"Belki de rahatlamak istiyorsunuz" diyor ya.

Çok üzüldüm ben de, yavrumun yüzüne baktım, Allahım kimseye evlat acısı vermesin.
Rabbimden ümit kesilmez, mucizelerinden sual olmaz,
Rabbim barışın yardımcısı olsun, ailesine, sevdiklerine bağışlasın inş.
Ailesine güç kuvvet versin, sabır versin inş.
Güzel haberler almak dileğiyle.

bugün ikinci kez okudum konunu..ilkinde bişey yazamadım daha doğrusu ne yazsam olmadı...(

acil şifalar diliyorum...dilerim bu kez Barış kazanır ve güzelliklere inancımız katlanır...

Dünya barışları hiç sevmedi zaten...Çok doğru.... Allah inşallah acısını göstermez... Bir mucize olur belki de ...Çok üzüldüm çokkkk

Kelimeler boğazıma dizildi,yutkunamiyorum.ogluma bakıyorum minik barış i düşünüyorum..hani derler ya burnumun direği kırılacak gibi ama dondum ağlayamiyorum...

Allahım ne büyük bir acı,ne büyük bir imtihan bu.

Çıkmamış candan ümit kesilmezmis,dualarım küçük melek Barış ve ailesi icin

Artık bitti.
İğneler, ilaçlar, kablolar, “acıyor anne”ler, doktorlar, hemşireler…Hepsi bitti.
Hani yanına gelen doktor 72 saat demişti ya; sen onu yanlış anlamışsın kuzum. Yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz işte o zaman 72 saat olacaktı.
Sen yattın kaktın, yattın sonra da kaldın.
Artık oğluma “hadi bebek kalk oynayalım” diye elini uzatmayacaksın ama el uzatıp da eli havada kalan çocuklar da tanımayacaksın.
Artık “çok acıktım” demeyeceksin ama açlığı da bilmeyeceksin.
Artık “elini öpeyim, o parayı da ver” demeyeceksin ama yokluk da bilmeyeceksin.
Artık parklarda koşmayacaksın ama koşamayan yaşıtlarını da bilmeyeceksin.
Artık “pepee ağlıyor, üzülüyorum” demeyeceksin ama hırpalanıp ağlayan çocuklar da görmeyecek gözlerin.
Kimsesizlik, yoksulluk,canilik, acılar artık senden çok uzakta.
Bu dünyanın bütün pisliklerini geride bıraktın, tıpkı bir gözüyle bakan, diğeriyle can veren anneni bıraktığın gibi.
Ama hepsi bir yana bizim kuzumuz olarak kalacaksın.
Hepimiz seni çok sevdik küçüğüm ve seveceğiz.
Işıklar içinde uyu…

Son düzenleme:

Hissettim açmaya korktum konuyu yeni mesaj görünce.

Döndüm dolaştım geri geldim,belki yanılırım iyi haberdir diye.

Keşke yanılsaydım.

Öyle yazmışsınız ki kalbimden bir parça koptu inanın.

Allah ailesine sabır versin.

ladyfog,

çok üzgünüm
bende arkadaşın dedığı gıbı msj yazdığını gördüm
ama bakmaya cesaret edemedım

Ne dıyebılırız kı...
boğazıma düğümlendı bütün sözcükler..
Barış, ah be yavrum
ne olduğundan habersız, meleksın sen.

Annesının halını düşünemıyorum, düşünmek ıstemıyorum
ben bıle tanımadan burdan bu kadar üzüldüysem
sızlere sabır dılıyorum ladyfog

Başınız sağolsun.. Allah sabır versin ailesine, sevenlerine.. Söyleyecek bir şey bulamıyorum.. Dert ettiğim her şey öyle boş ve anlamsız geliyor ki şuan kendime kızıyorum..

gözümden iki damla yaş süzüldü okuyunca çok üzgünüm Allah ailesine ve size sabırlar versin

ah Barış ah...gittiğin yerde rahat uyu..sen zaten minik bir melektin,öyle kalacaksn...güzel Barış,erken gittin.....

Başınız sağolsun..

Rabbim annesine babasına sabır versin

Barış, anneni babanı almadan girmeyeceksin Cennete, biliyorum.. Sakın unutma onları olurmu..

Hepinize desteğiniz için minnettarım.
Söyleyecek, yapacak bir şey yok.
Öfkem üzüntümden büyük ama susuyorum.
Artık bu başlık da rahatlatamaz nasılsa.
Konu kapatılabilirse sevinirim.
Tekrar tekrar teşekkürler...

rabbim bu nasıl acı yaa rabbim kimseye yaşatmasın inşallah bu kadar mı acısını tarif edebilir bir insan laydfog gözyaşlarına boğdun beni.derinlerde saklı üzüntümü çıkardın .
rabbim ailesine sabırlar versin kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah

bu konuyu okuduğumda ne yazmam gerektiğini bilemediğimden cevap yazmadım şimdi de ne yazılır pek emin değilim aslında. Allah size ve ailesine sabırlar versin o miniğin yerini cennet etsin. yaşadıkları küçücük hayatına fazlaymış belli ki. gitti ve kendine acılardan hastalıklardan uzak mutlu bir hayat kurdu diye düşünmek istiyorum. başınız sağolsun.

İlk defa bir konuyu boğazım düğümlenerek kapatıyorum.
Rahat uyu Barış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…