- 6 Haziran 2020
- 121
- 65
- 18
- 30
- Konu Sahibi gizlilik123
-
Henüz geçmedi ama ben geçen aydan beri şüpheleniyorum. Birçok belirtiyi yaşıyorum zaten. Geçen ayda kesik kesik kahverengi lekeli bi regli dönemi geçirdim. Profilime bakarsanız orada tüm belirtileri yazmıştımGebelik belirtisi herkes de farklıdır adetiniz gectimi
Daha önce test yapmadizmi yarın bi test alıp yapın belki hamilesinizdir lekenme tarzı olduysa adetiniz yerleşme de olabilir sizi umitlendirmek istemem ama siz en iyisi test yapın sabah sonucu buraya yazın merak ettimHenüz geçmedi ama ben geçen aydan beri şüpheleniyorum. Birçok belirtiyi yaşıyorum zaten. Geçen ayda kesik kesik kahverengi lekeli bi regli dönemi geçirdim. Profilime bakarsanız orada tüm belirtileri yazmıştım
Yarın sabah sağlık ocağında kan testi yaptıracam. Regliden 19 gün sonra gece peçeteye 2 damla uçuk pembe kan geldi kesildi birdahaki gelmedi. İlk defa böyle birşey yaşadımDaha önce test yapmadizmi yarın bi test alıp yapın belki hamilesinizdir lekenme tarzı olduysa adetiniz yerleşme de olabilir sizi umitlendirmek istemem ama siz en iyisi test yapın sabah sonucu buraya yazın merak ettim
inşallah hamilesinizdir cnmYarın sabah sağlık ocağında kan testi yaptıracam. Regliden 19 gün sonra gece peçeteye 2 damla uçuk pembe kan geldi kesildi birdahaki gelmedi. İlk defa böyle birşey yaşadım
İnşallah Hayırlısı artıkinşallah hamilesinizdir cnmregliden 1 hafta önce oluyor yerlesme kanaması bende öyle olmuştu
İnşallah yarın öğreneceğim bakalımSonicninsallah pozitifdir
Merhaba sonucu ogrendinizmiİnşallah yarın öğreneceğim bakalım
Birazdan öğrenmeye gidicem dua edin nolurMerhaba sonucu ogrendinizmi
Maalesef olmadıİnşallah cnmayy Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlı haber alırsınız buraya yazın ama
Üzülme cnm inşallah birdahakin de olur çok stres yapma oldumu olacakmi diye kafanı sürekli o yönde meşgul etme kendi haline bırak inan hiç ummadığın anda geliyor rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah isteyen herkese deMaalesef olmadı
Amin inşallah isteyen herkese ve bize de nasip olurÜzülme cnm inşallah birdahakin de olur çok stres yapma oldumu olacakmi diye kafanı sürekli o yönde meşgul etme kendi haline bırak inan hiç ummadığın anda geliyor rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah isteyen herkese de
Dua grubuna katılmak istemisinizAmin inşallah isteyen herkese ve bize de nasip olurAllah’a bıraktım nasip ederse de etmezse de başım üzerine
Amin inşallah isteyen herkese ve bize de nasip olurAllah’a bıraktım nasip ederse de etmezse de başım üzerine
Teşekkür ederim şuan için istemiyorumDua grubuna katılmak istemisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?