belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu yöntemi denedim hiç dışarı çıkmadı hatta 1 saat yattım kalkmadım ama hamile kalamadım. Bence güvenilir bir yöntem çünkü istediğiniz pozisyonda enjekte etme şansınız var. Bu ay bu yöntemi bir kaç kez daha denerim inşallah

Mrb arkdşlr. Ben bişey sormk istiyorum. Bu yöntem herhangi bir sorunu olmayanlr için mi yoksa bi sıkıntısı olanlar için de işe yarar mı. Mesela ben de çikolata kisti var eşimde sperm hızı düşüklüğü. Bu sebeple ocak ayında 1 kez aşılama yaptık olmadı , 2. Aşılamam önümüzdeki hafta çarşamba olacak inşallah. Domtor aşılamayı yaptıktan sonra 1 hafta sık ilişki önermişti ilk aşılamada, hani büyümeyen çatlmayan yumurta varsa onlar çatladımça şans artsın diye.
Benim düşüncem şu; çarşamba aşılama yapıldı diyelim, doktor diyecek yine 1 hafta sık ilişki. Ben bu aşamada başlıkta bahsedilen yöntemi uygulasam nolur? Eşimde sperm hızı yavaşsa bu şırıngayla daha hızlı bi şekilde ileri atılabilir spermler. Aşılama tutmazsa şırıngalama tutar belki ne dersiniz :dua::KK71:

bu yöntemi deneyenler 5 ml'lik şırıngayı ne kadar içeri sokuyor, boyu zaten kısa ya ondan soruyorum

Bende dun klomen arti catlatma ignesi kullandim yani dun ignem vuruldu bitanecik yirmi milimlik yumurtam vardi. Sansimi arttirmk icin bu yontemide denedik esimle bakalim sonuc nasil olucak

ben de 2 aydır bu yöntemi deniyorum. vajiliyim, parmak egzersizlerini yeni yeni yapıyorum artık ama ilişkiye henüz giremedim 2 senedir evliyim. bu ay biraz daha yumurtlama dönemimize dikkat ederek daha sık deniyoruz. 2 hafta sonra rabbim nasip eder de güzel bir haber alırsam mutlaka paylaşıcam. Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.

Adetime 1 hafta var heyecanla bekliyorum.
Bide arkadaşım fikir olması açısından hangi enjektörle yapıyorsun ve vajisin sanırım afedersin sorcam ama ne kadar itiyorsun şırıngayı içeri hızlı mı yavaş yavaş mı basıyorsun şırıngaya ve son olarak dışarı akıyor mu sıktığın anda çok soru sordum ama aklima takılıyo bunlar

Bide arkadaşım fikir olması açısından hangi enjektörle yapıyorsun ve vajisin sanırım afedersin sorcam ama ne kadar itiyorsun şırıngayı içeri hızlı mı yavaş yavaş mı basıyorsun şırıngaya ve son olarak dışarı akıyor mu sıktığın anda çok soru sordum ama aklima takılıyo bunlar
5 ml lik şırınga kullanılıyor. Sonuna kadar itin daha ileri gitsin. Birde o kadar ileri gidince çıkma ihtimali çok düşük

ben de 2 aydır bu yöntemi deniyorum. vajiliyim, parmak egzersizlerini yeni yeni yapıyorum artık ama ilişkiye henüz giremedim 2 senedir evliyim. bu ay biraz daha yumurtlama dönemimize dikkat ederek daha sık deniyoruz. 2 hafta sonra rabbim nasip eder de güzel bir haber alırsam mutlaka paylaşıcam. Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.
Mrb bende vajiliyim bende bı kaç aydır bu yöntemi deniyorum ama tam anlamıyla düzenli bu ay deniyoruz inşallah sonuç alırız hepimiz . Sizin vajinismus dışında sorununuz var mı? Hormonlar falan..

insülin şırıngasıyla deniyorum ben. zaten ince bir şey onu çok rahat itebiliyorum sonuna kadar yavaş yavaş. sonra da bir anda basıyorum. ama belimin altına yastık koyup ayaklarım duvara dayalıyken yapıyorum ben. ve yarım saat bekliyorum öyle. sonrasında hiç akma olmuyor.

Mrb bende vajiliyim bende bı kaç aydır bu yöntemi deniyorum ama tam anlamıyla düzenli bu ay deniyoruz inşallah sonuç alırız hepimiz . Sizin vajinismus dışında sorununuz var mı? Hormonlar falan..
2 aydır deniyorum ama öncesinde biraz daha kalın bir şırınga almıştım onun sadece ucunu sokabiliyordum devamını sokamadığımdan orda basıyordum hemen yarısı dışarı gidiyordur. insülin şırıngası aldım sonra ince olduğundan sonuna kadar itebiliyorum onunla. bi geçen ay denedim ama o da tam ovulasyon günlerinde olmadı. ilk defa bu ay ovulasyondan önce başlayıp sonrasına kadar denedim. bakalım hayırlısı. başka bir sorunum yok çok şükür.

insülin şırıngasıyla deniyorum ben. zaten ince bir şey onu çok rahat itebiliyorum sonuna kadar yavaş yavaş. sonra da bir anda basıyorum. ama belimin altına yastık koyup ayaklarım duvara dayalıyken yapıyorum ben. ve yarım saat bekliyorum öyle. sonrasında hiç akma olmuyor.
teşekkür ederim canım inşallah güzel haberlerle gelirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X