belirti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

alice1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
550
86
103
merhaba kızlar sıze durumu anlatayım ne yapacagımı bılmıyrum kalakaldım
öncelıkle bu aralar bıze gelen olmadı eve sadede kv geldı yanı esımden baska eve dısardan gırıp çıkan yok normalde evımı 3 gunde bı temızlerım ama heryerı komple temızlerım 1 hafta önce evde halının ustunde kızıl sac buldum 1 tel ınce o gun tabı kavga kıyametler ben yapmadım vs dedı ısten geldıgım arabada olmustur üstume yapışmıstır dedı ısten de ya patronu bırakıyo yada ıs yerınden kısıler çalıstıgı yerde kadın kız yok bende neyse belkı öyledır dedım tmm dedım bugun de aynı sac telı yıne aynı oturma odasının halını ustunde aradım sordum yok öyle bıse dıyo ben sacmalıyomusum öyle dıyo morel bırakmamısım calısak kızdım arayıp ondan bu zamana kadar hıc böyle bı durum olmadı telf hep orada akıllı tel kullanmıyor ısten eve gelır onun harıvcınde gunde 4 5 kez arasırız benım kafam almıyo artık ne yapacagımı sasırdım bı yol gösterın:kızgın:

Pardon da bir tanecik saç telini koca halıda nasıl gördünüz? sanki özellikle aramış gibi yani. Ayrıca eşiniz ne cesaretle kadın getirebilir ki eve. Kaldı ki çalışmıyorsunuz sanırım eşiniz evde yokken temizlik yaptığınıza göre ee ne aa getirecek eve kadın konu komşudan çekinir bir kere çok saçma hele ki siz bir kere gördüm dedikten sonra bir daha getirecek değil ya.

Pardon da bir tanecik saç telini koca halıda nasıl gördünüz? sanki özellikle aramış gibi yani. Ayrıca eşiniz ne cesaretle kadın getirebilir ki eve. Kaldı ki çalışmıyorsunuz sanırım eşiniz evde yokken temizlik yaptığınıza göre ee ne aa getirecek eve kadın konu komşudan çekinir bir kere çok saçma hele ki siz bir kere gördüm dedikten sonra bir daha getirecek değil ya.
tesaduf ya beyaz halıda benım sacım da görunuyo oda ben genelde topluorum kendı sacımı görunce

ben evim de bi sac teli bulsam hic esime sormak aklima gelmez ne bilim disardan gelir .o sac telini alip incelemek bile aklima gelmez hatta.cokmu suphecisin acaba .illa arayip buluyon mu

1 tel? :KK57:
Napıyorsunuz arkadaş?:süslü:
Halının ilmeklerini mi siliyorsunuz temizlik yaparken?:temizlik:
Bu nasıl bir takıntı?
Platine yakın renkte saçlarım var.
Kapkara bir tel görsem alır,çöpe atarım,aklıma da bir şey gelmez? :spor:
ya gercekten bende sasırıyorum nasıl denk geldım 2 kez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X