Size tamamen katılıyorum. İşte mesele de bu. Erkek arkadaşım asla düşünmez ama kuzenine güvenemiyorum ben. Güvenmediğim için onlar aynı ortamda iken deliriyorum adeta. Arkadaşımı da sıkıyorum işteBen de su kuzenlerle kardeşim gibi olayını anlayamıyorum. Hadi süt kardeş olursun kardeşim gibi dersin de, sonuçta dinen bu insanla nikah düşüyorsa nasıl kardeşim gibi olabilir? Erkek arkadaşın kardeşi gibi görüyo olabilir ama o kizin öyle gördüğünün garantisi mi var?
Bence olabildiğince uzak durun muhatap olmayın tatlı filan da göndermeyin haddini bilsin o kız da.
Zaten sevgilimden emin olmasam iyice kötü olacağım..Yazdıklarını okuyunca benimde aklıma o geldi yani kim olsa hoşlanıyo mu acaba diye düşünür.
Belli ki senle paylaşmak istemiyo kuzenini.
Sevgilin zaten onu seviyo olsaydı onla birlikte olurdu o yuzden hiiççç takma.
Size tamamen katılıyorum. İşte mesele de bu. Erkek arkadaşım asla düşünmez ama kuzenine güvenemiyorum ben. Güvenmediğim için onlar aynı ortamda iken deliriyorum adeta. Arkadaşımı da sıkıyorum işte
Yaklaşık 3 yıldır beraber olduğum bir erkek arkadaşım var ve sevgilimin kız kardeşi olmadığı halde adeta bana görümcelik yapmaya çalışan kuzeni...
Sevgilimin kuzeni ile aynı okuldaydım. Sevgilim benimle çıkmaya başlamadan önce kuzeniyle çok yakınmış. Dertleşmeler, her şeyi birbirlerine anlatmalar falan. Ben erkek kuzenlerimin hiçbiriyle bu kadar yakın değilim...
Sevgilimin kuzeni bizim çıktığımızı öğrenince gelip benimle konuşmaya çalıştı. Ama nasıl konuşma görmeniz lazım. Üstten bakarak, küçümseyerek böyle. Hani bir eski sevgili tavrıyla... okul içerisinde kapı çarpmalar, her konuda bana laf sokmaya çalışmalar, yanımdan geçerken gülmeler falan. Hadi bunlar neyse...
Ben evde tatlı yaptığımda erkek arkadaşımla onun evine de gönderirim. Bir gün yine gönderdiğim zaman arkadaşım benim yaptığımı söylemiş. Beğenerek yediği tatlıyı benim yaptığımı duyunca "aman ben de yaparım" diyip burun kıvırmis. Benim anlamadığım mevzu, bir kız kuzeninin sevgilisini neden kıskanır?
Daha sonra biz okulda kötü bir şey yaşasak gidip evde herkesin içinde anlatıyordu. Bana böyle böyle dedi diye. Erkek arkadaşım onun bana karşı bu davranışları doğrultusunda kuzeninden uzaklaştı. Bir gün kız X abim(erkek arkadaşıma abi der) neden benden soğudu diye ağlamış. Bunları hiç anlamıyorum işte, kuzenim benimle çok sık görüşmüyor konuşmuyor diye bir insan neden ağlar?
Tüm bunlar kuzeninin sevgilimden hoşlandığını düşünmeme sebep oldu. Sevgilime söyledim bunu "biz kardeş gibi büyüdük" diyip kestirip attı, inanmak istemedi, kıskançlık gibi gördü. Ama ayni şeyi sevgilimin babası benim düşüncemden haberi olmadan sevgilime söylemiş. Benim ne düşündüğümü bilmeden benimle aynı düşüncedeymiş meğerse. Babam da onaylayınca sevgilim inandı...
Şu an bu kız iki gündür sevgilimin evinde kalıyor yani tabi aileyle beraber. Sevgilime güvenim sonsuz ama ben bu kızın orda olduğunu düşündükçe deliriyorum. Kavga ettik arkadaşımla, hakli olarak takıntılı olduğumu düşünmeye başladı.
Haklı, çok sıktım onu ama kendime engel olamıyorum ben
Yaklaşık 3 yıldır beraber olduğum bir erkek arkadaşım var ve sevgilimin kız kardeşi olmadığı halde adeta bana görümcelik yapmaya çalışan kuzeni...
Sevgilimin kuzeni ile aynı okuldaydım. Sevgilim benimle çıkmaya başlamadan önce kuzeniyle çok yakınmış. Dertleşmeler, her şeyi birbirlerine anlatmalar falan. Ben erkek kuzenlerimin hiçbiriyle bu kadar yakın değilim...
Sevgilimin kuzeni bizim çıktığımızı öğrenince gelip benimle konuşmaya çalıştı. Ama nasıl konuşma görmeniz lazım. Üstten bakarak, küçümseyerek böyle. Hani bir eski sevgili tavrıyla... okul içerisinde kapı çarpmalar, her konuda bana laf sokmaya çalışmalar, yanımdan geçerken gülmeler falan. Hadi bunlar neyse...
Ben evde tatlı yaptığımda erkek arkadaşımla onun evine de gönderirim. Bir gün yine gönderdiğim zaman arkadaşım benim yaptığımı söylemiş. Beğenerek yediği tatlıyı benim yaptığımı duyunca "aman ben de yaparım" diyip burun kıvırmis. Benim anlamadığım mevzu, bir kız kuzeninin sevgilisini neden kıskanır?
Daha sonra biz okulda kötü bir şey yaşasak gidip evde herkesin içinde anlatıyordu. Bana böyle böyle dedi diye. Erkek arkadaşım onun bana karşı bu davranışları doğrultusunda kuzeninden uzaklaştı. Bir gün kız X abim(erkek arkadaşıma abi der) neden benden soğudu diye ağlamış. Bunları hiç anlamıyorum işte, kuzenim benimle çok sık görüşmüyor konuşmuyor diye bir insan neden ağlar?
Tüm bunlar kuzeninin sevgilimden hoşlandığını düşünmeme sebep oldu. Sevgilime söyledim bunu "biz kardeş gibi büyüdük" diyip kestirip attı, inanmak istemedi, kıskançlık gibi gördü. Ama ayni şeyi sevgilimin babası benim düşüncemden haberi olmadan sevgilime söylemiş. Benim ne düşündüğümü bilmeden benimle aynı düşüncedeymiş meğerse. Babam da onaylayınca sevgilim inandı...
Şu an bu kız iki gündür sevgilimin evinde kalıyor yani tabi aileyle beraber. Sevgilime güvenim sonsuz ama ben bu kızın orda olduğunu düşündükçe deliriyorum. Kavga ettik arkadaşımla, hakli olarak takıntılı olduğumu düşünmeye başladı.
Haklı, çok sıktım onu ama kendime engel olamıyorum ben
Güvenmiyorum demekten kastım, sevgilim hakkında onu sadece abi olarak düşündüğünden emin değilim.kıza güvenemiyorum derken ne kastediyosunuz? gece uyurken sevgilinize mi saldıracak tenhada mı sıkıştıracak. seviyosunuz seviliyosunuz yapacak bişey yok .
Uğraşmayacağım artık...Sevgiline arkadaşım mı diyorsun anlamadim o kısmı ancak, kız parazit biri bana göre, yani onunla cok sıkı fıkı olmamalı erkek arkadaşın, hoşlanan ilgisi olan biri yapar bunları, ne kadar kuzen desen de gerçekten kuzeni mi belki kücüklükten beri öyle alıştırdılar? Kimse kabul etmez böyle davranan biriyle erkek ya da kız arkadasının ayni evde olmasını. Erkek arkadaşına göre basit kıskanclık gelebilir, nitekim erkek aklına güvenmeyeceksin. Ama bu kıskanclık degil, resmen kız sizin sevgili olmanızı istemiyor.
Kardeş gibi büyümüş olabilirsiniz. Sevgilim de kuzeniyle kardeş gibi büyümüş olabilir. Ama bunun da bir sınırı var.Ben de kuzenlerimle kardes gibi buyudum sizin gibileri hic anlamadim, anlayamadim. Olabilir mi olur tabi ... Ama buna siz engel olamazsiniz olacaksa da. Daha sevgiliyken bile anne baba demeye başlamışsiniz. Bu da ilginc...
Ben diyebiliyorum. Siz hayret edebilirsiniz.henüz svgiliyken ,onun annesi ve babasına nasıl "annem,babam" diyebiliyorsunuz hayret ediyorum..
Evet sevgilimin anne babasına "anne, baba" diye hitap ediyorum.
Kuzen sevgilimin kuzeni, benim değil.
Benden sonra araları bozulmadı. Ben bozmadım aralarını. Beni sevmeyen o. Gelip benimle üstten üstten konuşan, sizin beraber olmanızı istemiyorum diyecek olup da diyemeyen ben değilim, o. Sevgilime de ondan soğu demedim. Kuzeninin bana karşı davranışlarını görüp kendisi uzaklaştı.ayrıca benim de en yakınım erkek kuzenimdir.dayımın oğlu ile kardeş gibi büyüdük ve sizin gibi bir sevgilisi olsa ve sizden sonra aramız bozulsa ben de sizi sevmezdim kusura bakmayın.
Ben acele ettiğimi düşünmüyorum. Ben onları anne baba gibi görüyorum, onlar da beni kızları gibi durum bu. Bu sebeple de bu şekilde hitap ediyorum.Yani sevgilik tamam ama seni ailesine bağlayan bir durum şuan için söz konusu değil.
Acele etmişsin bu konuda.
herşeyin sınırı varsa madem daha ortada birşey yokken ,svgilinizin ailesine nasıl anne baba diyip sahipleniyorsunuz bu kadar??Kardeş gibi büyümüş olabilirsiniz. Sevgilim de kuzeniyle kardeş gibi büyümüş olabilir. Ama bunun da bir sınırı var.
Ayrıca neden anne baba demeyeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?