belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım ya bişi sorcam şırıngadan boşaltma işini kendiniz mi yaptınız eşiniz mi? Eşim ben yapamam diyo.
Ben kendim yaptım canım. Eşinden isteme zaten bunu, psikolojik olarak etkilenebilir, aklından silinmez bu durum.
Hatta sen bu işlemi yaparken; bence yanında olmasın seni izlemesin. Kasılırsın ve rahat olamazsın, hiç gerek yok.

Yaaaa kizlar yardimmmm edin.ben o dediginiz siringadan bulamadim.cevredeki eczacilara sordum insulin siringasi yok.bi yardim edin.yada baska siringa olurmu
Ben normal b12 ampul için verilen şırıngalardan kullandım. :)
Sadece tek dezavantajı hepsini tek bi seferde çekmiyor, yarısı kalıyor.
Çünkü şırınga 2 mllik, o yüzden 2 kez çektim.

Arkadaşlar şırınganın markası şekli vs önemli değil ki..
Burada birkaç arkadaşa da yazmıştım.
bana doktor b12 vitamini eksikliği için b12 ampul yazmıştı, ben onun şırıngalarını kullandım.

Ayrıca almadım yani.. Aklınızda bulunsun.
Bu yöntemle mi hamilesiniz yani

Evet, bu yöntemle kaldım. 4 yıldır olmuyordu, ilk kez gecen ay ovulasyon dönemimde bu yöntemi denedim 4 kez.
ve Allahın izniyle tabi ki, hamileyim şuan 7 haftalık :)
İnşallah sağlıkla olur
Peki vajinismus gibi bir sorun var mıydı
Birde aşılama denediniz mi ya da tüp

İnşallah sağlıkla olur
Peki vajinismus gibi bir sorun var mıydı
Birde aşılama denediniz mi ya da tüp

Vajinismus sorunum evlliğimin ilk aylarında, 4 sene önce vardı hallettik şükür. :)
Benim hormon değerlerim düzensizdi. Prolaktinimde artış ve pcos vardı, o yüzden olmuyordu.
Ergenlik dönemimden beri prolaktinle uğraşıyorum hep. :(
1 kez aşılama denedim ama o da olmamıştı işte.

Vajinismus sorunum evlliğimin ilk aylarında, 4 sene önce vardı hallettik şükür. :)
Benim hormon değerlerim düzensizdi. Prolaktinimde artış ve pcos vardı, o yüzden olmuyordu.
Ergenlik dönemimden beri prolaktinle uğraşıyorum hep. :KK43:
1 kez aşılama denedim ama o da olmamıştı işte.

Allah allah gerçek mı bu ya

Bende denedim tam yumurtlama gunumde.insulin siringasi buldum onunla.kasik batmalari var ozellikle sol kasik bacagima kdr vuruyor.ama ben hemen umitlenmek istemiyorum bakalim hayirlisi.eger hamileysem herkese duyurcam bu yontemi:skandal::KK54:

Bende denedim tam yumurtlama gunumde.insulin siringasi buldum onunla.kasik batmalari var ozellikle sol kasik bacagima kdr vuruyor.ama ben hemen umitlenmek istemiyorum bakalim hayirlisi.eger hamileysem herkese duyurcam bu yontemi:skandal::KK54:
Sonucu bekliyorum

Sonucu bekliyorum
InsaAllah olumlu olur sonucum.ben sadece 1kez tam yumurtlamada denedim.herkes 2gun onceden basliyor.benim esim yeni ameliyat oldugu icin iyilesmesini bekliyordum acikcasi.tesadufen burasi denk geldi okudum yazilanlarin hepsini.dene dedi icimdeki bi ses denedim.daha var bata bakalim sagliklisi hayirlisi olsun

:) Canım yumurtlama haftasında 3 4 kez deneseydin.
Seni umutlandırmak istemem ama benimde aynı belirtilerde vardı; bende belirtiler çok erken başlamıştı. :)
Ovulasyon biter btmez adetime 10 gün kala anlamıştım ben hamiş kaldığımı,
aynı senin ki gibi batmalar, ağrılar ve tatlı tatlı kaşıntılar vardı.
Senin ne kadar var adetine?
Ayyy hadi inşaallah, güzel haberlerle gelirsin buraya.. :) :)

Kaç yaşındasın cnm
Benim tüp bebek tutup düşüyor
3 ü de düştü
27 yaşındayım ben.

InsaAllah olumlu olur sonucum.ben sadece 1kez tam yumurtlamada denedim.herkes 2gun onceden basliyor.benim esim yeni ameliyat oldugu icin iyilesmesini bekliyordum acikcasi.tesadufen burasi denk geldi okudum yazilanlarin hepsini.dene dedi icimdeki bi ses denedim.daha var bata bakalim sagliklisi hayirlisi olsun

Ovulasyon mu deniyorsun
nasıl biliyorsun
Adetten sonra kaçıncı gün

Seni umutlandırmak istemem ama benimde aynı belirtilerde vardı; bende belirtiler çok erken başlamıştı. :)

27 yaşındayım ben.

Aynı ☺

InsaAllah kuzucum.dedigim gibi esim yeni ameliyat olunca pek dusunmedim bu ay.ama icimdeki sese kulak verdim.burdan bu yontemle hamile olan arkdasta destek oldu sağolsun sadece 1 kez yaptim.olmazsa gelecek aya birdaha deneriz.12gun var adete

Ovulasyon mu deniyorsun
nasıl biliyorsun

Bana sormamışsın ama bende yazayım dedim.. :)
Canım ovulasyon tarihleri herkesin değişebilir. Bazılarında geç ya da erken olabiliyor.
Eğer hamile kalmak istiyorsan bu günleri değerlendir.
Adetin başlangıç gününü 1. gün diye baz alarak, 9.gün başlayıp iki güne bir ilişkiye gir, 21.güne kadar.
Yani adetinin bitimyle, diğer adetinin başlamasına bir hafta kala arasındaki günler.
En garantisi bu. Ama ovulasyon tarihini kesin öğrenmek istiyorsan; ısı ölçme yöntemi, akıntı kontrol yöntemi ve ovulasyon testleri var.

Ovulasyon mu deniyorsun
nasıl biliyorsun
Ben bikackez ov.testi kullanmistim.azcok nezmn yumurtladigimi biliyrm.bide benim kasik agrim olmustu cok kotu adet olur gibi oyle anliyorum bide uzayan akintiyla.bu ay pek yapamasamda gelecek ay yumurtlamadan 2 gun once baslicam.gercekten etkili cunku hic disari cikan sperm olmuyo:)

Bana sormamışsın ama bende yazayım dedim.. :)
Canım ovulasyon tarihleri herkesin değişebilir. Bazılarında geç ya da erken olabiliyor.
Eğer hamile kalmak istiyorsan bu günleri değerlendir.
Adetin başlangıç gününü 1. gün diye baz alarak, 9.gün başlayıp iki güne bir ilişkiye gir, 21.güne kadar.
Yani adetinin bitimyle, diğer adetinin başlamasına bir hafta kala arasındaki günler.
En garantisi bu. Ama ovulasyon tarihini kesin öğrenmek istiyorsan; ısı ölçme yöntemi, akıntı kontrol yöntemi ve ovulasyon testleri var.
Pardon 10gun varmis adete;)ayyy hadi inşaAllah yaa.siz kac haftalik oldunuz kuzum ve baska erken belirtilerin oldumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X