- Konu Sahibi yeterkiiste
-
Ekim bitiyo cnm ondan yeterki iste sayesinde bizimle dalga gecen belirtilerimizle biz dalga geciyoruz artik
Basligi gorunce eskiler aklima geldi.hemen yazmak istedim :))
Belirtilere o.kadar cok.kafami tsktimki her ay kendimi.hamile gibi hissediuor.olmayan belirtilri.bile var sayiyordum
Taaa ki tum herseyi bosverip stresten uzaklasincaya kadar. Hic düşünmedim hamileliği annm rahatsız di onnla ilgilenmejten günümün geçtiğini bike fark etmedim:))) şans eseri kan tahlili ile ogrendim:)) tahlil yaptırmasm hic anlamayacağım hic vur belirtti olmadi
ne göğüs ucu buyudu koyulsti ne akıntı ne sancı vd vs bu belirtilerin çoğunu 3. Ay bitiminde başladı bende. Değmem o ki kızlar takmayın kafays stres oldukca ve bekledikçe gelmiyor:)
Ya bu nasıl bişey kasıklarım çok ağrıyor, hem regliyim hem şeffaf yapışkan akıntı geliyor
bayanlar benım tek ılıskım oldu busefeer maalesef ve ılıskının uzerınden 35 gun gectı kan testı yaptırdım 0.01 sızce gec döllenme olabılırmı ?
Kan testi genelde nettir, hcg 5 den sonra bazen de 10 dan sonra gebelik olarak değerlendiriyorlar, son regl tarihi neydi[/QUO23
22sıydı son reglı tarıhı canım kan testı yaptırdım ıste 0.01 cıktı
Kan testi genelde nettir, hcg 5 den sonra bazen de 10 dan sonra gebelik olarak değerlendiriyorlar, son regl tarihi neydi[/QUO23
22sıydı son reglı tarıhı canım kan testı yaptırdım ıste 0.01 cıktı
Eylül mü
Son olduğun regl tarihi ve olman gereken tarih?
Eylül mü
Son olduğun regl tarihi ve olman gereken tarih?
eylül 22 sınde oldum son adetı
eylül 22 sınde oldum son adetı
Hatta 37 gün olmuş,
Tarihlerini net yazsan canım daha ii hesap yapılabilir, son ilişki tarihini hatırlıyomusun bir de kaç günde bir regl oluyorsun
Hatta 37 gün olmuş,
Tarihlerini net yazsan canım daha ii hesap yapılabilir, son ilişki tarihini hatırlıyomusun bir de kaç günde bir regl oluyorsun
evet canım 25 ınde son ılışkı tarıhım 31 günde adet oluoyrum
evet canım 25 ınde son ılışkı tarıhım 31 günde adet oluoyrum
Bu şartlarda normalde 10 u gibi yumurtlama olması beklenir 10 gün daha geç olsa gene çıkardı kanda ama ilişki sadece 25 inde olduğu için sperm o kadar yaşamaz zaten 3 gğnlük ömrü var,üzgünüm canım ana tutmuyor hiç bişekilde
Gunaydin,hayir olsun insallah,belki belirtidir budatest yapmak icin beklicekmisin?
Gunaydin,hayir olsun insallah,belki belirtidir budatest yapmak icin beklicekmisin?
İyigeceler canım, inşallah miniğin baskısıdır o
Insallah hamilesindir canim,melegin gobusundedir,bu arada yasin kac?
gunaydin kizlar. dun gece cok sancim oldu. cok zor uyuyabildim. simdi biraz azaldi. hic bu kadar olmazdi.ayaklarimida sicak tutuyorum niye boyle birsey oldu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?