"Belki de rahatlamak istiyorsunuz" diyor ya.

Ah öyle çok istiyorum ki "iyi" demeyi.
Yoğun bakımda kuzumuz.
Artık annesi dışında kimse göremiyor.
Onu da yaklaştırmıyorlar.

Barış'ı çok merak edıyorummm ..
Allahım keşke iyleşse keşke eski halıne dönse.. Bu zamana kadar dayanabilmiş.. Biraz daha detaylı bilgi verırmısın canım doktorlar ne diyor??

Barış'ı çok merak edıyorummm ..
Allahım keşke iyleşse keşke eski halıne dönse.. Bu zamana kadar dayanabilmiş.. Biraz daha detaylı bilgi verırmısın canım doktorlar ne diyor??

Durumunda bir değişiklik yok, beklemiyorlar da.
Yoğun bakımda.
Hani deseler ki şöyle olursa bir ümit var, seferber olacağız.
Ama demiyorlar.

Bakın içinizi rahatlatır mı bilmem ama şunu söyleyeyim... İstediğiniz dinde öğretide felsefede araştırın Orta Amerikadan Tibete her inancın birleştiği bir nokta vardır: ÖLÜM ŞU DÜNYADA DENEYİMLEYEBİLECEĞİMİZ EN GÜZEL ŞEY... Ve kesinlikle zorluklardan bir kaçış değildir aksine herkes (bu inançlardan birine mensup olanlar) bu dünyanın sadece bir görev yeri olduğunu bu yüzden bu dünyadaki göreevimizi en iyi şekilde tamamlamamız gerektiğini ve sonunda AİT OLDUĞUMUZ O MUHTEŞEM YERE GİDECEĞİMİZİ BİLİR...

Ölüm güzeldir... Yaşayana...

Tek kötü olan acı çekerek ölmektir ve de geride kalanların çektiği acıdır... Ama ölen için ÖLÜM MUHTEŞEMDİR...

İnanmak için delil arayanlar "ölüme yakın deneyim" yazıp araştırın...
Dünyanın dört bir yanından ateisti, müslümanı budisti aynı şeyi söyler... SONSUZ HUZUR......
ÖLÜM GÜZELDİR ACI VERMEZ (Hastalık vs acı çekerek ölmek dışında ölüm anının kendisinden bahsediyorum) amaaa önce bu dünyadaki görevi tamamlamak lazım....

Zaten en yakınları bile "çekmese artık" cümlesini kuruyor.
Dediğiniz gibi bu durumlarda yaşayan olmak zor belki de bilmiyorum.

Son düzenleme:

Zaten en yakınları bile "çekmese artık" cümlesini kuruyor.
Dediğiniz gibi bu durumlarda yaşayan olmak zor belki de bilmiyorum.

Kendiniz için üzülün, ailesi için üzülün ama emin olun o minik can -umarım olmaz ama- o malum deneyimi yaşarsa ASLA ACI ÇEKMEYECEK kendini bir anda çok güzel bir yerde bulacak... O ait olduğumuz yere gitmiş olacak, hepimizden önce... Herkese herşeye üzülün ama O MİNİK CANA DEĞİL...

Umarım dediğiniz gibidir.
Yürekten diliyorum bunu.

rabbim sevdiklerine bağışlasın ,herşeye kudreti yeten rabbim şifasını versin

Burda dogum olunca ordakiler uzuluyor, burada olum olunca o taraftakiler seviniyor gibi birsey okumustum bir yerde. Bir deist olarak soyledigin seye inanmak isterdim ama %100 inanamiyorum bende cunku yasanan aci o kadar gercek ki.

Burda dogum olunca ordakiler uzuluyor, burada olum olunca o taraftakiler seviniyor gibi birsey okumustum bir yerde. Bir deist olarak soyledigin seye inanmak isterdim ama %100 inanamiyorum bende cunku yasanan aci o kadar gercek ki.

Yaşanan bir acı yok ki... Öyle olsaydı tüm dünyadan doktorların öldü dediği sonra tabiri caizse tekrar hayata dönen kişiler hep aynı güzellikten bahseder miydi...Bu zamanla bozulan inanç sahibi insanların, her gün dünyaya daha çok bağlanan kişilerin uydurduğu zamanla bu hale gelmiş bir olay şu anda da medya üstlendi bu görevi... Konuyu daha fazla kirletmeyeyim sadece konu sahibesinin içini rahatlatmak istedim...

Ben olenin arkasinda kalanlardan bahsediyorum aciyi onlar cekiyor. Olen tabi ki aci cekmiyor. Neyse ...

Rica ederim, kirletmek olarak düşünmeyin.
Zira şu anda böyle düşüncelere açız.
Acı kalanlara büyük, söylediğiniz şeyse bir başa çıkma yöntemi olabilir belki de.
İlginiz için gerçekten teşekkür ederim.

ne diyeceğimi bilemedim..anne değilim ama o kadar iyi biliyorum ki evlat acısından ötesi olmadığını..doğmamış bebeğimi kaybettiğimde yaşadığım yıkım bile uzun süre kendime getirememişti beni..hala aklıma geldikçe içim acır,kalbim acır..kaldı ki doğduktan sonrası kelimelerle tarif edilir gibi değil..allah onu annesine babasına bağışlasın inşallah..
ne rahatsızlığı var Barış'ın?soruyorum,çünkü aynı durumda olup yaşama tutunan biri varsa duyduğum umut olsun diye..

Şu konuya defalarca geldim okudum ama bir türlü yazamadım.

Ama ben içimden geçenleri yazmak istiyorum şimdi.
Ağlayarak yazmak istiyorum.

Küçük meleğim, pamuk ellim, tertemiz kalplim, cennet kuşum.
Benimde senin yaşında bir oğlum var, ona bakınca bile hiç
görmediğim ama kalbimi acıtan sen geliyorsun aklıma.
Barışım, tatlım hadi uyan annen yanında senin uyanmanı bekliyor.
Hadi ne olur aç gözlerinide "Anneciğim seni çok seviyorum" de.
Birtanem hadi kalkta anneciğini dünyanın en mutlu insanı yap.
Mis kokundan mahrum etme aileni, sevdiklerini.

Allahım ne olur şu mübarek günde duamızı kabul et, minik barışı annesine bağışla.
Amin, Amin,Amin.

Sağ olun. Ortaklığınız için minnettarım ve iyi dilekleriniz için.

Cok uzuldum okudum ve o an ogluma donup baktigimda kendimi tutamadim sel oldu gozyaslarim rabbim sabir versin ailesine sizlere bizlere hepimizin ici yandi eminim

kalk baris kalk teyzenle cikolatali dondurma ye yine isallah

Kizlar gecen gun bir konu gormustum 100 ayri kisi dilegin icin 3 ihlas 1 fatiha okursa dilegin gercek oluyomus hadi barisin annesinin dilegini biliyoruz onun icin okuyalim 3 ihlas 1 fatiha okuyanlar bu yazimi begensinler sayiyi biliriz o zaman ben basliyorum allah barisin anaciginin dilegini kabul etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…