- Konu Sahibi yeterkiiste
-
ajann sedd
hizima yetisemiyorsun amaa
çekirge gibisinyönünü değiştirmek konudan konuya atlıyorsun dimii
:82:
ayni anda butun konulara hakim olabilirimm
bende hemen deşifre ederiimm :82: yakalarımm, kül yutmamm :126:
kızlarrr doktorumla görüştüm 5 hafta 3 günlük hamileymiş ulturasonda kese de göründü 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyebiliriz dedi canlarım:):):) sizde artık sıra yeterkiiste,aysennur,ozay,ezo sizdende haber alırız inşallah dua ediyorum walla:)
HAdi gozunaydin cnm:)) kalp atislarinida duyarsin ins:) dualarini beklioruzzz velesss
cnm naptinn test aldin mii
kızlarrr doktorumla görüştüm 5 hafta 3 günlük hamileymiş ulturasonda kese de göründü 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyebiliriz dedi canlarım:):):) sizde artık sıra yeterkiiste,aysennur,ozay,ezo sizdende haber alırız inşallah dua ediyorum walla:)
predictor normal varmış erkeni yokmuşaldım ama yapmamın anlamı yok
mercimek kadar şimdi:))
predictor normal varmış erkeni yokmuşaldım ama yapmamın anlamı yok
gecikti mi bat canım aldıysan bi yap bakalım belki cıkar bişiler İNŞALLAHHHH
Bu arada ozay hamilemi :44:
17 eylulden beri adet olmadim, hamile degilsem neyim acaba,icimde garip seyler oluyo ama anlamadim
Kızlar ben ne yaptım:))
Eşimden predictor erken test istedim 2liydi bi paketin içinde öle heycanla bi an birini çıkarıp yaptım meğerse o normal testmiş yanındaki erken testmiş(( normali sonrası için erken gebelik testini desteklemek için koymuşlar
Kızlar ben ne yaptım:))
Eşimden predictor erken test istedim 2liydi bi paketin içinde öle heycanla bi an birini çıkarıp yaptım meğerse o normal testmiş yanındaki erken testmiş(( normali sonrası için erken gebelik testini desteklemek için koymuşlar
Cnm yaptin mi testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?