Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

kizlaar benimde adetimi 2 gun gecti test yaptim negatif ay hastada olmadim herhangi bir belirtide yok ayol kafayi yememek ici kendimi zor tutuyorum kadin olmak cok zor cok :/

merhabalar arkadaşlar geçen ayda yazmıştım benim bu ayda adetim gecikti bugün 5.gün oldu hala birşey yok sizde test yapayım mı çünkü geçen ayda 15 gün gecikmişti ama sonunda olmuştu bundan önceki aylarda sorunsuz bir şekilde tam zamanında oluyordum 2 aydır bebek deniyoruz bu gecikme neden acaba ?

2 aydır bebek denediğiniz için

Ben yazcktim tecrube konussun die senin yazmani bekledim

:) alemsin haa
Bu arada ayşenur ezo napıyor
A dün ne oldu biri yazmış başına gelen yardımcı olsun diye: göğüsüm çok farklı ağrıyo 1 hafta varmış böyle hamile olduğunu öğrenen varmı diye ben de yazdım ben o şekilde 3. Haftamda öğrendim ama geç yazdım okuyunca testi gidip çöpten almış 2 dk bekleyip atmış :)) çift çizgi

Hadi ya komik olmus bakalim benden ne sonuc cikacak haftaya test yapcmmm :44:

Bende olmadı da leke üstüne hamile olan çok var, hadi hayırlısı sonucunu yazarsın bize de

ben mide bulantilariyla ugrasiyorumm gece hic uyutmuyor beni

ezonun dedesi vefat etmis kizlarr.. o yuzden bir muddet aramizda olamayacak

Kizlar dun markette cok feci basim dondu, dusucektim nerdeyse, bugun test yaptm bisi cikmadi, p tesi kantestine gidiom, yoksa hemen ona gore davraniyim, sonra 2 ay adet olmuom zaman bosa gecio

Kizlar dun markette cok feci basim dondu, dusucektim nerdeyse, bugun test yaptm bisi cikmadi, p tesi kantestine gidiom, yoksa hemen ona gore davraniyim, sonra 2 ay adet olmuom zaman bosa gecio

Yum tarihin net olsaydı akıl yürütebilirdik benimkini hissetmiştim ondan 10 sün sonra bir gün işe gitmedim hasta değildim ama yatağa bağlamışlar gibiydi sanki tutulmuş gibiydim arada ateş basıyodu muhtemelen o gün rahme düştüğü gündü

Ben bu ay yumurtladigimi hissetmedim yaa bi duzensuzlesti bi garip oldu benim mens dongum kendimi taniyamiyorum

Ben bu ay yumurtladigimi hissetmedim yaa bi duzensuzlesti bi garip oldu benim mens dongum kendimi taniyamiyorum

yeterkiiste dogru söylüyor canım benimde baya düzensizlesmisti 3 ay hangi gün gelcegini bilemiyodum sapıtmıstı yani megersem vucut kendini hamilelige hazırlıyomus bide spermlerin vucuda alısma süresiymiş canım

2 aydır bebek denediğiniz için

teşekkür ederim cnm cvp için ama çok şükür sonuç aldık biz denemelerimizden cuma günü öğrendim 5 haftalık hamilesin dediler kan testi sonucu :)) Bu sabah muayeneye gittim doktora öle bir ultrasonla baktı üstten bişey göremedi ama alttan bakınca gördü ve hatta kalp atışını da duydum 6 hafta 2 günlükmüş miniğim harika bir duygu bu:) darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah ...

Son düzenleme:
Kızlar dun sabah kasigima ve kuyruk sokumuma bi agri girdi uykudan uyandim, baya surdu o sanci, zipladim resmen, neydi anlamadim,
darlingrose hayirli olsun cok sevindim canim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…