- 26 Temmuz 2016
- 1.406
- 584
- 123
Bende buay denedım olmadı ıkıncı ay denemeye devamBen 1 ay boyunca denedim ve regl oldum
adetlerim düzenli olur. son ıkı aydır bi dengesizlik oldu o da bir hafta one gelmiştir adetim.. şu an 27.gune gircem.. kafvam allak bullak oldu ya.. ama hıc doktor bana pko var falan demedi.Canim pko falan varmiydi sende ama ins bebistendir.23 gun cok uzun bisure ya cikmasi lazim simdiye tabi bellide olmaz bi arkadasinda ayni sen gibi olmustu dr a gitti dr sokturucu vermisti icmedi ama hamileymis sonradan ogrndi
Bisey cikip cikmamasi degilde fsh lh oranlari onemli.hatirliyorsan veya tahlillere bakabilirsen pco olup olmadigini söylicektimbirşey çıkmadı onda da
Sizin durumunuz psikolojik olabilir kendimden örnek vereyim yine bebek çalışmaları denediğimiz bi ayda tam 25 30 gün adetim gecikti test yapıyorum bişey çıkmıyo resmn vücudum adet olmamak için direniyo tabi her geciktigi gün yeni bi umut acaba hamilemiyim diye tabiki değildim psikolojikti tamamen aklımdan çıkardım o zaman adet oldm sizinde böyle bişey olabiliradetlerim düzenli olur. son ıkı aydır bi dengesizlik oldu o da bir hafta one gelmiştir adetim.. şu an 27.gune gircem.. kafvam allak bullak oldu ya.. ama hıc doktor bana pko var falan demedi.
Kizlar bugun kasik agrisiyla beraber yumurtlama sivisi geldi(uzayan şeffaf) acaba bu sivi gelincemi iliski olmali yoksa sivi geldikten bikacgun sonrami yumurta catlicak?bilen varsa lutfen yardim etsin
ben o akıntı olduğu günlerde denemiştim ve oldu çok şükürKizlar bugun kasik agrisiyla beraber yumurtlama sivisi geldi(uzayan şeffaf) acaba bu sivi gelincemi iliski olmali yoksa sivi geldikten bikacgun sonrami yumurta catlicak?bilen varsa lutfen yardim etsin
Evt senle konusmustuk canim hatirladim.siringa yontemiyle hamile kalmistin sende.ins hayirliysa bende kalirim bu ay denemeler basladi:))ben o akıntı olduğu günlerde denemiştim ve oldu çok şükür
Bu akintiyi gordukten sonra hergunmu denedin gunasirimi?ben o akıntı olduğu günlerde denemiştim ve oldu çok şükür
Ayni korku bendede var:)aman kacirmayayim dun 10.gundu bugun 11.gun floya gore yumurtlama gunum(ki en ustun tahmin yuruten program bence) bugubu ve yarinida degerlendirim bari.nolur nolmaz dimi:) sevgilerben o akıntıyı görünce aman günleri kaçırırım yumurta çatlarda yakalayamam diye üst üste yapmıştım bikaç gün 3 gündü sanırım
Ins cnm bnm. Bnm de hormonlar da sıkıntı cıktı yuksek yanı onu dusurmeye calısıyorumKızlar ben ıkı ay bu yontemı denedım olmadı. Insallah bu ay olmustur. Eğer adet olursam bu ay Bıter bıtmez doktora gıdıcem degerlerıme baktırıcam ıns sorun yok ıse kalırım hamıle. Vajınısmusta dılator set aldım üçüncü boydayım. Asmak üzereyım ıns
Cnm yanlıs hatırlamıyosam sper sayısı az olan bı arkadas bu yontemle hamıle kalmıs bnde okumusdumBu yöntemi denemeyi dusunuyorum da sperm ileri hareketimiz 0. Sizce etkili olurmu?
Fıkrım yok bı kab kullanıyorum benPeki bir sey daha soracam sizce prezervatifle ypmak mi daha iyidir yoksa bir kaba yapmak mi? Prezervatf spermleri oldururmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?