ölmüyor merak etme ben bu şekilde hamile kaldım:)
Bugün moralim sıfır belki doping için erkenden baslarız mik mike
:)))))))darısı başıma işallah bişey sorcam bi sorunun varmıydı ne kadar süre gebe kalamamıştın
Tembelllllllllllllllllllllllllllllll Tembellllllllllllllllllllllben artık bu ayı kapattım kızlar .
çalışma falan olmaz .
geçen haftayı falan iyi değerlendiremedim zaten . işlerim de yoğun . gelen giden de bitmiyor hiç offffffffffffffffffffffffffff sıkıldım
anladım canım işallah bizde de sonuç verir....benim bir sorunum yoktu spermdede soprun yoktu eşimde yapısal organda sorun vardı bende bunu denedim ilk ay hamile kalmıştım
anladım canım işallah bizde de sonuç verir....
yazılanların hepsini okuyamadım ama heralde bu yöntemle hamile kalanlar var denemekten zarar çıkmaz neticede alacağımız bir enjektör:)acı duymuyosunuz demi enjekte ederkendenemekte fayda var tatlım benim hamile kalacagım varmış kaldım ama bence genede çok etkili bir yöntem hem tazyikli hem derine gidiyor hihihihih:)
yazılanların hepsini okuyamadım ama heralde bu yöntemle hamile kalanlar var denemekten zarar çıkmaz neticede alacağımız bir enjektör:)acı duymuyosunuz demi enjekte ederken
yani içeri yerleştirmeye çalısırken ıslak olmanda fayda var nasıl ıslak olacagınıda ben söylemiyim istersen hihihihi:)
hicran neyin var tatlım senin mik mikler ne alemde
şırıngalarımı aldım bakalım becerebilecek miyim:)yarına deneme var işallah...........
bal tarçın olayını denicem canım da adetim geçti ya yani 5.gün bugün geç kaldımbendede pko var ben bu yontemı henuz hıc denemedım ama sen ıstersen bı dene
benım denedıgım bal tarcın corek otunu denıorum sanda tavsıye edeırm
reglım 14 u falandı benm hala gelmedı :d
ıdrar testım bı pozıtıf bı negatıf kafayı yemek uzereyım kızlarrrrr
sen neyle hamile kaldın canım bu enjektör yöntemiylemibenim bir sorunum yoktu spermdede soprun yoktu eşimde yapısal organda sorun vardı bende bunu denedim ilk ay hamile kalmıştım
herkese günaydınlarrrrr...
Dün akşam oldu bugün fişek gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?