Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

Yok canim prolaktin normal benim, yani bi ksc ay once oyle cikti, valla yoruldum artik, ne olursa olsun , ilk ay bebek dusundugumuz, hemen hamilelik beklemiyorum ama adet olsam yeter

kıyamam yaa seninki baya gecikti seni cok iyi anlıyorum bizde bebek için 4 ay ugrastık her ay gecikince skntı yapıyosun bide hormonların altüst oluyo sen bnce doktor arastır adam akıllı birine git canım

kızlaaarrrr bişi sorcam msjların sonunda suratlar cıkıyo o nasıl oluyo ben yapamıyorum yaa bi el atın:)

kıyamam yaa seninki baya gecikti seni cok iyi anlıyorum bizde bebek için 4 ay ugrastık her ay gecikince skntı yapıyosun bide hormonların altüst oluyo sen bnce doktor arastır adam akıllı birine git canım
Pa diye bebek olmasini beklemiyorum ama adet de olmadim, farlutal da kullanmaya baslamadim, ne biliyim tuhaf yani, anlamadim adet olmamak da geriyo hormonal olarak , sinirli oluyo insan, hemen bi kan testinde kesin sonuc cikar mi ki, birine daha yaptircam haftaya da olmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…