- 5 Kasım 2013
- 2.126
- 13
- 78
- Konu Sahibi yeterkiiste
-
tatlım idrar testi yapma bnmde idrarda negatif cıkıyodu kan werdim hemen cıktı gec döllenme olunca idrarda cıkmıyomus bnm gec döllenmeymiş kanda cıktı o yuzden gecikmeden kan wer bence
Kendimi tuhaf hissediorum , atesim var gibi, gec yumurtlama mi yasiyorum ki , hala tik yok
Sık sk idrara cikma gebelik belirtsi olablr mi sizce.
16 eylulden beri adet olmadim, bi haftadir da beyaz akinti artti, hamilelikte akinti olur mu
arkadaşlar ben geçen ay 2 kez adet oldum.çok sancılı olduğum için ağrı kesici iğne vuruluyorum ilk gün.bu seferki iğne başkaydı 3 aydır da kesiyo 6 günlük adetim 4 gün sürüyo o da çok az.geçen ay 4 ünde birde 17 sinde oldum.çok yoğun oldum.bildiğiniz parça döktüm yani gebelik durumum yoktur sanırım.1 hafta önce ilişki yaşadım ama korunmalı.kontrol da ettik ama.kasıklarımda gerilme var gibi sanki gaz bastırınca ağrı var.doluluk hissediorum acaba hasta olcam ondanmıdır.başka bi sorunum yok belirtimde.
Daha önce bu kadar gecikmiş miydi
Ozayınkini bilmem ama benimki hiç bu kadar gecikmemişti.
Kan testi yaptırın şimdi bile yaptırabilirsimiz
Ptesi artık iyice geçsin varsın gelmesin kırmızılar umutla bekliyorum
Valla ben ilac kullaniyordum o yuzden duzenliydi, 3 aydir kullanmıyorum, valla gecilkmedi boyle , sıksık idrara cikma ,akinti var, bakalim haftaya olmazsam doktora gidicemOzayınkini bilmem ama benimki hiç bu kadar gecikmemişti.
Valla ben ilac kullaniyordum o yuzden duzenliydi, 3 aydir kullanmıyorum, valla gecilkmedi boyle , sıksık idrara cikma ,akinti var, bakalim haftaya olmazsam doktora gidicem
Valla ben ilac kullaniyordum o yuzden duzenliydi, 3 aydir kullanmıyorum, valla gecilkmedi boyle , sıksık idrara cikma ,akinti var, bakalim haftaya olmazsam doktora gidicem
Ay hala haftaya diyor :)))
yeterkiiste yum gunleri bitti mii
yeterkiiste yum gunleri bitti mii
Bitti canım tam o gündü kadık ağrısı ertefi gün geçti bu sinyali almak mucizevi bişeymiş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?