6.haftamda keseyi gördük ama düştü kalp atışını duymadık
Cevabin için teşekkür ederim düşük normal yollarla hamile kalınca da insanın başına geliyor çok üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda bir evlat nasib eder inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6.haftamda keseyi gördük ama düştü kalp atışını duymadık
teşekkür ederim canım amiiiiin inşallah isteyen herkese nasip olurCevabin için teşekkür ederim düşük normal yollarla hamile kalınca da insanın başına geliyor çok üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda bir evlat nasib eder inşallah.
teşekkür ederim canım amiiiiin inşallah isteyen herkese nasip olur
Adetime 1 hafta var heyecanla bekliyorum.yeni haberler varsa paylaşın lütfen
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahAdetime 1 hafta var heyecanla bekliyorum.
Bide arkadaşım fikir olması açısından hangi enjektörle yapıyorsun ve vajisin sanırım afedersin sorcam ama ne kadar itiyorsun şırıngayı içeri hızlı mı yavaş yavaş mı basıyorsun şırıngaya ve son olarak dışarı akıyor mu sıktığın anda çok soru sordum ama aklima takılıyo bunlarAdetime 1 hafta var heyecanla bekliyorum.
5 ml lik şırınga kullanılıyor. Sonuna kadar itin daha ileri gitsin. Birde o kadar ileri gidince çıkma ihtimali çok düşükBide arkadaşım fikir olması açısından hangi enjektörle yapıyorsun ve vajisin sanırım afedersin sorcam ama ne kadar itiyorsun şırıngayı içeri hızlı mı yavaş yavaş mı basıyorsun şırıngaya ve son olarak dışarı akıyor mu sıktığın anda çok soru sordum ama aklima takılıyo bunlar
Ben insülin siringasiyla deniyorum hem ince hem daha uzun diye yinede yavaş yavaş bastırdığımdan sanırım dışarı akıyor5 ml lik şırınga kullanılıyor. Sonuna kadar itin daha ileri gitsin. Birde o kadar ileri gidince çıkma ihtimali çok düşük
Mrb bende vajiliyim bende bı kaç aydır bu yöntemi deniyorum ama tam anlamıyla düzenli bu ay deniyoruz inşallah sonuç alırız hepimiz . Sizin vajinismus dışında sorununuz var mı? Hormonlar falan..ben de 2 aydır bu yöntemi deniyorum. vajiliyim, parmak egzersizlerini yeni yeni yapıyorum artık ama ilişkiye henüz giremedim 2 senedir evliyim. bu ay biraz daha yumurtlama dönemimize dikkat ederek daha sık deniyoruz. 2 hafta sonra rabbim nasip eder de güzel bir haber alırsam mutlaka paylaşıcam. Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.
insülin şırıngasıyla deniyorum ben. zaten ince bir şey onu çok rahat itebiliyorum sonuna kadar yavaş yavaş. sonra da bir anda basıyorum. ama belimin altına yastık koyup ayaklarım duvara dayalıyken yapıyorum ben. ve yarım saat bekliyorum öyle. sonrasında hiç akma olmuyor.Bide arkadaşım fikir olması açısından hangi enjektörle yapıyorsun ve vajisin sanırım afedersin sorcam ama ne kadar itiyorsun şırıngayı içeri hızlı mı yavaş yavaş mı basıyorsun şırıngaya ve son olarak dışarı akıyor mu sıktığın anda çok soru sordum ama aklima takılıyo bunlar
2 aydır deniyorum ama öncesinde biraz daha kalın bir şırınga almıştım onun sadece ucunu sokabiliyordum devamını sokamadığımdan orda basıyordum hemen yarısı dışarı gidiyordur. insülin şırıngası aldım sonra ince olduğundan sonuna kadar itebiliyorum onunla. bi geçen ay denedim ama o da tam ovulasyon günlerinde olmadı. ilk defa bu ay ovulasyondan önce başlayıp sonrasına kadar denedim. bakalım hayırlısı. başka bir sorunum yok çok şükür.Mrb bende vajiliyim bende bı kaç aydır bu yöntemi deniyorum ama tam anlamıyla düzenli bu ay deniyoruz inşallah sonuç alırız hepimiz . Sizin vajinismus dışında sorununuz var mı? Hormonlar falan..
teşekkür ederim canım inşallah güzel haberlerle gelirsininsülin şırıngasıyla deniyorum ben. zaten ince bir şey onu çok rahat itebiliyorum sonuna kadar yavaş yavaş. sonra da bir anda basıyorum. ama belimin altına yastık koyup ayaklarım duvara dayalıyken yapıyorum ben. ve yarım saat bekliyorum öyle. sonrasında hiç akma olmuyor.
amin canım inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin.teşekkür ederim canım inşallah güzel haberlerle gelirsin