Tüp Bebek Merkezleri Belirtiler ne oldu kader arkadaşlarım....

CyprusGril907

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2020
39
31
3
44
Benim bugün 9.günüm göğüslerim hassaslaştı.
Altımda kasılmalar olur.
Sabahları midem bulanır adet olacam gibi sancım olur sbah ve geç vakitlerde aceba bunlar olumlu olduğuna mı işaret.
Çünkü kullandığımız horman iğne fitil ve haplarda ayni belirtileri veriyor diye biliyorum.
Aceba test yapsam yarın 10.gün çıkar mı ???

merhaba
benimde 8.günüm. kasıklarımda düne kadar sancı vardı bugün olmadı hiç başka belirtimde kalmadı bel ağrısı filanda geçti. test yapıp yanılmakta istemiyorum.

Benim bugün 9.günüm göğüslerim hassaslaştı.
Altımda kasılmalar olur.
Sabahları midem bulanır adet olacam gibi sancım olur sbah ve geç vakitlerde aceba bunlar olumlu olduğuna mı işaret.
Çünkü kullandığımız horman iğne fitil ve haplarda ayni belirtileri veriyor diye biliyorum.
Aceba test yapsam yarın 10.gün çıkar mı ???
10. günde silikte olsa belirti verir bence

merhaba
benimde 8.günüm. kasıklarımda düne kadar sancı vardı bugün olmadı hiç başka belirtimde kalmadı bel ağrısı filanda geçti. test yapıp yanılmakta istemiyorum.
Benimde bugün 9.gün ara ara altımda bir sızı var test yapmak istiyorum hiçte cesaretim yok 4.denemem bu hayırlısı hepimiz için.

merhabalar hanimlar, insallah pozitif sonuclar alirsiniz. Eger 5 gunluk embriyo transferi olmussaniz 9.cu gun kan testi sonucu gosterir zaten :) 9.gun ben idrar testide yapmistim silikte olsa cizgiyi gormustum. Herkezin hakkinda hayirlisi insallah

merhabalar hanimlar, insallah pozitif sonuclar alirsiniz. Eger 5 gunluk embriyo transferi olmussaniz 9.cu gun kan testi sonucu gosterir zaten :) 9.gun ben idrar testide yapmistim silikte olsa cizgiyi gormustum. Herkezin hakkinda hayirlisi insallah
benim çatlatma iğnesi yapıldı tüp değil. Oyüzden bilemiyorum ne zaman belli olur off :(

Hmm anladim, ozaman yanilmiyosan 14-15 gun sonra kanda sonuc cikmasi gerekiyo. Insallah guzel sonuc alirsiniz
dr da 14 gün sonar test dedi. Ama bu 14 gün onların standart süresi mi benim adet döngüme göre değişir mi acaba Çünkü benim adet periodum kısa normalden

Merhabalarrr benim bugün 11.günüm sabah idrar yaptım bariz çift çizgi çıktı.
Gidip kan test yaptim cok sukur 634 çıktı Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Merhabalarrr benim bugün 11.günüm sabah idrar yaptım bariz çift çizgi çıktı.
Gidip kan test yaptim cok sukur 634 çıktı Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
ayy çok sevindimm Allah'ım inşallah güzel geçer ilk kontrolünde. Tüpbebek miydi senin çatlatma iğnesimi.

dr da 14 gün sonar test dedi. Ama bu 14 gün onların standart süresi mi benim adet döngüme göre değişir mi acaba Çünkü benim adet periodum kısa normalden

sizi yaniltmak istemem ama catlatma ignesi zaten ovulasyon gunune gore yapiliyo, ovulasyondan adet gununede standart 14 gun diye kabul ediliyo. Bilemiyorum ama test gununuzu bekleyin derim :) cok zor ama az kalmis zaten

sizi yaniltmak istemem ama catlatma ignesi zaten ovulasyon gunune gore yapiliyo, ovulasyondan adet gununede standart 14 gun diye kabul ediliyo. Bilemiyorum ama test gununuzu bekleyin derim :) cok zor ama az kalmis zaten
evet evet doğru söylüyorsunuz işte meraktan delirdik artık ne yapacağını şaşırıyor indan. adet olmaycaksamda stresten olacak artık :)

Çok teşekkür ederim hepimizinde mutlulukla sonuçlanır inşallah.🙏🙏🙏Tüp Bebek benim.
Yarın artışına bakılacak inşallah herşey yolundadır.
Insallah cok cok sevindim. Bendee pzartesiyi bekliyorum hcg testi icin. 14. Gun demisti pazartesi 14. Gun. Adet olmadim insallah normal bir gecikme degildir de hamisimdir :)

Çok teşekkür ederim cnm...
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...🙏🙏🙏🙏
Bende bugun 2.testi yaptıracam gelişimi için.

Back
X