belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaa kizlar yardimmmm edin.ben o dediginiz siringadan bulamadim.cevredeki eczacilara sordum insulin siringasi yok.bi yardim edin.yada baska siringa olurmu

benim eşimde varikoselden ameliyat olmuştu, doktoru üç ay içinde etkisinin olacağını söylemişti . sizin bir ay olmuş. ama bilinmez bence sizde denemeye başlayın ( bende başlayacağım sanırım :) ) biraz zahmetli gibi görünüyo ama herşeye değer :) inşallah hayırlı sonuçlar alırız.
Ben aldim siringalarimi bugun yapcam kafaya koydum:)))

Kızlar ben su gercek aşılama da kullanılan uzun uclar varya ondan aldım ıkı tane bıde su muayene de kullanılan spekulum dan aldım bu ay edımden ayrı tatıle cıktım donunce bızde oyle asılamamızı yapacaz umarım tutar ya

Kızlar ben su gercek aşılama da kullanılan uzun uclar varya ondan aldım ıkı tane bıde su muayene de kullanılan spekulum dan aldım bu ay edımden ayrı tatıle cıktım donunce bızde oyle asılamamızı yapacaz umarım tutar ya
Insallah canim allah herkesin gonlune gore versin senin o dedigin gercek asilamada kullanilan uzun cubuklari eczaneden direk isteyince veriyo mu cunku bana insulin sringasi bile vermedi o yuzden surup ölçeği varya uzun ondan aldim surubu ile beraber olmazsa baska eczanelere de bakarim

Insallah canim allah herkesin gonlune gore versin senin o dedigin gercek asilamada kullanilan uzun cubuklari eczaneden direk isteyince veriyo mu cunku bana insulin sringasi bile vermedi o yuzden surup ölçeği varya uzun ondan aldim surubu ile beraber olmazsa baska eczanelere de bakarim
Insülin siringasini bende cok eczanede aradim yoktu.5lik ve 2.5luk vardi.onlarda kisa işe yaramaz diye düsündüm almadim.ben medical+eczane olan yerden aldim.medikallerde bulabilsin

Insülin siringasini bende cok eczanede aradim yoktu.5lik ve 2.5luk vardi.onlarda kisa işe yaramaz diye düsündüm almadim.ben medical+eczane olan yerden aldim.medikallerde bulabilsin
resim ekleme ve aldıklarının ismini tam anlamı ile yazma şansın varmı canım zahmet olmazsa

resim ekleme ve aldıklarının ismini tam anlamı ile yazma şansın varmı canım zahmet olmazsa
20180812_204842.webp

Allah razı olsun arkadaşım ismi nedir bu şırınganın acaba
Hepimizden inşaAllah canim nedemek.ismi insülin siringasi dedim bunu verdi.buymus zaten dogru olan(burdan bi arkadasta bunlarla hamile şuan)darisi bize ve tüm isteyenlere tez zamanda inşaAllah

Arkadaşlar şırınganın markası şekli vs önemli değil ki..
Burada birkaç arkadaşa da yazmıştım.
bana doktor b12 vitamini eksikliği için b12 ampul yazmıştı, ben onun şırıngalarını kullandım.

Ayrıca almadım yani.. Aklınızda bulunsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X