belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne oldu hicran bir anda gitmişsin . kıs nereye kaçtın bir anda
mor mendil sana kaldı anlaşılan

ben ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum adetten ne kadar zaman sonra yapmaya başlayacam ve kav gün yapcam

canım normalde 28 gunde adet olanlar ıcın ortasındakı 14. gunde denıyor bu tarıhten once 12. 14.16.18. gunlerde ılıskıye gırmek gerekıyormus.
Bır degısık yontemde adetten sonra kı gunlerde yumurta akı kıvamında uzayan salgılar gelıyor bu yumurtlama zamanında oldugunu gosterıyor kendını kontrol et salgılar gelmeden onceden ılıskıye basla bıtene kdar devam edın.

Mesela benım 28 gunde adet oluyorum yanlız 2 aydır çorekotu,bal, ttarçın karısımı oncekı ay adetımın12. gunu , bu ayda 11. cunu yumurtlama basladı hatta nohut buyuklugunde kanamamda vardı salgının ıcınde. doktorum yumurta kalıtesının ıyı oldugu ıcın ara kanama oldugunu soyledı. sen

Sen mutlaka salgılarına dıkkat et 1-2 gun oncesınden ılıskıye basla 8-10 gun boyunca gun asırı ılıskıde bulunun , eger esının spermınde sorun yoksa hergun ılışkıye gırın canım.

geçmiş olsun canım inş. Allahın izni ile en kısa zamanda hamile kalırsın. Ama kalamasanda uzulme benım yıgenım de 2 yıllık evlıydı mıyom cıktı anı snacıyla sonra amelyatla 1 kiloya yakın mıyom cıkardılar. 3 ay sonrada hamıle kaldı cok korkma rabbım hayırlısını nasıp etsın.

Eşimde sorun yok canım super o ben pkoluyum adetlerim hep düzensiz öyle askıntı hiç olmadı brynn de dikkat ederim de farkında olmuyorum desem bct yi kesin yap cam cok tskler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…