- 5 Kasım 2013
- 2.126
- 13
- 78
- Konu Sahibi yeterkiiste
-
sağlıklı beslenme biraz hareket biraz takviye
doğadanın beyaz çayını da al metabolizmayı hızlandırıyor bir de kiraz sapı al akşamdan koy suya sabah iç çok güzel ödem atıyor
Haydi bakalım kan verdim sonucu öğlen alıcam
hadi hayirli haberler ver bize tatlimm.
guzel haberler gelecek bence:))
beta hcg: 46 :)
masallahh hayirli ugurlu olsun canimm. daha cok minikkkkk:)) cok sevindim cidden
ama demistim sana dimii
bu ay cidden cok bereketliii. herkes hamilee
simdiye kadar hic fire vermedikk
bu ay benim için çok enteresan oldu
dr gittim kist dedi, rahimde yara falan derken 3 hafta önce işte :)
nasibi bu aymis cnm. yoksa kurler falan bahane:))
4. ayinda hamile kaldin sen simdi dimi cnm?
iki gebelik geçirdim biri 8. hafta da diğeri 4+6 da beni terk etti
ilk gebelikte hemen hemen halk arasında ve tıbben onaylı belirtilerin hepsini yaşadım (göğüste şişlik acı hissi, sürekli uyku hali acıkma mide bulantısı kirpiklerimin bile dolaşması karnımın seyirmesi vb vb ) ama ikincide hiç bir belirti yoktu ne uyku ne şişlik ne acıkma sadece dinmeyen bir karın ağrım vardı ki sonunda ağrı öyle şiddetlendi ve düşürdümbelirtiler elbet önemli lakin herkeste farklılaşıyor bir de 1 yıldır bende her ay belirtiler çıkıyor çünkü her ay gebe miyim diye dolanıyorum ortalikta
işte düşündüğün için bedenin o belirtileri şartlanmış şekilde yaşıyor.
Bu arada geçmiş olsun canım hayırlısıyla nasip etsin Allah
evet canım bu 4.ay Allah gönlüme göre verdi galiba daha evlenmeden aslında 6.ayda olması en güzeli diyordum
du bakalım önemlisi Allah tamamını erdirsin de hayırlısı ise bizim için, 2-2,5 aya kadar riskli dönem
Allah kucagina almayi nasip etsin tatlimm
Bende 9 haftalik hamileyim ilk haftalarda kasiklarim cok agriyordu fakat bu agri gidikce azaldi simdi cok ayakta kalırsam aksamlari biraz agri yapiyor ondan sonra ne sabahlari ne gun icerisinde hicbir migde bulantim yok istahim cok acildi 60 hamis kaldim suan 62kg yum 9 ay sonra nasil olucam cok merak ediyorum dr lar 9-12 arasi normal diyo ahhhh birde midem laf dinlese
kendi dr umdan randevu aldım akşam 17.30 da ondayım
çok erken öğrendim ya direkt ayırdediyorsunuz kızlar, şaşkınım havalara uçmadım şoktayım galiba 2 gündür :26:
Hamilemisinnnnn demedimmiii ben çoook sevindim bana anlatacaktınnnn hanii kaçıncı ayında kaldın tebriklerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?