kızlar yaza oğlumun odasını ayırmayı planlıyorum ve oda takımlarına bakıyorum belis bebe odası kullanan var mı? memnun musunuz diye merak ettimCADIARZU
fotoları cok güzel görünüyor, forumda bi arkadas cilek bebe odasını söylemiş ama bana pahalı geldi biraz. çilekte bi beşik bi gardrop fiyatına beliste şifonyer dahil alabiliyorsun...
merhabalar benim 3 yaşında kızım var..belisin fabrika satıs mağazası bizim eve yakın..hamileyken orayada baktık ve çok beğendik..3 senedir hiç bir sorun yaşamadık..çok kalteli gerçekten..
ben bebefixten baktım begendiğim büyüyen modeller 1700 civarı..canım belisin fabrika satış magazası istanbulda nerede? annemler istanbulda benim eğer dısarıye göre cok farkediyorsa fiyatı oradan alayım:)
benim kızımada belisten aldık elma vitraylı model sanırım yeni o cünkü bizim aldıgımız gün magazaya yeni gelmişti yatakla beraber büyümeyen beşige 690 milyon verdik takımı 1750 falandı sanırım .ama kaliteli
ben de kızıma kurbağalı modelden aldım unisex olsun diye. ben de çok memnunum bir kere çok fazla şey alıyor. kızımın çok fazla kıyafeti var yazlık kışlık hepsini sığdırdım. ayrıca yatağına bağlı komodini çook derin içine oyuncaklar dışında evdeki fazlalıkları da koydum.
bu arada ben de evvela çilek'ten alacaktım ama adana turgut özal çilek'teki çalışan kadın canımı sıktığı için almaktan vazgeçtim iyi ki de vazgeçmişim orası belise göre çok pahalı. kızım biraz büyüyünce çilek'ten altı çadırlı yatağı alabilirim onun dışında da girmem oraya.