Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mı nekadar denesın bu yontemı pekıkızlar bende bu yöntemle hamile kaldım
Kac kez denedınız canmevet canım bugün öğrendim hamileyim yumurtlama döneminde şırınga deneyerek hamile kaldm
Ben aldim siringalarimi bugun yapcam kafaya koydum:)))benim eşimde varikoselden ameliyat olmuştu, doktoru üç ay içinde etkisinin olacağını söylemişti . sizin bir ay olmuş. ama bilinmez bence sizde denemeye başlayın ( bende başlayacağım sanırım :) ) biraz zahmetli gibi görünüyo ama herşeye değer :) inşallah hayırlı sonuçlar alırız.
Pekı normal ılıskı hıc yapmadınız ve hamılemısınbu ay yumurtlama gunlerimde denedim canım
İşe yarar inşallahBen aldim siringalarimi bugun yapcam kafaya koydum:)))
InsaAllah canimİşe yarar inşallah
Cnm bu yontrmlemı hamıle kaldıninşallah canım hepimiz alalım o güzel haberi
Insallah canim allah herkesin gonlune gore versin senin o dedigin gercek asilamada kullanilan uzun cubuklari eczaneden direk isteyince veriyo mu cunku bana insulin sringasi bile vermedi o yuzden surup ölçeği varya uzun ondan aldim surubu ile beraber olmazsa baska eczanelere de bakarimKızlar ben su gercek aşılama da kullanılan uzun uclar varya ondan aldım ıkı tane bıde su muayene de kullanılan spekulum dan aldım bu ay edımden ayrı tatıle cıktım donunce bızde oyle asılamamızı yapacaz umarım tutar ya
Insülin siringasini bende cok eczanede aradim yoktu.5lik ve 2.5luk vardi.onlarda kisa işe yaramaz diye düsündüm almadim.ben medical+eczane olan yerden aldim.medikallerde bulabilsinInsallah canim allah herkesin gonlune gore versin senin o dedigin gercek asilamada kullanilan uzun cubuklari eczaneden direk isteyince veriyo mu cunku bana insulin sringasi bile vermedi o yuzden surup ölçeği varya uzun ondan aldim surubu ile beraber olmazsa baska eczanelere de bakarim
resim ekleme ve aldıklarının ismini tam anlamı ile yazma şansın varmı canım zahmet olmazsaInsülin siringasini bende cok eczanede aradim yoktu.5lik ve 2.5luk vardi.onlarda kisa işe yaramaz diye düsündüm almadim.ben medical+eczane olan yerden aldim.medikallerde bulabilsin
resim ekleme ve aldıklarının ismini tam anlamı ile yazma şansın varmı canım zahmet olmazsa
Allah razı olsun arkadaşım ismi nedir bu şırınganın acaba
Hepimizden inşaAllah canim nedemek.ismi insülin siringasi dedim bunu verdi.buymus zaten dogru olan(burdan bi arkadasta bunlarla hamile şuan)darisi bize ve tüm isteyenlere tez zamanda inşaAllahAllah razı olsun arkadaşım ismi nedir bu şırınganın acaba
Hepimizden inşaAllah canim nedemek.ismi insülin siringasi dedim bunu verdi.buymus zaten dogru olan(burdan bi arkadasta bunlarla hamile şuan)darisi bize ve tüm isteyenlere tez zamanda inşaAllah