- Konu Sahibi yeterkiiste
-
- #1.281
merhabalar arkadaşlar geçen ayda yazmıştım benim bu ayda adetim gecikti bugün 5.gün oldu hala birşey yok sizde test yapayım mı çünkü geçen ayda 15 gün gecikmişti ama sonunda olmuştu bundan önceki aylarda sorunsuz bir şekilde tam zamanında oluyordum 2 aydır bebek deniyoruz bu gecikme neden acaba ?
2 aydır bebek denediğiniz için
Ben yazcktim tecrube konussun die senin yazmani bekledim
:) alemsin haa
Bu arada ayşenur ezo napıyor
A dün ne oldu biri yazmış başına gelen yardımcı olsun diye: göğüsüm çok farklı ağrıyo 1 hafta varmış böyle hamile olduğunu öğrenen varmı diye ben de yazdım ben o şekilde 3. Haftamda öğrendim ama geç yazdım okuyunca testi gidip çöpten almış 2 dk bekleyip atmış :)) çift çizgi
Valla hemen hergün kasik agrisi oluyo gecio hemen, insaallah vardir canimbos bos bekliyorum, is bekliyorum hala olmadi, bari hayırlı bi evlat icin bekliyim
sat ne zamandı canım gecti mi günün
Sat 23 kasim, ama adet bittigi gunden beri epey calistikumutluyum o yuzden,
Bende olmadı da leke üstüne hamile olan çok var, hadi hayırlısı sonucunu yazarsın bize de
:) alemsin haa
Bu arada ayşenur ezo napıyor
A dün ne oldu biri yazmış başına gelen yardımcı olsun diye: göğüsüm çok farklı ağrıyo 1 hafta varmış böyle hamile olduğunu öğrenen varmı diye ben de yazdım ben o şekilde 3. Haftamda öğrendim ama geç yazdım okuyunca testi gidip çöpten almış 2 dk bekleyip atmış :)) çift çizgi
ben mide bulantilariyla ugrasiyorummgece hic uyutmuyor beni
ezonun dedesi vefat etmis kizlarr.. o yuzden bir muddet aramizda olamayacak
Başı sağolsun
İyi mi kötü mü bilemedim göğüslerimdeki hassasiyet olmasa hamile olduğumu unutucam bu arada dün kalp atışını duyduk
Kizlar dun markette cok feci basim dondu, dusucektim nerdeyse, bugun test yaptm bisi cikmadi, p tesi kantestine gidiom, yoksa hemen ona gore davraniyim, sonra 2 ay adet olmuom zaman bosa gecio
Yum tarihin net olsaydı akıl yürütebilirdik benimkini hissetmiştim ondan 10 sün sonra bir gün işe gitmedim hasta değildim ama yatağa bağlamışlar gibiydi sanki tutulmuş gibiydim arada ateş basıyodu muhtemelen o gün rahme düştüğü gündü
Ben bu ay yumurtladigimi hissetmedim yaa bi duzensuzlesti bi garip oldu benim mens dongum kendimi taniyamiyorum
Ben bu ay yumurtladigimi hissetmedim yaa bi duzensuzlesti bi garip oldu benim mens dongum kendimi taniyamiyorum
2 aydır bebek denediğiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?