Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

Edindiğim bilgi ve tecrübeye göre aramamız gereken ilk belirti adet gecikmesi ama kadınlar detaycı olduğu için detaylarla uğraşmaktan alıkoyamıyoruz kendimizi:))

Bir de şu var adet olsan bile acaba yerlesme kanaması mı diye kuruyorsun kafandayani her sekilde acaba hamile miyim modundan cikamiyorsun.

Bir de şu var adet olsan bile acaba yerlesme kanaması mı diye kuruyorsun kafandayani her sekilde acaba hamile miyim modundan cikamiyorsun.

E ben işte öyle şartlandırmışım ki bünyemi pazar günü başladı reglim ama 1-2 defa leke tarzında ilk defa bsşıma geliyor haliyle ertesi gün başladı tamamen

Ay ben yapmadım yapsamıydım acaba:))) yarın hormonlarıma baktırıcam dr a rica edeyim betayı da araya sıkıştırsın:))) sonra beni psikayatriye sevk eder:))

Hehehe yok sevketmez ayri kan vermicen sonucta o da bi hormon ovulasyon testini takinti yaparim fiye almiorum alsam mi ki bilemedim

Valla kızlar o kadar cok hamile miyim moduna girdim ki artik hic düsünmemeye calisiyorumgerci bu seferde eşim basliyor acaba var mi bir seyler diye.O da üstüne görmeye kadar her seyi ögrenmis durumda, cok komik geldi bugün bana öyle deyince.

Onlar da çaktırmadan hevesle bekliyorlar

Gunaydin,ben bile hala hamile olabilecegimi dusunuyorum,internetten,bu forumdan okudum,kan testi negatif cikip sonradan hamile oldugunu ogrenenlet varmisumut kapisi iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…