Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

tatlım idrar testi yapma bnmde idrarda negatif cıkıyodu kan werdim hemen cıktı gec döllenme olunca idrarda cıkmıyomus bnm gec döllenmeymiş kanda cıktı o yuzden gecikmeden kan wer bence

Evet halamdada testte çıkmadı dr.a gitti dış gebelik dedi maşallah çok tatlı bi kızı oldu

arkadaşlar ben geçen ay 2 kez adet oldum.çok sancılı olduğum için ağrı kesici iğne vuruluyorum ilk gün.bu seferki iğne başkaydı 3 aydır da kesiyo 6 günlük adetim 4 gün sürüyo o da çok az.geçen ay 4 ünde birde 17 sinde oldum.çok yoğun oldum.bildiğiniz parça döktüm yani gebelik durumum yoktur sanırım.1 hafta önce ilişki yaşadım ama korunmalı.kontrol da ettik ama.kasıklarımda gerilme var gibi sanki gaz bastırınca ağrı var.doluluk hissediorum acaba hasta olcam ondanmıdır.başka bi sorunum yok belirtimde.

Aslında parça normal deniliyor jinekoloğa gitmişmiydin hormon testi yaptırsaydın 2 hafta ara normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…