Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

gunaydin tatlimm. bata 11 gun kaldi.heyecan var mi:)
dun bi arkadasim adetine 5 gun kala hamile oldugunu ogrendi:)) Rabbim bizede nasip etsin insallah..

Merhabaaaaa nerelerdeydin yav

Ahh kızlar sormayın bende migren var cocuk düsündüğümden atak önleyici ilaç da kullansmıyorum ve adet döneminde şiddeti çok artıyo serum taktirdim karanliklarda uyudum adetim bitti hayata döndüm biz çalışmalara başladık yine 2de 1 yarin çikmaya başlamamızın 2. YIL dönümümüz ve nete göre yumurtlama günüm heyecanlıyım

cok gecmis olsun cnm.. aramiza donmene sevindim
hadi bakalim ins 2. yildonumunuz ugurlu gelir. bak birde iliskiden once esine sekersiz kahve icir. onunda faydasi varmis bende yeni duydum
bende bu hafta calismalara baslayacam ama daha yum gunlerine cok var

Geçmiş olsun canım
Ben bu ayda farkettim yumurtlama günümü çok nadir rastlanan bi şansmış bakalım şans yüzüme gülücek mi :)

Ayy tatlıım benimki çayına bile 7 küp şeker atıyo hayatta içmez içse bile cıkarır arada pharmaton diye bi vitamin var onu içiyo

Geçmiş olsun canım
Ben bu ayda farkettim yumurtlama günümü çok nadir rastlanan bi şansmış bakalım şans yüzüme gülücek mi :)

Ayy hadi inşallah tatlım sırayla mutlu haberleri veririz gecen gun hastanede ultrasonla baktım cok da anlamam ama minnak yumurta var gibiydi sol yumurtslığımda

Evet bakalim yrn bi deniyim şu aralar iş yerinde çok stresli onu bile atsa yetecek bana

Ay benimkide isten dolayi cok stresli bu ara hep mesai kaliyor birde o yuzden bende cok iyi davranmaya calisiyorum. Bi istedigini iki etmiyorum:)) biraz ustune dusuyorum:) sende bu ara ilgiyi biraz daha arttir cnm:) cok ise yariyorr:))

Ay benimkide isten dolayi cok stresli bu ara hep mesai kaliyor birde o yuzden bende cok iyi davranmaya calisiyorum. Bi istedigini iki etmiyorum:)) biraz ustune dusuyorum:) sende bu ara ilgiyi biraz daha arttir cnm:) cok ise yariyorr:))

Canim geçen ay da böyle stresliydi tam yumurtlama günlerimde cok ilgili davrandım anlayisli davrandim ustune dustum ama ay sonunda regl olunca o da cok uzüldü söz verdik birbirimize bu dönemde stres yapmicaz diye bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…