Belki basit ama beni gerçekten çok yordu artık, tükendim...

Ben de su kuzenlerle kardeşim gibi olayını anlayamıyorum. Hadi süt kardeş olursun kardeşim gibi dersin de, sonuçta dinen bu insanla nikah düşüyorsa nasıl kardeşim gibi olabilir? Erkek arkadaşın kardeşi gibi görüyo olabilir ama o kizin öyle gördüğünün garantisi mi var?
Bence olabildiğince uzak durun muhatap olmayın tatlı filan da göndermeyin haddini bilsin o kız da.

Yazdıklarını okuyunca benimde aklıma o geldi yani kim olsa hoşlanıyo mu acaba diye düşünür.
Belli ki senle paylaşmak istemiyo kuzenini.
Sevgilin zaten onu seviyo olsaydı onla birlikte olurdu o yuzden hiiççç takma.

Size tamamen katılıyorum. İşte mesele de bu. Erkek arkadaşım asla düşünmez ama kuzenine güvenemiyorum ben. Güvenmediğim için onlar aynı ortamda iken deliriyorum adeta. Arkadaşımı da sıkıyorum işte

Zaten sevgilimden emin olmasam iyice kötü olacağım..

kıza güvenemiyorum derken ne kastediyosunuz? gece uyurken sevgilinize mi saldıracak tenhada mı sıkıştıracak. seviyosunuz seviliyosunuz yapacak bişey yok .

Valla bana kalirsa siz simdiden pek fazla karismissiniz ailenin icine, bence daha fazla karismayin, iyide olsa kotu de olsa kuzenin yaninda olur tum aile birde ustune ustluk kiz abi ayagiyla sevgiline icte ice asik gibi duruyor vede snei aile ortaminda kotuluyormus. Madem sevgilinin babasi fark etmis madem kardes gibilermis ve aileside bu sekilde dusunuyorsa kizi uzaklastirsinlar bu kadar basit. Kuzende olsa koskoca kizin ne isi var gelip kaliyormus birde koyun koyuna yatsalardi bari, madem babasi bile fark etmis kadinlarin fark etmemis olmasi imkansiz. Sevgilinin ve kuzenin annesi, kuzen muhabbetininde bir siniri olur yani.
Sizin birsey yapabileceginizi sanmiyorum ancak aile buyukleri kiza biraz terbiyeli olmasini soylerse o is duzelir vede tabiki sevgilin kizla arasina sinir koyarsa.
Simdi karsi cikanlar olabilir ama kuzende olsa sonucta kardesin degil kucukken yaptigin seyleri kurdugun muhabbeti bir muddet sonra yapamazsin yani buyuynce herkes kendine bir ceki duzen vermeli yine iyi arkadas olacaklarsa olsunlar onda bir sorun yok.

Sevgiline arkadaşım mı diyorsun anlamadim o kısmı ancak, kız parazit biri bana göre, yani onunla cok sıkı fıkı olmamalı erkek arkadaşın, hoşlanan ilgisi olan biri yapar bunları, ne kadar kuzen desen de gerçekten kuzeni mi belki kücüklükten beri öyle alıştırdılar? Kimse kabul etmez böyle davranan biriyle erkek ya da kız arkadasının ayni evde olmasını. Erkek arkadaşına göre basit kıskanclık gelebilir, nitekim erkek aklına güvenmeyeceksin. Ama bu kıskanclık degil, resmen kız sizin sevgili olmanızı istemiyor.

takmamaya çalış. sonuçta hep kuzeni olarak kalacak. bir şekilde görüşecekler.

okul diyorsun ya. ne okulu. lise? üniversite?

Ben de kuzenlerimle kardes gibi buyudum sizin gibileri hic anlamadim, anlayamadim. Olabilir mi olur tabi ... Ama buna siz engel olamazsiniz olacaksa da. Daha sevgiliyken bile anne baba demeye başlamışsiniz. Bu da ilginc...

ayrıca benim de en yakınım erkek kuzenimdir.dayımın oğlu ile kardeş gibi büyüdük ve sizin gibi bir sevgilisi olsa ve sizden sonra aramız bozulsa ben de sizi sevmezdim kusura bakmayın.

kıza güvenemiyorum derken ne kastediyosunuz? gece uyurken sevgilinize mi saldıracak tenhada mı sıkıştıracak. seviyosunuz seviliyosunuz yapacak bişey yok .
Güvenmiyorum demekten kastım, sevgilim hakkında onu sadece abi olarak düşündüğünden emin değilim.

Uğraşmayacağım artık...

Ben de kuzenlerimle kardes gibi buyudum sizin gibileri hic anlamadim, anlayamadim. Olabilir mi olur tabi ... Ama buna siz engel olamazsiniz olacaksa da. Daha sevgiliyken bile anne baba demeye başlamışsiniz. Bu da ilginc...
Kardeş gibi büyümüş olabilirsiniz. Sevgilim de kuzeniyle kardeş gibi büyümüş olabilir. Ama bunun da bir sınırı var.

Ayrıca neden anne baba demeyeyim?

ayrıca benim de en yakınım erkek kuzenimdir.dayımın oğlu ile kardeş gibi büyüdük ve sizin gibi bir sevgilisi olsa ve sizden sonra aramız bozulsa ben de sizi sevmezdim kusura bakmayın.
Benden sonra araları bozulmadı. Ben bozmadım aralarını. Beni sevmeyen o. Gelip benimle üstten üstten konuşan, sizin beraber olmanızı istemiyorum diyecek olup da diyemeyen ben değilim, o. Sevgilime de ondan soğu demedim. Kuzeninin bana karşı davranışlarını görüp kendisi uzaklaştı.

Yani sevgilik tamam ama seni ailesine bağlayan bir durum şuan için söz konusu değil.
Acele etmişsin bu konuda.
Ben acele ettiğimi düşünmüyorum. Ben onları anne baba gibi görüyorum, onlar da beni kızları gibi durum bu. Bu sebeple de bu şekilde hitap ediyorum.

Kardeş gibi büyümüş olabilirsiniz. Sevgilim de kuzeniyle kardeş gibi büyümüş olabilir. Ama bunun da bir sınırı var.

Ayrıca neden anne baba demeyeyim?
herşeyin sınırı varsa madem daha ortada birşey yokken ,svgilinizin ailesine nasıl anne baba diyip sahipleniyorsunuz bu kadar??
kardeşliğin sevginin saygının sınırı olmaz.kız sizi sevmiyor ve istemiyro olabilir.(ki haksız bulmadım ) bu demek değil ki kuzenine aşık..bence svgiliniz sizin gazınıza gelip,kuzenini ihmal etmiş denge sağlayamamış..kızın yerinde olsam çoookkk üzülür ve sizden extra uzaklaşırdım.
bu arada şimdi onlar evde eski günlerdeki gibi sohbet edip dertleşşip,hatta şakalaşıp gülüşüyorlardırtıpkı eski günlerdeki gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…