- Konu Sahibi yeterkiiste
-
- #1.261
Kızlar ya gündüz dilimin ucunda kırmızılık vardı önemsemedim 4-5 gündür de makatta kaşıntı var şimdi farkettim meğerse kıl kurduymuş((
Gecmis olsun canim, hayirlisiyla bu ay bi beklenti var bende de bakalim nolck
Hadi inşallah sın dk gölü bekliyodum senden inşallah atarsın:))
Son ne zaman hastalanmıştın
Ne kırmızılar var ne bebiş sabah test yaptım
test herkes de zamanında gösterecek diye bişey yok, hatta dünkü yerleşmeyse yerleşmeden sonra hormon kana işliyor
Sende de oldumu kasik agrisi, ya da hamile kalanlarda oldumu hic
ewet canım benim kasıgımda batmalar oluyodu
Ezo var mı bi gelişmeBilmiyorum cnm yaa
Kizlar kasigima birden bi noktadan agri girip geciyo, kotu bisi olmasn
Merhabalar kızlar öncelikle çocuk isteyen tüm. Hanımlara ben de dahil en yakın zamanda minik yumuk yumuk bebişler diliyorum. Arkadaşlar adetime 4 gün kala kahverengimsi ve pembemsi lekelenmelerim oldu. Benim normalde adetim 4-5 gün gecikirdi ama bu sefer ilk defa erken böyle lekelenmelerim oldu. İşin ilginç yanı hiç adet belirtim yok mesela göğüslerimde hiç ağrı veya şişmem yok. Sadece belim ve ara ara şiddetli baş ağrılarım oluyor. Akıntım ve miktarı tamamen bitti gibi bişey oldu. Kasıklarım ise çok hoş bir sızı var sanki içinde misket yuvarlanıyor ama idrar testi yaptım negatif çıktı. Bugün de kan verdim sonuç yarın öğleden sonra çıkacakmış. 5 gün oldu bir geliyor leke bir gelmiyor. Sadece 3 kere çamaşırımı kirletti o da çok az. Bulekeler sadece peçeteyle geliyor ve biri iki kere kılcal damar gibi birşey geldi. Çok heveslendim ama korkuyorum ya olmazsa diye. Çok karamsarım. Sizde de böyle oldu mu hiç? Böyle ölü dahamile olduğunu öğrenen oldu mu?
Bilmiyorum cnm yaa
Oyle belirti var bende aa acaba hamile miyim diye degil de, gercekten oldugu icin sordum canm, belirti uretmek kurgulamak yokgecen ay ilkti o yuzden pek istekli degildima ama bu ay olursa cok mutlu olurum
hamile olabilirsin canım neden olmasın benimde batmalar olmustu sanki yeterkiisteninde olmustu batma falan inaşllh wardır ama yaa :):)
Ben gebe değilmişim kan testim 0.167 çıktı doktora da gittim yumurta tembelleşmesi var dedi progynex iğne verdi 3 tane ve komem hapı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?