Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

Merhabalar kızlar öncelikle çocuk isteyen tüm. Hanımlara ben de dahil en yakın zamanda minik yumuk yumuk bebişler diliyorum. Arkadaşlar adetime 4 gün kala kahverengimsi ve pembemsi lekelenmelerim oldu. Benim normalde adetim 4-5 gün gecikirdi ama bu sefer ilk defa erken böyle lekelenmelerim oldu. İşin ilginç yanı hiç adet belirtim yok mesela göğüslerimde hiç ağrı veya şişmem yok. Sadece belim ve ara ara şiddetli baş ağrılarım oluyor. Akıntım ve miktarı tamamen bitti gibi bişey oldu. Kasıklarım ise çok hoş bir sızı var sanki içinde misket yuvarlanıyor ama idrar testi yaptım negatif çıktı. Bugün de kan verdim sonuç yarın öğleden sonra çıkacakmış. 5 gün oldu bir geliyor leke bir gelmiyor. Sadece 3 kere çamaşırımı kirletti o da çok az. Bulekeler sadece peçeteyle geliyor ve biri iki kere kılcal damar gibi birşey geldi. Çok heveslendim ama korkuyorum ya olmazsa diye. Çok karamsarım. Sizde de böyle oldu mu hiç? Böyle ölü dahamile olduğunu öğrenen oldu mu?

Bende olmadı da leke üstüne hamile olan çok var, hadi hayırlısı sonucunu yazarsın bize de

Yazarım tabi canım bugün saat 14:30-15:00 gibi çıkacakmış sonuçlar.ama negatif çıkacakmış gibi geliyor çünkü bir tanıdığıma danıştım belki sökülemiyorsundur dedi düşündüm kaldım. Çünkü ben bir ara rahatsızlandım. Sıtma,ateş derken hap kullandım. Belki o haplar da yan etki yapmış olabilir dedi. Ama şaşırdığım tek şey şu ki; ben çok defa çok hap içtim ama adetime yaptıkları en büyük yan etki geciktirmeleri olmuştu. Bu ise 4 gün öncesinden başlayan bir akıntı ve tam bitti diyorum yine çok az olarak devam ediyor gelmeye. Bakalım hayırlısı Allah'tan :18:

Oyle belirti var bende aa acaba hamile miyim diye degil de, gercekten oldugu icin sordum canm, belirti uretmek kurgulamak yok gecen ay ilkti o yuzden pek istekli degildima ama bu ay olursa cok mutlu olurum

hamile olabilirsin canım neden olmasın benimde batmalar olmustu sanki yeterkiisteninde olmustu batma falan inaşllh wardır ama yaa :):)

Ben gebe değilmişim kan testim 0.167 çıktı doktora da gittim yumurta tembelleşmesi var dedi progynex iğne verdi 3 tane ve komem hapı

Ben gebe değilmişim kan testim 0.167 çıktı doktora da gittim yumurta tembelleşmesi var dedi progynex iğne verdi 3 tane ve komem hapı

Geçmiş olsun canım takma hiç ben de gebelik öncesi 3 hafta önce rahimde yara +siğil vardı ijaç kullandım geçti peşine hamile kaldım herşeyin hayırlısı demekki öncekilerin tedavisi gerekiyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…