Belirti yok

mnmn0811

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
234
30
13
26
Kızlar merhaba 9+5 gebeyim sadece akşamları mide yanmalarim oluyor oda bazen 1 2 hafta önce falan kendi mutfagimda 3 4 gün yemek pişirememiştim midem bulaniyorunşimdi sadece ögürüyorum tiksinme geliyo bide belimin alt tarafi popom üst bacağim falan cok ayakta kalinca agiriyor normalmi sizce 10 gün sonra doktora gidicem en son 2 hafta önce gitmiştim

Ya benim de çoğunlukta yok. 8+4üm. Tiksinmem vs olmadi bazen midem bulaniyor ama o da geçti. Göğüs dolgunluğu da azaldı sanki. Uçları acıyor bir tek. İnşallah sağlıklıdır.🥺

Ya benim de çoğunlukta yok. 8+4üm. Tiksinmem vs olmadi bazen midem bulaniyor ama o da geçti. Göğüs dolgunluğu da azaldı sanki. Uçları acıyor bir tek. İnşallah sağlıklıdır.🥺
sizi korkutmak istemem ama benimde öyle olup düşük oldu sonra
gerçi benim beraberinde kanama da vardı hafif sonra sonra arttı
inşallah sizin sağlıklıdır 🤲

sizi korkutmak istemem ama benimde öyle olup düşük oldu sonra
gerçi benim beraberinde kanama da vardı hafif sonra sonra arttı
inşallah sizin sağlıklıdır 🤲
Göğuslerim normal midem bazen bulanmasin diye kendimi tutuyorum hatta göguslerimde damarlar çikti uçları hala sızlıyor ama bu kadar birde belimin altindan popoma gelen bibağri oluyor ama millete bakiyorum çok fazla mide bulantıları falan var bende yok binşuphe düştü aklima

Göğuslerim normal midem bazen bulanmasin diye kendimi tutuyorum hatta göguslerimde damarlar çikti uçları hala sızlıyor ama bu kadar birde belimin altindan popoma gelen bibağri oluyor ama millete bakiyorum çok fazla mide bulantıları falan var bende yok binşuphe düştü aklima
Annenizin gebeliği nasılmış

Ben hıc hısetmedım 13 haftaya kadar bebeğim gayet sağlıklı suan 16 haftalıgız arada hısedıyorum belırtılerım hıc yok eskisi gibi sadece goguslerım ağrıyor bide belim agrıyor

Kızlar merhaba 9+5 gebeyim sadece akşamları mide yanmalarim oluyor oda bazen 1 2 hafta önce falan kendi mutfagimda 3 4 gün yemek pişirememiştim midem bulaniyorunşimdi sadece ögürüyorum tiksinme geliyo bide belimin alt tarafi popom üst bacağim falan cok ayakta kalinca agiriyor normalmi sizce 10 gün sonra doktora gidicem en son 2 hafta önce gitmiştim
Gayet normal

Tek sorun buysa merak etmeyin benim bazı günler hiç belirtim olmazken bazen çok kötü oluyordum akışına bırakın

Teşekkür ederim içim rahatladi biraz çok arastirma yapmamamk gerekiyo bazen 🌺
Benim de bulantı ve kusmam olmadı çok şükür bence bu güzel bir şey. Hamileliğin tadını çıkarabiliyorsun. Meme ucu da zamanla geçti. Bunların sebebi vücudun hamilelik hormonunu nasıl karşıladığıyla alakalı canım. Senin vücudun çabuk adapte olmuş demek oluyor. Düşük ya da sağlıksız gebelikle alakası yok zaten düşük olsa bile hormonların birden dip yapması mümkün değil ki belirtiler aniden kaybolsun. O yüzden içini ferah tut bebeğin seninledir.

Benim de bulantı ve kusmam olmadı çok şükür bence bu güzel bir şey. Hamileliğin tadını çıkarabiliyorsun. Meme ucu da zamanla geçti. Bunların sebebi vücudun hamilelik hormonunu nasıl karşıladığıyla alakalı canım. Senin vücudun çabuk adapte olmuş demek oluyor. Düşük ya da sağlıksız gebelikle alakası yok zaten düşük olsa bile hormonların birden dip yapması mümkün değil ki belirtiler aniden kaybolsun. O yüzden içini ferah tut bebeğin seninledir.
Teşekkür ederim gerçekten rahat bi uyku çekicem bugün🥰🥰

merhaba
Bende ilk 3 ay yoğun belirtiler yaşadım neredeyse bel ağrısından bitkinlikten sürekli yattım
Bu son 1 haftadır belirtiler azaldı eylül başında kontrole gideceğiz bende niye daha rahatladım diye boşluğa düşüp kaygılanmaya başlandım Rabbim korusun sağlıcakla kucagımıza almayi nasip etsin inşallah kontrolü erkene mi ceksem diye kaygı yasıyorum😔

Bende bugün 8 haftalığım ama hiç belirtim yok gibi sadece göğüs hassasiyeti ve akşamları olan mide yanması normalmiş bilmiyorum haftaya randavu aldım dayandım gidip bakmak istiyorum

Back
X