- 12 Ocak 2020
- 39
- 31
- 3
- 44
- Konu Sahibi CyprusGril907
-
10. günde silikte olsa belirti verir benceBenim bugün 9.günüm göğüslerim hassaslaştı.
Altımda kasılmalar olur.
Sabahları midem bulanır adet olacam gibi sancım olur sbah ve geç vakitlerde aceba bunlar olumlu olduğuna mı işaret.
Çünkü kullandığımız horman iğne fitil ve haplarda ayni belirtileri veriyor diye biliyorum.
Aceba test yapsam yarın 10.gün çıkar mı ???
Yani yarına idrar yapsam çıkar diyorsun inşallah Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.10. günde silikte olsa belirti verir bence
Benimde bugün 9.gün ara ara altımda bir sızı var test yapmak istiyorum hiçte cesaretim yok 4.denemem bu hayırlısı hepimiz için.merhaba
benimde 8.günüm. kasıklarımda düne kadar sancı vardı bugün olmadı hiç başka belirtimde kalmadı bel ağrısı filanda geçti. test yapıp yanılmakta istemiyorum.
erken test al bence çıkar ya bende 2 gün daha bekliyim de 10. gün olsun yapıcam diye koydum aklıma çatlıycam meraktanYani yarına idrar yapsam çıkar diyorsun inşallah Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
benim çatlatma iğnesi yapıldı tüp değil. Oyüzden bilemiyorum ne zaman belli olur offmerhabalar hanimlar, insallah pozitif sonuclar alirsiniz. Eger 5 gunluk embriyo transferi olmussaniz 9.cu gun kan testi sonucu gosterir zaten :) 9.gun ben idrar testide yapmistim silikte olsa cizgiyi gormustum. Herkezin hakkinda hayirlisi insallah
benim çatlatma iğnesi yapıldı tüp değil. Oyüzden bilemiyorum ne zaman belli olur off
dr da 14 gün sonar test dedi. Ama bu 14 gün onların standart süresi mi benim adet döngüme göre değişir mi acaba Çünkü benim adet periodum kısa normaldenHmm anladim, ozaman yanilmiyosan 14-15 gun sonra kanda sonuc cikmasi gerekiyo. Insallah guzel sonuc alirsiniz
Merhabalarrr benim bugün 11.günüm sabah idrar yaptım bariz çift çizgi çıktı.merhabalar hanimlar, insallah pozitif sonuclar alirsiniz. Eger 5 gunluk embriyo transferi olmussaniz 9.cu gun kan testi sonucu gosterir zaten :) 9.gun ben idrar testide yapmistim silikte olsa cizgiyi gormustum. Herkezin hakkinda hayirlisi insallah
ayy çok sevindimm Allah'ım inşallah güzel geçer ilk kontrolünde. Tüpbebek miydi senin çatlatma iğnesimi.Merhabalarrr benim bugün 11.günüm sabah idrar yaptım bariz çift çizgi çıktı.
Gidip kan test yaptim cok sukur 634 çıktı Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
dr da 14 gün sonar test dedi. Ama bu 14 gün onların standart süresi mi benim adet döngüme göre değişir mi acaba Çünkü benim adet periodum kısa normalden
evet evet doğru söylüyorsunuz işte meraktan delirdik artık ne yapacağını şaşırıyor indan. adet olmaycaksamda stresten olacak artık :)sizi yaniltmak istemem ama catlatma ignesi zaten ovulasyon gunune gore yapiliyo, ovulasyondan adet gununede standart 14 gun diye kabul ediliyo. Bilemiyorum ama test gununuzu bekleyin derim :) cok zor ama az kalmis zaten
Teşekkür ederim cnmm 4.kez tüp bebek denemem.ayy çok sevindimm Allah'ım inşallah güzel geçer ilk kontrolünde. Tüpbebek miydi senin çatlatma iğnesimi.
Çok teşekkür ederim hepimizinde mutlulukla sonuçlanır inşallah.ayy çok sevindimm Allah'ım inşallah güzel geçer ilk kontrolünde. Tüpbebek miydi senin çatlatma iğnesimi.
Insallah cok cok sevindim. Bendee pzartesiyi bekliyorum hcg testi icin. 14. Gun demisti pazartesi 14. Gun. Adet olmadim insallah normal bir gecikme degildir de hamisimdir :)Çok teşekkür ederim hepimizinde mutlulukla sonuçlanır inşallah.Tüp Bebek benim.
Yarın artışına bakılacak inşallah herşey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?