- 18 Haziran 2025
- 114
- 20
- 13
- 29
- Konu Sahibi valienttee
-
Hesabınızı anlayamadım değerlendirme gününüz ne zamandı?Son reglim 12 ekimdi 26 Ekim yumurtlama günümdü eğer hamileysen ki inşallah öyledirmide bulantısı baş ağrısı baş dönmesi alt karın ağrısı vajinam ağrıyor ve sağ böbreğim de hafif ağrı var hamile olma ihtimalim olabilir mi 2 hafta 4 günlük oluyor son adetime göre varsa eğer
Canım 12 Ekim son adetim 26 Ekim'de yumurtlama günümdüHesabınızı anlayamadım değerlendirme gününüz ne zamandı?
Yani 2 hafta 4 günlük belirti ne oluyor kısaca onu merak ediyorum yaşayan kişilerdenCanım 12 Ekim son adetim 26 Ekim'de yumurtlama günümdü
İlişkiniz ne zaman oldu peki canım, eğer tutunursa regl başlangıcı baz alınıyorCanım 12 Ekim son adetim 26 Ekim'de yumurtlama günümdü
20 21 22 25 ve 26 günler oldu 26 sı yumurtlama günümdüİlişkiniz ne zaman oldu peki canım, eğer tutunursa regl başlangıcı baz alınıyor
Bilmiyorum ki çok korkuyorum olmamasından 2 düşüğüm oldu öncesi26 Ekim yumurtlama gününüz ise daha 4 gün olmuş hemen belirti olmaz ki 4 günde
Hamileysen regl başlangıcından sayılacak canım dediğin hesap doğru yumurtlamanın 10.gününden sonra test yaparsın20 21 22 25 ve 26 günler oldu 26 sı yumurtlama günümdü
Teşekkür ederim canım o kadar çok olmasını istiyorum kii bi yandan da çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan peş peşe iki düşük oldu şimdi 6 ay bekledim tekrar düşünüyorum inşallah vardirHamileysen regl başlangıcından sayılacak canım dediğin hesap doğru yumurtlamanın 10.gününden sonra test yaparsın
Evet en erken yumurtlamadan sonra 10. Gunde test yapabilirsin20 21 22 25 ve 26 günler oldu 26 sı yumurtlama günümdü
Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin yavrum, düşük sebeplerin nedir tedavi uygulanmadı mıTeşekkür ederim canım o kadar çok olmasını istiyorum kii bi yandan da çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan peş peşe iki düşük oldu şimdi 6 ay bekledim tekrar düşünüyorum inşallah vardir
Çok sagolun ilki boş gebelikti zorunlu kürtaj oldum ikinci de 3 ay sonra oldu 6 haftalıkken gelişimi durdu 9+2 de kalbi doktor doğal dedi normalmiş şimdi de ben korkuyorum 6 ay bekledim şuan var mı bilmiyorum olmasını istiyoruzRabbim sağlıklı gebelik nasip etsin yavrum, düşük sebeplerin nedir tedavi uygulanmadı mı
Ocean mommy takviyesi var onu al istersen yavrum tutunma ve gelişimde bebeğe destek verdiğini söylüyorlarÇok sagolun ilki boş gebelikti zorunlu kürtaj oldum ikinci de 3 ay sonra oldu 6 haftalıkken gelişimi durdu 9+2 de kalbi doktor doğal dedi normalmiş şimdi de ben korkuyorum 6 ay bekledim şuan var mı bilmiyorum olmasını istiyoruz
Teşekkür ederimOcean mommy takviyesi var onu al istersen yavrum tutunma ve gelişimde bebeğe destek verdiğini söylüyorlar
İnşallah vardır seninde Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınBenim yumurtlama da 25 i catlama 26 sı bende de sol kasık ağrısı gaz sancısı ve sulu akıntı var ama belirti mi değil mi bekleyip görümcem kendimi kandirmakta istemiyorum
İlişkinin üstünden 4 gün geçmiş tutmuş olsa bile bu saydığın belirtilerin olma ihtimali yok denecek kadar az. Psikolojik olabilir. İnşallah tutmuştur sağlikla alırsın kucağınaSon reglim 12 ekimdi 26 Ekim yumurtlama günümdü eğer hamileysen ki inşallah öyledirmide bulantısı baş ağrısı baş dönmesi alt karın ağrısı vajinam ağrıyor ve sağ böbreğim de hafif ağrı var hamile olma ihtimalim olabilir mi 2 hafta 4 günlük oluyor son adetime göre varsa eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?