- Konu Sahibi yeterkiiste
-
Kizlar simdide sut beyazi akintim gelmeye basladi yogun bir sekilde hemde
Beyaz akıntısı olup da hamilelikle sonuçlanankar varmış ya baktım da bi haydi bakalımmm:)
Birde boyle yapis yapis. Ama yinede umitlenmek istemiyorum. Umitlenince hemen test yapmak istiorum cunku.
Aynen ben de 2 gun kaldi heran adet olucekmisim gibi hissediyorum
Adet olacaksamda ins yrn hemen olurum.
Edindiğim bilgi ve tecrübeye göre aramamız gereken ilk belirti adet gecikmesi ama kadınlar detaycı olduğu için detaylarla uğraşmaktan alıkoyamıyoruz kendimizi:))
Evet yaa senin karninda da şişlik var mi
Bir de şu var adet olsan bile acaba yerlesme kanaması mı diye kuruyorsun kafandayani her sekilde acaba hamile miyim modundan cikamiyorsun.
Bir de şu var adet olsan bile acaba yerlesme kanaması mı diye kuruyorsun kafandayani her sekilde acaba hamile miyim modundan cikamiyorsun.
Hahaha evet ama söz adeyim gelirse test yapmicam
Ay ben yapmadım yapsamıydım acaba:))) yarın hormonlarıma baktırıcam dr a rica edeyim betayı da araya sıkıştırsın:))) sonra beni psikayatriye sevk eder:))
Valla kızlar o kadar cok hamile miyim moduna girdim ki artik hic düsünmemeye calisiyorumgerci bu seferde eşim basliyor acaba var mi bir seyler diye.O da üstüne görmeye kadar her seyi ögrenmis durumda, cok komik geldi bugün bana öyle deyince.
Onlar da çaktırmadan hevesle bekliyorlar
Gunaydin,ben bile hala hamile olabilecegimi dusunuyorum,internetten,bu forumdan okudum,kan testi negatif cikip sonradan hamile oldugunu ogrenenlet varmisumut kapisi iste.
Biz kadinlar hepimiz boyleyiz demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?