Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

sağlıklı beslenme biraz hareket biraz takviye

doğadanın beyaz çayını da al metabolizmayı hızlandırıyor bir de kiraz sapı al akşamdan koy suya sabah iç çok güzel ödem atıyor

Ben evlenmeden 1kilo aldımmı kafayı bozardım hemen yeşil çay içerdim verirdim yine başladım bu defa 2fincan içiyorum yağ yakıcı özelliği var umarım yine faydası olur yürüyüş yapıyorum bakalım faydası olacaktır elbet

kendi dr umdan randevu aldım akşam 17.30 da ondayım
çok erken öğrendim ya direkt ayırdediyorsunuz kızlar, şaşkınım havalara uçmadım şoktayım galiba 2 gündür :26:

masallahh hayirli ugurlu olsun canimm. daha cok minikkkkk:)) cok sevindim cidden

ama demistim sana dimii

hiçbişey regl belirtisiyle aynı değil, göğüslerde çok farklı şişkinlik ve ağrı var ayrımı çok net yapılıyor, bir de rahimde bişeyler olduğu anlaşılıyor öle kasık ağrısı batması da değil veee 1 hafta boyunca pancar gibi yüzümün yanması :)))))

ama ne demiştim hatırlıyomusun ayşenur, kür mür test vs hiçbişey yapmadan kalıcam bu ay kafamı rahat bırakacam düşünmücem hakketen bu ay öle yaptım

iki gebelik geçirdim biri 8. hafta da diğeri 4+6 da beni terk etti
ilk gebelikte hemen hemen halk arasında ve tıbben onaylı belirtilerin hepsini yaşadım (göğüste şişlik acı hissi, sürekli uyku hali acıkma mide bulantısı kirpiklerimin bile dolaşması karnımın seyirmesi vb vb ) ama ikincide hiç bir belirti yoktu ne uyku ne şişlik ne acıkma sadece dinmeyen bir karın ağrım vardı ki sonunda ağrı öyle şiddetlendi ve düşürdüm belirtiler elbet önemli lakin herkeste farklılaşıyor bir de 1 yıldır bende her ay belirtiler çıkıyor çünkü her ay gebe miyim diye dolanıyorum ortalikta

işte düşündüğün için bedenin o belirtileri şartlanmış şekilde yaşıyor.

Bu arada geçmiş olsun canım hayırlısıyla nasip etsin Allah

işte düşündüğün için bedenin o belirtileri şartlanmış şekilde yaşıyor.

Bu arada geçmiş olsun canım hayırlısıyla nasip etsin Allah

doğru diyorsun artık kafayı bununla bozduğum için vücutta koşulluyor kendini.. gerçi artık bıraktım düşünmeyi... Allah razı olsun duan için isteyen herkese versin Rabbim yaşatmasın kayıplar

Bende 9 haftalik hamileyim ilk haftalarda kasiklarim cok agriyordu fakat bu agri gidikce azaldi simdi cok ayakta kalırsam aksamlari biraz agri yapiyor ondan sonra ne sabahlari ne gun icerisinde hicbir migde bulantim yok istahim cok acildi 60 hamis kaldim suan 62kg yum 9 ay sonra nasil olucam cok merak ediyorum dr lar 9-12 arasi normal diyo ahhhh birde midem laf dinlese

ben 10 gündür inanılmaz yemek yeme ihtiyacı hissediyorum herşeyden yiyeyim istiyodum hala da devam ediyor

kendi dr umdan randevu aldım akşam 17.30 da ondayım
çok erken öğrendim ya direkt ayırdediyorsunuz kızlar, şaşkınım havalara uçmadım şoktayım galiba 2 gündür :26:

Hamilemisinnnnn demedimmiii ben çoook sevindim bana anlatacaktınnnn hanii kaçıncı ayında kaldın tebriklerrr

Hamilemisinnnnn demedimmiii ben çoook sevindim bana anlatacaktınnnn hanii kaçıncı ayında kaldın tebriklerrr

31 mayıs da evlendim..eşim hemen çocuk istiyordu ama bana bırakmıştı benimde gönlümde yatan 6.aydı
bu yaşıma kadar regli döneminde sadece göğüslerimde ve karında şişkinlik olur tatlı ve duygusal kriz olurdu:)
ağustos da korunmayı bıraktık bi olumsuz durum varsa zaman kaybetmiyeyim diye
şimdi o ay acaba hamilemiyim, aman Allahım yaşamadığım belirti kalmadı aa şu da var hemen aç araştır gebelikle ilişkisi var mı vs diye kendimi anlamsız strese soktum ve o ay öyle kasık ağrısı vs büsürü şey var ki dedim ben hamile kaldım herhalde düşük oluyor gittim acilde test yaptırdım tabiki fıss:)) 2 . ay aynı süreç devam ediyor hiç edinmediğim belirtiler yaşa teşhisi koy ilişkilendir hee bi de ya hamileysem diye bir sürü şeyi de yapmadım. gene anlamsız stressss fısss... ve dedim ki bu ay hiçbirşey düşünmüyeceğim bu başlığı da o yüzden açtım, gerçekten iz peşinde olunca kendimi de eşimi de ister istemez yıpratıyordumbu son reglimde gene ağrı ve vs var diye dr a gittim, hormonlara baktı süper ultrasona baktı kist var dedi rahimde yara olmuş renkli doppler çekiliceksin ve yarayı yakıcağız dedi kendi kartını verdi ve ben işkillendim çok iyi bir dr var ondan randevu aldım 3 gün sonra her şey temiz kist yok yakma da sakın yaptırma hele de gebelik öncesi düşünüyosan dedi ; basit fitil antibiyotik yara geçti tam yum zamanı kasıklarımda bunu hissettim 1 gün sürdü boş geçirmedik pek zaten hemen çocuk için diye yapmıyoduk da bu işi, geçen perşembe sırtım kopuyor gibi kalkamadım yataktan o gün işe gelmedim o gün işkillendim rahme düşmesinden ama oralı olmucam dedim ya olmadım :) 4-5 gündür rahmimde bişeyler oluyor regl dönemindeki gibi ağrı da değil farklı, ve göğüslerim ondaki farklılığıda regliden ayırtedebilirsiniz, 10 gündür deli gibi yiyorum ve başka bişey var aslında hamilemiyim demiyor da insan hamileyim diye o testi yapıyor tuhaff..ben sat 23.günü öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…