- Konu Sahibi yeterkiiste
-
bende oyle tahmin etmistimm
25 gunde mi oluyosun 28 mi belli degilmi
yuz yanmasida hamilelik belirtisiymisins hayirli sonuclar gelir cnm.
bende ovu testinde bugun cift koyu cizgiyi yakaladim. en gec yarin aksama yumurtlarim
Ya benim yanaklarim atqes gibi son zamanlarda , adet de olmayali 2ayi gecdi , hala negatif ama anlamadim, sali dr ne dicek bakalaim tekrar mi test yapar
Senin yum doneminde oldugunu biliyorum ondan sormadim daha var diye sogan kürü nasıl hidiyo bu arada bitti mi
Yok canım 25 günde bir oluyorum
iyi gidiyor cnm bugun 12. gunum. son 3 gunum kaldi. bugunde ovu testinde cift koyu cizgiyi gordum. yarin aksam ve sali sabah benim icin cok onemli:)
Hadi bakalim cnm akinti var mi
benim 3gün oldu akintim 1. Ve 3. Gün iliskide bulunduk ama en fazla 2deydi sanirim hayirlisivarcnm. uzayan seffaf akintilar. bugun daha cok geliyor.
Baksin nereme bakcksa
Selam kızlarr. Yum yum dönemindekilere başarılar.. O döneme geleceklere de sabır diliyorum
Ben o 2 dönemin arasındayım ne olacak:))
senin için inşAllahGöbek dolu zamandasındır diyoruz canım
benim 3gün oldu akintim 1. Ve 3. Gün iliskide bulunduk ama en fazla 2deydi sanirim hayirlisi
Karnim sisti, akinti var, yanaklarim yaniyo, adet yok, tekme atana kadar ogrenemicem galiba
Karnim sisti, akinti var, yanaklarim yaniyo, adet yok, tekme atana kadar ogrenemicem galiba
:))) sıpalar gelmeden daha bizi şekilden şekile, senaryoda senaryoya sürüklüyo.. Bakalım gelince daha bize ne yapacaklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?