Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları belis bebek odası kullanan var mı?

Ben de kızımın odasını oradan almayı dusunuyorum. Ben doga modeli icin buyumeyen besik ve 3 kapılı dolap fiyatı sormustum 1200 pesin demislerdi. Bu arada Umraniye de fabrika satıs magazası diye gecen yerlerinden aldım bu fiyatı. Gitmek isteyen olursa magaza Alemdag caddesi uzerinde. O caddede trafik tek yonde akıyor zaten..Tarfik yonunde giderseniz sag tarafta sehir tiyatrosu ve spor tesislerini gordukten sonra biraz ileride sol tarafta.

bende almayı düşünüyorum ama nerden alacağıma karar veremedim.ama beliş çok güzel ama pahalı.bide ben büyüyen beşikleri tercih etmeyi düşünüyorum.

bende çok düşündüm ama penguen bebeden aldım 1582 ye büyüyen beşik 3lü dolap şifonyer cibinlik ve duvar rafı ve cok güzel tavsiye ederim

Cok mu pahalı diye sorunca siz ben de esime sordum simdi. sifonyer de dahildi o fiyata dedi.Buyumeyen besik,3 kapılı dolap ve sifonyere 1200 dediler yani. Biz ole bi fiyat sorduk sadece, belki pazarlık yapmak da mumkun olur bi denemek lazım..

ya kızlar ben bi mağazaya gittim 1300 dedi belis hipopotamlı model 3 kapılı gardrop ve büyüyen beşik hatta bonusa 9 taksit oluyor bu fiyat üzerinden...

sormak istediğiniz herhangi bişey olursa belis ürünleri ve mağazaları ile ilgili yardımcı olmaktan keyif duyarım.ümraniye belis satış ekibinden sevilay ben

Bizim yatağımız sevimli hippo .Hediye alındı.Parmaklıkları bombe verdi ve uyku setinin kumaşı pamuk değil kullanamadım.............................

parmaklıkların boya vermesi ile ilgili mağazamızı arayıp bilgi verdinizmi?alınan uyku seti belis markamı?bu arada nerden alınmış ne zaman alınmış onuda belirtirseniz yardımcı olmaya çalışayım

İlgine teşşekürler ama biz sizin mağazanızdan almadık.Boya değil bombe yamukluk oluştu.Uyku setide belis oda hippotanuslu yani yatağın takımı Başka nevresim takımı ile idare ediyorum .Alacak olanlara bir kullanan olarak fikirimi belirtmek istedim.Dediğim gibi ilgine teşşekürler.........................

sormak istediğiniz herhangi bişey olursa belis ürünleri ve mağazaları ile ilgili yardımcı olmaktan keyif duyarım.ümraniye belis satış ekibinden sevilay ben

SLM CANIM bende bebek odasını ümraniye tarafınfan bir mağazadan aldım kullanıyorum ve memnunum ama bir sorunum var beşiğimin altındaki çekmecelerden biri sürekli düşüyor aşağıya ve ç.ok kötü duruyor düzeltemiyorum ..kafamçokkarıştı

Bende kızıma belis mobilyadan aldım çok kaliteli ürünleri var hemde diğer markalara göre fiyatıda uygun.

bebeğime dün belisin doğa modelini aldık.3 kapılı gardrop ,şifonyer ve büyüyen karyola ,nevresim takımı ve belis ortopedik yatağı 1255 tlye aldık.üstelik ben beyaz istedim tamamını .sipariş verdiler 10 güne geicek inşallah.bence fiyatı süper.aldığımız yerde 3000 tlye de çok güzel modeller vardı ama gerek yok o kadarına.bu arada çevik bebe'den aldık kızlar.kargoyla başka şehirlere de gönderiyorlarmış.

aldığınız yerden hemen bir takım çekmece rayı isteyin ve evdekileri değiştirin muhtemelen raylar çıkmış yada düşmüştür kolay bişeydir.bu arada bu kadar geç cevap yazdığım için çok özür dilerim uzun zamandır netten uzağım malum bebek bekliyorum henüz bir hafta oldu izne çıkalı ve kısmetse pazartesi sabah 09:00 da anne oluyorum anneeeeeeee.....

belıs kullanan arkadaslar sorumu yanıtlarsanız cok sevınecegım
bızde buyuyen karyoladan aldık bugun kurulumu yapıldı
ben her yerı krem ıstedım sadece cekmece kulpları pembe geldı cokda guzle
yalnız, alt cekmecelerın ustundekı yatak kısmı yanı ust besıgın oturtuldugu kısmın rengı beyaz bılgımız beyaz yanı
her yerı krem orası beyaz olunca pek hos bı goruntu cıkmadı canım sıkıldı o kadar para verdık ıyısınden olsun dedık, acaba sızın modellerdede bahsettıgım kısım beyazmı merak edıyorum ?

ya bişey soracağım.peşin parayla mı aldınız?biz biyere sorduk genç odası bin tl dediler.başka biyerde de sadece büyüyen karyola 800 tl idi.siz çok iyi almışsınız.ayrıca bütün beliş mağazalarında da aynı fiyatlar geçerli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…