- Konu Sahibi yeterkiiste
-
gunaydin tatlimm. bata 11 gun kaldi.heyecan var mi:)
dun bi arkadasim adetine 5 gun kala hamile oldugunu ogrendi:)) Rabbim bizede nasip etsin insallah..
Sağol canım sen nasılsın
Çok güzelmiş ben de hiç heycan yok şimdi sen söyleyince 11 gün kaldığını fark ettim:))
Bende iyiyim cnm. Yarin reglimin son gunu. Oyle bekliyorum:) ama bu sefer hicbir belirtiye takilmayacam. Takilirsamda sen beni uyar:))
İnşallah gelmez tek tek verelim mutlu haberleri.
Aslında parça normal deniliyor jinekoloğa gitmişmiydin hormon testi yaptırsaydın 2 hafta ara normal değil
Gunaydin cnm.. İyiyim sagol sen nasilsin? Gorunmuyordun hic:)
Sogan kurunde bugun 5. Gunum:) ilk gunler biraz zor geldi ama simdi alistim.daha iyi gidiyor. Reglim bitince 3. Ayin hazirliklarina baslayacaz ins.:)
Sende ne var ne yok nasil gidiyor?
Merhabaaaaa nerelerdeydin yav
Ahh kızlar sormayın bende migren var cocuk düsündüğümden atak önleyici ilaç da kullansmıyorum ve adet döneminde şiddeti çok artıyo serum taktirdim karanliklarda uyudum adetim bitti hayata döndüm biz çalışmalara başladık yine 2de 1 yarin çikmaya başlamamızın 2. YIL dönümümüz ve nete göre yumurtlama günüm heyecanlıyım
Bende iyiyim cnm. Yarin reglimin son gunu. Oyle bekliyorum:) ama bu sefer hicbir belirtiye takilmayacam. Takilirsamda sen beni uyar:))
Ahh kızlar sormayın bende migren var cocuk düsündüğümden atak önleyici ilaç da kullansmıyorum ve adet döneminde şiddeti çok artıyo serum taktirdim karanliklarda uyudum adetim bitti hayata döndüm biz çalışmalara başladık yine 2de 1 yarin çikmaya başlamamızın 2. YIL dönümümüz ve nete göre yumurtlama günüm heyecanlıyım
cok gecmis olsun cnm.. aramiza donmene sevindim
hadi bakalim ins 2. yildonumunuz ugurlu gelir. bak birde iliskiden once esine sekersiz kahve icir. onunda faydasi varmisbende yeni duydum
bende bu hafta calismalara baslayacamama daha yum gunlerine cok var
Geçmiş olsun canım
Ben bu ayda farkettim yumurtlama günümü çok nadir rastlanan bi şansmış bakalım şans yüzüme gülücek mi :)
Ayy tatlıım benimki çayına bile 7 küp şeker atıyo hayatta içmez içse bile cıkarır arada pharmaton diye bi vitamin var onu içiyo
Hadi yaa:)) benimkide sevmez ama zorla iciririm artik:)) biz neler yapiyoruz. Onlarda bi aci kahve icsinler artik:)
nişan haftasına denk geldi aslında stresten die düşündüm.birde vurulduğum ağrı kesici çok ağırdı
Hadi yaa:)) benimkide sevmez ama zorla iciririm artik:)) biz neler yapiyoruz. Onlarda bi aci kahve icsinler artik:)
Evet bakalim yrn bi deniyim şu aralar iş yerinde çok stresli onu bile atsa yetecek bana
Tuzlu içen şekersizi haliyle içer kızlar:)))
Tuzlu içen şekersizi haliyle içer kızlar:)))
Ay benimkide isten dolayi cok stresli bu ara hep mesai kaliyor birdeo yuzden bende cok iyi davranmaya calisiyorum. Bi istedigini iki etmiyorum:)) biraz ustune dusuyorum:) sende bu ara ilgiyi biraz daha arttir cnm:) cok ise yariyorr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?