- 14 Eylül 2015
- 865
- 261
- 33
Evet cnm bisey gözüküyor vardır InsCanm bugn testm de byle. Catlycam ama gidemiyorum yaa. Pembe cizgi var ama kenarndada pmbe dagnkll var. Anlayamadmm
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm bisey gözüküyor vardır InsCanm bugn testm de byle. Catlycam ama gidemiyorum yaa. Pembe cizgi var ama kenarndada pmbe dagnkll var. Anlayamadmm
![]()
mrh cnm.hangi siringadan almış acaba nasil uygulamış anlattimiSperm hız ve sayı düşüklüğü olanlarda etkili bu yöntem..bizim ikimizde de sorun var deniyoruz amaolmuyor ancak bir arkadaşım bu yöntemle hamile kaldı
Canm merak ettim seni cvp vermedin bidahaEvet cnm bisey gözüküyor vardır Ins
Valla helal olsun canm nasıl duruyosun ya.ben kafayı yerdim heralde.ama ozamn iki cizgi var gibi gördüm benCanm 26 gn gecti . nerdeyse diger adet tarihim geliyo ama daha olmadm. Testlerde beyaz cizgiden baska bise ckmıyo. Bir kere pembe gibi ama dagnk cktı.. Hep beyaz cizgi var. Bndemi sorun testlerdemi bilmiyorm. Ama daha hastaneye gitmedm. İnadm inat :)
Saglik ocagi flan yokmu canm oraya git.birşeyler için geç kalabilirsin bence öğrenmen lazim.benim bitane oglum var.ve hamileligin ilk haftalrinda bile gerekn şeyler oluyo oyuzden cok bekleme derim canm benValla canm her testimde beyaz bi cizgi goruyorm. Ama krmzıyı bi trlü göremiyorum. Dayanmak zorndaym canm . mecbur. Cnkü hastaneye gitmeye imkanm yok suan. Artk evde testte yapamycam. Bkliycm . bakalm sonumuz hayrolsn![]()
Canm naptn merak ettimİnsallah kuzum :)
Ben 2aydr deniyorum ama olmadi malesef.eşimin hareketlilik seki ve sayı problemi var bayag yuksekki olmuyo.sizde.sıkıntı neydi acaba.ben duyunca bu yöntemi şaşırmıştım ama yinede yaptim kısmet olmadıMerhaba atkadaşlar gecen sene bu yöntemle hamile kalmıştım dakat 6.haftada kalp atışı olmadığı için aldılar gecrn ay klomen +iğne kullandım olmadı bu ay yine şırınga yöntemini denesemmi diyorum yarın çatlatma iğnemi olucam fajat gecen seneki düşükten sonra korkuyorum acaba sperlerim genetik yapısımı bozuluyor tamam bu yöntem %90işe yarıyor ama endişemlendiriyor da sağlıklı bir şekilde bu yöntemle bebişi olan varmı aranızda lütfen acil cvp
Benim yumurtalar çatlamıyo klomen +çatlatma iğnesi+Progestan kullanıyorum normal yolla olan 2008 doğumlu oğlum var iki sene önce kardeşi olsun istedik hemen olur ssndık olmadı yine aynı işaçları kullanmıştım ve şırınga yöntemini uyguladım o ay hamile kaldım şimdi bu ayda yine aynı sekilde çalışmaya devam bakalım 15gün sonra belli olurBen 2aydr deniyorum ama olmadi malesef.eşimin hareketlilik seki ve sayı problemi var bayag yuksekki olmuyo.sizde.sıkıntı neydi acaba.ben duyunca bu yöntemi şaşırmıştım ama yinede yaptim kısmet olmadı
meraktayım ,,Kızlar herkese merhaba,
Biz de 3,5 yıldır evlat sahibi olmaya çalışıyoruz
5 tüp bebek tedavisi 2 kez transferim oldu negatif.
Şırınga ile denedim bu ay bakalım hayırlısı artık sperm sayı azlığı var belki şırınga vesile olur:)
sen nasıl gebe kaldın canımKizlar bu bence hic saglikli bir yontem degil.
Erkek bosaldiginda ilk gelen spermler en saglikli olanlardir. Ve saglikli olan spermler yumurtayi daha kolay doller. Hastanede asilama icin bu saglikli spermler ayiklanarak asilama islemi yapilir. Sonlarda gelen spermler ise sagliksiz olanlardir ve dollenme gerceklestirirlerse dusuk veya engelli bebek (Allah korusun) riskini arttirir.
Siz bu siringa yontemiyle saglikli ve sagliksiz spermleri bir araya karistirip belki de sagliksiz spermleri onden yolluyorsunuz.
Ben de bebek icin ugrasanlardanim. Ama bu yontemi mantiksiz buldum.
bayaa uğraşmıssın canımKızlar herkese merhaba,
Biz de 3,5 yıldır evlat sahibi olmaya çalışıyoruz
5 tüp bebek tedavisi 2 kez transferim oldu negatif.
Şırınga ile denedim bu ay bakalım hayırlısı artık sperm sayı azlığı var belki şırınga vesile olur:)
sen neden bu yöntemi uyguladın?Bende bu yöntemle hamile kalanlardanim.Hemde daha ilk ayda .yumurtlama gunlerimde uygulamıstim.gerçekten etkili.
sen nasıl gebe kaldın canım
tedavi vs ya da bu şırınga yöntemini kullandın mı