Belirtilerim sizce hamilemiyim

Meku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2022
233
49
28
22
Merhaba arkadaşlar yumurtalama günlerimde krem sıvı akın tım oldu 1 gün arayla sonra kesildi hiç agrım olmadı ama adete 8 gün kala sag kasıgım agrımaya başladı bacağıma vuruyor iştaj baya açıldı gögüslerim biraz hassa ama sadece sag kasıgım ortaya dogru agrı vaz gelip gidiyor bazen sırtıma vuruyor adetime 6 gün var

Merhaba arkadaşlar yumurtalama günlerimde krem sıvı akın tım oldu 1 gün arayla sonra kesildi hiç agrım olmadı ama adete 8 gün kala sag kasıgım agrımaya başladı bacağıma vuruyor iştaj baya açıldı gögüslerim biraz hassa ama sadece sag kasıgım ortaya dogru agrı vaz gelip gidiyor bazen sırtıma vuruyor adetime 6 gün var
Canım,

Sana en iyi diyeceğim şey vücudunu dinleme adetinin geçmesini bekle ve test yap. Bu şekilde acaba mı diyip psikolojinide etkilersin.
Bende iki aydır aynı şeyleri diyorum mayıs ayında aşırı sırt bel ağrım oldu ama sonuç hüsran adet oldum pazar günü.
Allahım sana bana ve tüm isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin🙏

Regl öncesi gögüs hassasiyeti kasık ağrısı olur adetini bekle geçince test yap istersen şimdi de yapabilirsin

Canım,

Sana en iyi diyeceğim şey vücudunu dinleme adetinin geçmesini bekle ve test yap. Bu şekilde acaba mı diyip psikolojinide etkilersin.
Bende iki aydır aynı şeyleri diyorum mayıs ayında aşırı sırt bel ağrım oldu ama sonuç hüsran adet oldum pazar günü.
Allahım sana bana ve tüm isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin🙏
Evet bekliyorum ama dayanamıyorum amin isteyen her kese nasip etsin

Gerçekten dayan böyle erkenden test felan yapınca biz kadınlar gerçekten strese giriyoruz ben bu ay onu anladım
Evet öyle oluyor maalesef hayırlı sı Allahtan zamanı gelin ce kendi verir bir melek saglıklı olsun da 🥹🥹

Hayır ilk gebeligim olacak bir kimyasal geçirdim
Allahım hepimizin kucaklarını doldursun İnşallah.
Ben mart ayında kürtaj oldum.
Doktorum korunmana gerek yok dedi Nisan Mayıs değerlendirdik olmadı.

Back
X