belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim eşimde varikoselden ameliyat olmuştu, doktoru üç ay içinde etkisinin olacağını söylemişti . sizin bir ay olmuş. ama bilinmez bence sizde denemeye başlayın ( bende başlayacağım sanırım :) ) biraz zahmetli gibi görünüyo ama herşeye değer :) inşallah hayırlı sonuçlar alırız.
Denemek istiyorum aslinda mantiklida geldi kendi asilamani kendin yapiyorsun aslinda ama burda bikac arkadas sagliksiz spermleri de gonderiyorsun iceri demis.aklim karisti....

Denemek istiyorum aslinda mantiklida geldi kendi asilamani kendin yapiyorsun aslinda ama burda bikac arkadas sagliksiz spermleri de gonderiyorsun iceri demis.aklim karisti....
iyi de sonuçta ilişki sırasında da gidiyo o spermler, ayrışarak gitmiyo ki :) şırınga yöntemi de olsa yine ileri hızlı hareketi olanlar ilerleyecek tüpten ve yumurtayı dölleyecek...

iyi de sonuçta ilişki sırasında da gidiyo o spermler, ayrışarak gitmiyo ki :) şırınga yöntemi de olsa yine ileri hızlı hareketi olanlar ilerleyecek tüpten ve yumurtayı dölleyecek...
Bende ıkı asılama oldum bırı tuttu dusuk bırı tutmadı. Bende internetten spekukum sıparı ettım muayenede doktor un kullandığı seyı ve asılamada kullanılan spermlerı gondermek ıcın o uzun sırınga ucuna takılan uzun uc aldım evde kendı asılamamı kendımız denıcez bakalım

Bende ıkı asılama oldum bırı tuttu dusuk bırı tutmadı. Bende internetten spekukum sıparı ettım muayenede doktor un kullandığı seyı ve asılamada kullanılan spermlerı gondermek ıcın o uzun sırınga ucuna takılan uzun uc aldım evde kendı asılamamı kendımız denıcez bakalım
doktora gide gide kendimizin doktoru olduk artık :) Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallah..

Aklınız karışmasın hiç, içiniz rahat olsun.
Kusura bakmasın kimse ama o diyen arkadaşlar saçmalamış biraz.. Hurafe yani. :)
Eeee normal ilişkide de afedersiniz ama penis yoluyla yine; bütün spermler içeri gidiyor,
o kadar spermden sadece 1 TANESİ içeriye tutunup, dölleniyor.
Yumurta en sağlıklısını seçiyor yani doğal seçilim oluyor. Eğer spermde bir bozukluk varsa; bu zaten bir rahatsızlıktır. Yani sperm; öyle şırıngayla çekilince şekli rengi bozulan basit birşey değil ki..
Bu yöntemin işe yaramasının tek nedeni ve normal ilişkiden farkı; şırınga ile spermleri daha ileriye gönderiyorsunuz yani döllenme oranını arttırıyorsunuz.

Eeee normal ilişkide de afedersiniz ama penis yoluyla yine; bütün spermler içeri gidiyor,
Yumurta en sağlıklısını seçiyor yani doğal seçilim oluyor. Eğer spermde bir bozukluk varsa; bu zaten bir rahatsızlıktır. Yani sperm; öyle şırıngayla çekilince şekli rengi bozulan basit birşey değil ki..
Bu yöntemin işe yaramasının tek nedeni ve normal ilişkiden farkı; şırınga ile spermleri daha ileriye gönderiyorsunuz yani döllenme oranını arttırıyorsunuz.
Evet haklisiniz.deneyecektim ama esim daha yeni varikoselden ameliyat oldu.spermler iyilesmeden (hiz problemi ve sayi azligimiz var)yapmak istemedim acikcasi bu ay.cunku 1 dusugum var.belki gelecek aya denerim bu yontemi..insaAllah tez zamanda gelir bebişlerimiz

Siz denedinizmi bu yontemi?hamilemisiniz

kızlar bende bu yöntemle hamile kaldım
Vallami ya ben esime dedim güldü o ne öyle dedi.kendi asilamani kendin yapiyosun ne varki gayet mantikli dedim.bizim varikoselimiz vardi 2.derece ameliyat olduk.%15ileri hizimiz 1ccde:3mil toplamda:6milyon sperm vardi.5temmuzda olduk 3ay sonra kontrol dedi dr.yapmak istiyrm aslinda ama esim tam iyilesmeden nasil olur bilemedim.buarada subatta 1 dusugum var ondan sonra hic gebelik yasamadim

amin canım sağol inşallah allah sanada nasip etsin
Aminnn cani gönülden tez vakitte hayirla sağlikla aminnnnn.
Bisey sorcam canim tam ayrintili anlatirmisin nasil yaptigini.ben bu ay yaki denedim olmazsa bunu denicem gelecek aya.2 takvim var birine gore yumurtlamam 2gun onceydi birine gore yarin anlamadim

kaç aydır okuyorum bu konuyu her ay bişey çıkıyordu deneyemiyordm bu ay tam anlamıyla denedm ben geç yumurtluyorm adetin 15.gunu basladm ilişkiden sonra spermleri şırıngaya çekiyordm önce ayaklarım havada duvara dayali yaptm ama hep dışarı çıktı o pozisyonda rahat yapamadm sonra belimin altına yastık koyarak yükselttm bacaklarımı o şekilde daha rahat ettm şırınga insülin siringasiydi ve rahatca sokabildm hepsini ve bir anda bastm öylece yarım saat bekledm

kaç aydır okuyorum bu konuyu her ay bişey çıkıyordu deneyemiyordm bu ay tam anlamıyla denedm ben geç yumurtluyorm adetin 15.gunu basladm ilişkiden sonra spermleri şırıngaya çekiyordm önce ayaklarım havada duvara dayali yaptm ama hep dışarı çıktı o pozisyonda rahat yapamadm sonra belimin altına yastık koyarak yükselttm bacaklarımı o şekilde daha rahat ettm şırınga insülin siringasiydi ve rahatca sokabildm hepsini ve bir anda bastm öylece yarım saat bekledm
Anladim canim.dediklerine uycam bu ay degilde gelecek ay yapcam artik.hem belki esimin degerleri yukselir kolaylasir işimiz.cok sagol.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeğini

amin canım seninde zamani gelince olacak inşallah bu ameliyatı olup hamile kalan çok biliyorum seninde olacak inşallah

Canım ben 4 yıldır bebek istiyordum olmuyordu, bütün umudumu kesmiştim. mucize gibi. ben de bu yöntemle hamile kaldım. Denedigim ilk ay hemde. Geç bile kalmişım denemekte. :) şuan 6 haftalığım. Mutlaka deneyin. Sormak istediğin olursa hiç çekinme sor. Benim eşim de epey yadırgadı, hatta kavgasını bile ettik. Hamile olduğumu öğrendiğinde de sindirememişti, şırınga ile oldu vs diye. Sonra internetteki konuları vs okuttum ve rahatladı. Bu yaptigimizin aşılama ile hiç bi farkı yok, aksine kendi yatagimizda daha rahat oluyoruz. :)
Canım ya bişi sorcam şırıngadan boşaltma işini kendiniz mi yaptınız eşiniz mi? Eşim ben yapamam diyo.

amin canım seninde zamani gelince olacak inşallah bu ameliyatı olup hamile kalan çok biliyorum seninde olacak inşallah
InsaAllah kuzum.daha 35gun oldu 72gunde yenilermis sperm kendini.bakalim ne bulursam ne faydaliysa tikiyorum eşimin agzina.denek oldu elimde denek...zavalli askim benim:KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X