiyle sürer. çok imrendim size .Allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah.

aslında ilk yılımız onun gelmesi gerekir bunun da farkındayım ama. vela havle diyerekten ben gideceğim.

arkadas ortamında tanıştık canım. benim okuduğum şehirde oturuyor ailesi.

bu arada askerden gelir gelmez ailemle tanışmak istedi ve tanıstılar.

arkadas ortamında tanıştık canım. benim okuduğum şehirde oturuyor ailesi.

Anladım canım.
Belki canı işle alakalı bişeylere sıkılmıştır. Ailevi sorunları vardır, sana anlatamamıştır. Morali bozuk olduğu için böyle davranıyor da olabilir.

Insan sevildigini bilmek hissetmek hattaduymak ister...amerikan filmlerinde yerli yersiz seni seviyorum derler mesela insanlar birbirine.anne cocuga koca esine vs vs.Bizim kulturumuzde bu yok pek..keşke olsa...
Ben konusmalarindan bu iliskiden sıkıldığını gordum..bence yanina git yuz yuze konus...ciddi adim atiyorsa atsin bir an once

Bu sozde bir sey yok, insan bazen simarabilir.
Sevgiliye sacmalamak hatta sevgilinizle sacmalamak da isteyebilirsiniz.
Bu kadar laf edecegine, ortami gerecegine usengecligimden mi bilmem bence evet canim seviyorum, belli de ediyorum bence , demek daha kolaydir.

Ama bence mesele bu degil.
Cunku bu kadar basit bir soruya bu kadar celallenmek normal degil.
Evet, bence de bir seyleri bitirmeyi dusunuyor.

bak yavru ceylan bu ilişki böyle gitmez. daha seni sevdiğini söylemekten aciz olan bi insandan ne bekliosun? aşın olmuş 25 evlilik yaşına gelmişsin ve hala kendini ezik gibi ezdirio musun ? ilk defa mı emek verdin ilk defa mı sevdin sanki ? eee evlendiniz bi şekilde diyelim daha bi yıl olmadan araya soğukluk girmiş ömür boyu ne yapacaksın? bnce iyi düşün ve sorun şu ki sen buzdolabı olmuşssun sevgili bacım. ya ne istediğinden emin ol ya da böyle sızlanma adamı da bunaltma derim

uzaktan ilişki yaşayıp evlenen ve mutlu olan çevrem de o kadar çok kişi var ki neden olmasın.

Bunun bi kıstası yok ki.İlişkilerde başka ilişkileri örnek almaman lazım.Herkesin uzaklık durumu,süresi,şartları,kişiliği,ilişkiden beklentisi farklıdır

aman canım ister uzak ister yakın adam odunsa odundur bence sen sevginden emin değilsin o da bu ilişkiden sıkılmış gibi hafta sonu git heyecanını ölç ve yola devam edip etmeyeceğine karar ver

Anladım canım.
Belki canı işle alakalı bişeylere sıkılmıştır. Ailevi sorunları vardır, sana anlatamamıştır. Morali bozuk olduğu için böyle davranıyor da olabilir.

inşallah canım. ne zormuş sevmek sevilmek.

aman canım ister uzak ister yakın adam odunsa odundur bence sen sevginden emin değilsin o da bu ilişkiden sıkılmış gibi hafta sonu git heyecanını ölç ve yola devam edip etmeyeceğine karar ver

teşekkür ederim yorumlarınız için ilk defa birini bu kadar çok sevdim. ve ilk defa bi ilişkime bu kadar emek verdim. ve ilk defa bi ilişkim bu kadar uzun sürdü.
aslında bizim çok farklı hikayemiz var. ben artık sevgiye olan inancımı yitirdiğim anda çıktı karşıma. tanıstığımız dönemde ben okuyordum o da askere gitmek için gün sayıyordu. bilenler bilir bazı okullarda 3+1 sistemi var. yani bir dönem staj görüyorsun. ben ikinci sınıf 1. dönemde staj görmeyi çok istemiştim ama maalesef staj puanımı 2 puanla kaybettim.. o da ağustos da gideceği askerliğe karışıklık nedeniyle kasım ayında gidecekti. ve sonuç olarak ikimizde aynı şehirde kadık birbirimizden habersiz. birgün arkadasımın çok ısrar etmesiyle evden dışarı çıktım. 3 kız arkadas görüşceğimiz kişi arkadasımın erkek arkadası. ama o da yanında 2 arkadasını getirmiş. görür görmez etkilendim. görür görmez işte bu dedim. o ortama girerken aklımda asla böyle bişey yoktu. aradan çok kısa zaman sonra o açıldı bana ben aslında askere giderken asla bi ilişki düşünmüyordum ki birine bu kadar gönül vereceğim aklıma bile gelmezdi sen çıktın karşıma bütün planlarım altüst oldu dedi bana. askere gidene kadar yanımdan sadece evine yatmak için ayrılıyordu. acemi birliğinden geldiğinde izni sadece benim için kullandığını ben olmasam izinsiz askerliğini yapacağını söyledi. sonuç olarak 6 günün 2 gününü ailesinin yanında geçirdi diğer zamanlar hep yanımdaydı. askerlikte zor geçti bizim için ama şükür bitti. teskereyi aldığında ailesine bile gitmeden direk benim bulunduğum şehire geldi 4 gün kaldı. askerde sürekli beni düşündüğünü, kendine olan özgüveninin yerini sürekli lunatic napıyor, ya birisine gönlü kayarsa, ya beni bırakırsa vs gibi düşüncelerin aldığını söyledi. ailemle tanışmak istedi tanıştılar herşey çok güzeldi. kendi şehrine gittiğinde işsizlik problemi çekti o zamanlarda zordu izim için. sürekli canı sıkılan bir sevgili hep yanında olduğumu hisettirdim ama o da bana iyiki varsın sen olmasan bu süreçlerden asla geçemezdim derdi. işe başladı 1 ay oldu henüz suan ailesinden de uzakta bir yerde. kısaca ilişkimizi anlatmak istedim. sadece bir kez çok şiddetli bi kavgamız oldu bitti bitecekti ama o zaman bile bitirmedi. şimdi siz böyle yazınca sevmese o kadar güzel zamanlarımız geçtiği gibi kötü zamanlarımızda geçti. o zamanlar bitirmez miydi diye düşünüyorum ki bu ilişkinin başında bizim ilişkimiz çok zor olacak diye söylemişti herşeyin farkındaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…