Amanede,
Nişanlın ve senin hayat tarzlarınız biraz farklı sanırım.
Aslında çok haklı olduğun bir yer var, eniştenin sana yaptığı harakete anlam yükleyen nişanlının, kendi hayatında buna dikkat etmemesi, emin ol herkesi sinir ederdi.
Ama Sedef konusunda o kadar üstüne gittin ki, şimdi hala kızı konusunda haklı olduğun halde hiçbir şey söyleyemezsin...
Haklılıktan kastım şu, kendi kızdığı bir şeyin aynısını kendisi yapamaz. Veyahut kendi de kızmayıp, kendisi de yapacak... Sadece bu konuda haklısın. Bunun dışında kıskanılacak bir şey göremiyorum. Hiçbir zarar gelmez, için rahat olsun... Çünkü gizli saklı yapılan bir şey yok.. Herşey senin yanında cereyan ediyor ve nişanlın seni, kendi deyiminle göklere de çıkarıyor aile içinde...
Nişanlının seni anlaması için yapman gereken tek şey, kızdığın herşeyin aynısını onada yapmaktır. Samimi hareketler mesela kuzenlerinle, yeğenlerinle, bilemiyorum. Empati kurmakta başarısız olduğu için, empatiye zorlaman gerek.. Sözle anlamıyor, anladığım kadarıyla.. Madem tepki de veren bir adam.. O halde onu o tepkileri yeniden vermeye zorlamalısın.. Seni uyarmalı "çok samimisiniz, hoşlanmıyorum" gibi.. Ancak o zaman tekrar söz hakkın olabilir...
Bunu yapabilir misin bilmiyorum.. Umarım yapabilirsin...
Bu konunun artık başka çözümü yok çünkü...
Selamlar,