Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

ollaallaaaa :))
benim de son 3 ay öyleydi kendmle çelişiyordum, yeni öğrendim doğrumu bilmiyorum ama vücut hamileliğe hazırlıyormuş kendini

İnşallah kizlar millet nasi hic alismadan ilk ayinda hamile kaliyo anlamiyorum

selam arkadaşlar:)
sizi bisüredir takip ediyorum, yazdıklarınızı okuyorum nekadar tatlısınız yaa. üzüntünüzü, sevincinizi hatta eşinizle
paylaşamadıklarınızı yazıyosunuz birbirinize. harikasınız.
bende bebek istiyorum, 2,5 yıldır uğraşıyorum ama olmuyo. şimdi tüp bebek yapmaya karar verdim hayırlısı artık.
inşallah hepimiz bebeişlerimize meleklerimize enyakın zamanda kavuşuruz. fırsat buldukça bundan sonra sizinleyim

selam cnm hoşgeldin :)
Allah tez zamanda isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah bu harika duyguyu umarım en kısa sürede sende güzel haberler alırsın

merhaba arkadaşlar bende geldim :):)

ben buay başladım denemeye, yumurtlama günüm yarın olacak tahmini, ama dün geceden beri sağ kasığımda daha önce hiç yaşamadığım batma, bıçak kesmesi gibi ağrı var. hamile olabilirmiyim acaba :))))

ölecem meraktan yaa, çok heyecanlı bir bekleyiş.

Hayırlısını nasip etsin canım darısı başına inşallah

Bak şimdi :)) yum günü yarınsa nasıl hamilelik olucak , yum gününde de kasık ağrısı ve şeffaf akıntı oluyor
Skn regl tarihin ve kaç günde bir oluyosun

Ya ne biliyim belki oncesinde olmusumdur diye dusundum :)))))) adetim 8 aralik, dkh oncesi heray ayni gun olurdum dhk kullaniyrm bes aydir yeni biraktim 5 aydir dongum 26 gunde bir oluyrm :)

Insallah cnm Allah hicbirimizin kucagini bos birakmasin

Tatlim bos gecirme bu geceyj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…