Belki de hiç hayal kurmamak en doğru karardı...

Hastalığına rağmen netten başkalarıyla tanışma yok, benden evvel tanıştığı kendisine destek olan bir kadın mevzu.

Ama sağlıklı bir ilişki olur mu konusunu irdeliyoruz hep birlikte, teşekkür ederim katkınız için.

Ne diyeceğimi bilemedim.

Gerçekten çok teşekkür ederim.

Merhaba jessica;
arkadaşının yasadığı durumunda seninkine benzer bir durum olduğunu düşündürdü hikayen bana.sizden önce nette tanıştığı bayanla olan diyaloğunu kesmeyi kabul etmesi empati yaptığı zaman sizi haklı hale getiriyor. empati olayını bu konunun içine bulaştırmadığında da o bayanın manevi destekleri karşısında iletişimi kesmenin yersiz olduğunu düşündürüyor gibi.yani o beyde de bir kafa karışıklığı sözkonusu gibi geldi bana.Sizin o bayanla görüşmesini istememe durumunuzda verdiği olumlu tepkiyi direkt değilde " o benim arkadaşım manevi desteğini çok gördüm seviyeli bir diyaloğumuz var.Bunda seni rahatsız edecek birşey olmamalı.fakat bu konuda ısrarcıysan bu durum beni rahatsız ediyor düşüncesindeysen seni kaybetmeyidegöze alamam "....vb demiş olsaydı sanırım sizde daha toleranslı bakacak gibiydiniz.Belkide hala savunma halinde, bak ısrarla kabullendirmeye çalışıyor tarzda bir düşünce içine girmemeniz için direkt kabul etmişte olabilir. ama söz verdiği halde sözünde durmuyor oluşunu konunun özeti olarak baktığımda bu son yazdığım cümle yaşamın içinde çok öenmli ipuçları vermiyorda değil. hayat bizlere bazen süphe duyduğumuz kuşkuya düştüğümüz konularda haklı olduğumuzu gösteriyor. bazende hiç süphe duymadığımız hiç sorunsuz ilerleyen ilişkilerde haklı olduğumuzu gösteriyor.hemde yaralayarak.delipgeçerek. kendinize itiraf etmek istediğiniz bir duygu varmı bu beyle ilgili?sevmek gibi mesela

Sahiden bu yolun yolcusu olmayabilirim, inanın çok düşündüm bunu.

Hatta onu suçladığım kadar kendimi de suçladım.

Ve hangisi daha kötü bilmiyorum.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Kendimi yanlış yönlendiriyor olma ihtimalini bertaraf etmek için açtım konuyu.

İnşallah doğru yöne yönelebilirim sayenizde, teşekkür ederim, konuyla alakalı tüm yorumlar çok değerli.
peki tamam,siz drama queen olmaya devam edin.dünyanın tüm dramları birleşin

Iyi ama sizin olmadiginiz donemlerde onunla da olabilirdi.
Ne de olsa hanim da destekciymis, sizden once de tanisilmis.
Yani istese her turlu birlikte olunabilirdi.
Karsilik bulamayacak dahi olsa ona tutulabilirdi vs vs.

Sozunu tutamamasi sadece sozunu tutamamasi bence.
Sadece bu.

Vefa ile evlilik gemisini yürütmeye çalışırsan, kayalıklarda parçalanır gemin. Sevgi olmalı mutlaka bunu es geçme. Mantık evliliklerinin sonu ev arkadaşlığı oluyor çünkü.. Tabi taraflar birbirini evlilik içerisinde severlerse başka. Zaten sevsen gerçekten 1 ay küs kalırken acı cekerdin. bu işin sonunda pişman olacaksın gibime geliyor.. Bu kadar zaman sevgi oluşmamışsa, tek hatasinda silebiliyorsan.. Ayni evde hoslanmadigin davranislari oldugunda ne yapacaksin? Atiyorum coraplarini salona atiyor ve uyarmana ragmen unutuyor. Ben simdi aman boylede seviyorum yumosumu diyebiliyorum, sen ne diyeceksin?

Sahiden bu yolun yolcusu olmayabilirim, inanın çok düşündüm bunu.

Hatta onu suçladığım kadar kendimi de suçladım.

Ve hangisi daha kötü bilmiyorum.

Şu soruya cevap vereceksiniz.
Seviyor muyum sevmiyor muyum?
(İnsan olarak sevmekten bahsetmiyorum. Bir erkek olarak karşınızdaki için kıpır kıpır hissetmekten bahsediyorum)
Cevaba göre su akacak yolunu bulacak.

Benim kalbimin tam ortasında biri var. Beraber değiliz olmamız da mümkün değil. Düşünüyorum o hasta olsa yanında olur muydum?
Seve seve olurdum. O'nunla olmak olsun da ne olursa olsun.
Sizin kendinizi yoklamanız lazım.

Bu konuyu açmakla ne iyi ettiğimi bir kez daha anladım mesajınızı okuyunca.

Anlaşıldığını hissetmek harika.

Ben evliliğe mesafeli olduğum için sayısız örnekle onun özel biri olduğuna ancak inanabildim.

Sonrasında bu mevzu...

Son durumdan bahsedeyim size.

Doğum gününü kutladım iki gün önce gece upuzun bir mesaj atmış.

Bu kez sözünü tutacağını, yine sorunun zaten üç dört ayda bir telefonlaşırken bir daha gorusmemek değil, arayıp iletişimi keseceğini söylemek olduğunu, güvenimi tekrar kazanacağını ve çok sevdiğini ifade eden bir mesaj.

Sabahında nöbet günümde bunları yineleyen bir mesaj ve iki gündür ikimizden de ses yok.

Dediklerinizi de söyledi, onun sadece destek olduğunu, bunları düşündüğüme inanamadığını... Ama tekrar tekrar söz verdi hatta yazdığım gibi iki gün önce tekrar. Belki ben baskı kurduğum içindi ama o sözler verilmemeliydi hem de rahatsız olmakta haklı olduğum söylenerek.

durup durup aynı konuyu açıyorsunuz,eskisinden devam etseniz olmuyor mu?

Yazmışsınız ilk mesajınızda...

Yazdım ben de cevaben...

peki tamam,siz drama queen olmaya devam edin.dünyanın tüm dramları birleşin

Başka bir üyeye yazdığım tesekkur mesajının altına da bu yorumu yazmışsınız.

bana yazdığınız mesajı düzenlemişşsiniz aşırı narin ve hassas kadın.okumadığınız konuya yorum yapmayın diye çemkiriyordunuz az önce

Ardından da mesajlarımda düzenleme yaptığımı iddia etmişsiniz.

Sahiden anlamadım.

Ya iki üyeliğiniz var.

Ya da konuları karıştırdınız.

İlk ihtimal Mune tarafından değerlendirilebilir.

İkinci ihtimal için daha dikkatli olmanızı, 'çemkirildiği' iddia edilen konuya dönmenizi ve icap ederse bunu moderatorlere bildirmenizi tavsiye ederim.

Müsaadenizle konuma dönüyorum şimdi.

Anlayışınız için teşekkürler.

Ne diyebilirim ki.

Gerçekten haklısınız.

Bazen çok düşünmek detaylarda boğuyor insanı belki de onca ihtimali değerlendirene kadar görünen en mantıklı seçeneğe yönelmeli insan.

Kesinlikle katılıyorum size o konuda.Bende sizin yerinizde olsam SÖZ verme konusunda takılı kalır ,tezimi çürütecek bir emare arayışına girerdim. Neticede onu diğerlerinden ayıran inanmışlığım var. ciddiyet konusuna o kadar uzakken,olabilecek alternatifleri es geçerken birisine inanıyorsunuz ve söz verme konusunda sıkıntıya düşüyorsunuz. İlk kazanılan kelime cepte artık. ACABA...mesajlarındada sizi kaybetmek istemediğini belli eden girişimleri olacağından bahsetmiş. muhtemelen yaşanılan sessizlikte sizin bu konuya karşı bir cümle kurmamamnız olabilir. Daha önceki söz verişlerinde kullandığı cümlelerle ,yeni bir SÖZ hakkı talebini yineliyor. bir şans daha vereyim / bir şans daha vermeyeyim cümlesinin arasına sıkışıldığında genelde o şans verilir.heleki bir hissiyat mevcutsa.İçinizden geçen her neyse dilerim hayırlı olur.

Acı çektim ve inandım.

Yoksa bu kadar berbat hissedip uzatmazdım.

Ama dedikleriniz, hoşgörü göstermeye yönelik duygu yoğunluğunu tekrar tekrar değerlendireceğim.

Teşekkür ederim.

Çok haklısınız.

Size de şimdikinden daha yoğun duygularla çok mutlu ve huzurlu bir aşk dilerim.

Her şeyin hayırlısı.

Evlilik ve ilişki konusu benim için o kadar gündem dışıydı ki yarı yaşımdaki kızlar benden daha gerçekçi bakarlar mevzuya hele sağlam ilişkileri olan kadınlar biraz olsun önümü gormemi sağlarlar diye açtım konuyu.

Büyük oranda da öyle oldu.

Hala net değilim ama kendimi çok suçladığım noktaları torpulerken hatasız olduğumu düşündüğüm konularda da baskı kurduğumu anladım sayenizde.

Daha dengeli olmaya çalışacağım, mantığı son ses açmak kalbi öldürüyor, ikisine de kulak vermeye çalışacağım.

Çok teşekkür ederim.

Kadın nişanlanmış
Arkadaşın zaten arkadaşça hal hatır soruyor o da hastalığında araya tanıdık koydu falan diyorsun onun vefa borcu olmuş artık.
Ben kız arkadaş buldum hadi beni bi daha arama denir mi
Senede 4 arama zamanla 2 ye sonra 1 e düşer derken biter giderdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…