Belki evlenecegiz diyen eski sevgili

Daha adamın seni bırakıp bırakmayacağına güvenemezken ileride evleniriz belki demesine umutlanıyorsun. Kandırma kendini sen üzülürsün. Her ihtimale karşı yedekte tutuyor seni.

ciddiyet yok samimiyet yok. o seni tekrar üzmeden sen bırak ne hali varsa görsün .

5 aylik iliskimiz suresince hep aksi bi tavir takindi ama.Yani yedekte tutma falan yapmayacak bi kisiligi var gibiydi.Ben o sekilde gordum guvendim.Baska bi kiz yaziyordu buna bana bak su kiz yaziyor ama ben ilgilendim falan bile demisti bi keresinde.Bilmiyorum cok mu safim (

Yedekte tutuyor

Egosunu tatmin ediyor. Siz uzaklasinca tekar üstüne düşmeninizi bekliyor. Peşinden koşulmasi hoşuna gidiyor sanirim.

Bu arkadaş sizi yedek eleman gibi görüyor ilişkilerde önemli olan sevgi saygı ve sahiplenmedir neden topluluk icinde kalabalikta size farkli davraniyor çünkü o kalabaliklarda sizden iyisini bulursa sizi kaba tabirle sizi postalayacak

Ayrılma sebebinizden ve davranışlarından açık ve net şunu söylüyo sen iyi kızsın tam evlenmek istediğim tipsin sen orda bi kal ben yatıyım kalkıyım geziyim tozuyum şöyle bi hayatımı yaşıyım kısmetse senle olur tabi durum bu kendin düşün kararını ver

Sizden daha iyisini arıyor bulursa evlenecek bulamazsa dönecek

Maalesef seni yedekte tutuyor...

Birini bulduğu anda iletişimi kesecektir.
Şimdilik yalnız zamanlarında mesaj arkadaşı, ruhunu okşayan kişisin.

Kes iletişimi, o üzülsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…