"Belki de rahatlamak istiyorsunuz" diyor ya.

İçim acıdı,gözlerim dolu dolu okudum.
Allahım yardımcınız olsun,o miniik bedene şifa versin inşaallah

Allah kimseyi hastalıkla sınamasın. zor, çok zor...

dilerim bir an önce iyileşir Barış

Son düzenleme:
Gözlerimde yaşlar sel oldu...BEN DE BİR ANNEYİM ... dayanamıyorum minicik bedenlerin ,ana kuzularının acı çekmesne,kötü şeyler yaşamasına...KAHROLUYORUM

MİNİK ,GÜZEL YAVRU ,BARIŞ.... ALLAHIM ŞU MÜBAREK GÜNLERİN HÜRMETİNE DUALRIMIZI KABUL ET YAVRULAR İYİLEŞSİN ACI ÇEKMESİN ... NİCE BARIŞLAR İÇİN....ANNELERİNE BABALRINA YAKINLARINA SABIR VER ...

ladycannnnnnnnnnnn hep güldürüyordun yazdıklarınla beni
ama bu sefer ağlattın be güzelim
şu an gözlerimde yaş , boğazım düğüm düğüm , başım çatlayacak gibi

Allah'ım o anneye babaya sonsuz sabır ve dayanma gücü versin

Rabbim en sevdiklerinin ,mübarek günlerinin gecelerinin yüzüsuyu hürmetine o minik kuzucuğa da ''şifa verdim '' desin inşaAllah

Arkadaşlar bizler de arzu ederseniz şu duayı okuyabiliriz

ECELİ GELMEMİŞ HASTAYA OKUNACAK DUA

OKUNUŞU:
"Es'elullâhel'Azîyme, Rabbel'arşil'azîymi en yeşfîyke."

MA'NASI:
"Arş-i azîmin (büyük arşın) sahibi, Rabbi olan ulu Allâh'tan sana şifâ
vermesini dilerim."

Allah acil şifa versin. Boğazım düğüm düğüm söylenecek pek birşey yok

bu kadar insan barışa şifa için dua etmiş rabbim bu hayırlı günlerde inşallah hepimizin dualarını kabul etsin..
bitanem benm ya rabbim acil şifalar versin inşallah.. güzel haberini en kısa zamanda duymak istiyoruz dualarımız 'Barış'ımızla..

Okudum bir kaç kez, devam da edeceğim, hepimiz okuyalım. Dünya duaların üzerinde duruyor derdi annem.

ALLAH cc ramazan ayının yüzü suyu hürmetine inşallah o miniği annesine babasına bağışlar inşallah
hiç görmemişe döner bu hastalıkları diyecek çok bişeyde bulamıyorum aslında

dualarım barışla .............

arkadaşlar cenab-ı Hakk'ın '' Ya Şafi '' ismi celilini de okuyabiliriz.

Minik çocuk , tatlı çocuk.
Dünya üzerinde her yerde mucizeler vardır. Dilerim minik eline dokunur bir tanesi , mutlu bir Barış olursun. Geri gelen sağlığına şükredersin , şükrederiz.

canım Barış'ın durumu nasıl ? bi gelişme varmı ? çok merak edıyorum ve allah'tan barış için şifa diliyorum . bizide bilgilendir sevgilerle...

Aynı durumda.
Umarım gelşme olur ve sevinç içinde yazarım.
Teşekkür ederim.

Allah yardımcınız olsun..
sizi anlıyorum hem de öyle anlıyorum ki şu an okudum ve kötü oldum
yeğenini kaybetmiş biri olarak sizi anlıyorum
bende temmuzları sevmiyorum
temmuzda hastane bahçesinde üşümek nedir titremek nedir
o makinelerin içinde yavrucağı görüp sadece bakakalmak nedir biliyorum..o geçmeyen saatleri isanı donduran havayı iliklerime kadar yaşadım..
ALlah yardımcınız olsun..imtihan işte hem de büyük bir imtihan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…