Belki Faydası Olur :)

ipeklibocuk

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
41
10
298
Ankara
Merhaba arkadaşlar
4 haziran 2011 de evleniyoruz. Davetiye vs işlerine şimdiden başladık kafamız rahat olsun diye. Biz daha sonra çöpe atılacak diye en ekonomik yolunu araştırdık. Bu gibi şeylerden artırdığımız parayı da kendimize harcamaya karar verdik. Yoğun yoğun araştırmalar sonunda nikah şekeri yerine magnet yaptırmaya karar verdik çünkü gerçekten çok ucuz, davetiyelerimizi de aynı yere yaptırınca 1000 davetiye zarfıyla beraber + 1000 magnet bize 175 liraya mal oldu. Hem hoşumuza gitti hem de ciddi bir kar yapmış olduk. Bizim gibi "aman kimseye yük olmayalım her masrafımızı kendimiz karşılayalım " diyorsanız sizin de araştırmanızı tavsiye ederim.

Fotolarını koysana nasıl merak ettim. :8:

Sanırım fotoğraf ekleme hakkım yok ama tarif edeyim, bize benzeyen çizgi film karakterlerinin davetiyemizde olmasını istedik. Bir çok yerden de fiyat aldık. En sonunda uygun bir yer bulduk ama sorduğumuz bir çok yerden birbirine hiç benzemeyen rakamlar aldığımızı söyleyebilirim. Sol üst köşede bu iki karakter, sağda isimlerimiz ve "evleniyoruz" yazısı var. Davet metni istemedik aile isimleri, zaman ve mekan adresleri yazıyor.

canım nereye yaptırdın? evet fotolar varsa yada internet sitesi filan gorebiliceğimiz super olur:))

şimdiden hayırlı olsun va tabiki mutluluklar...

Çok mantıklı bence çok iyi yapmışsınız :) İnternetten baktım, böyle yapan bir kaç kişinin magnetini gördüm, şık duruyor :)

Mutluluklar bu arada :) :16:

selamlar;
bişey sorucam bu magnet olayı çok hoşuma gitti ama sadece nikah şekeri olarakmı dağıtılıyor?
davetiye yapılamazmı çokmu saçma olur magnetten davetiye fikirlerinize ihtiyacım var haziranda düğünüm,bide fiyat olarak bi bilginiz varmı?
:18:

selamlar;
bişey sorucam bu magnet olayı çok hoşuma gitti ama sadece nikah şekeri olarakmı dağıtılıyor?
davetiye yapılamazmı çokmu saçma olur magnetten davetiye fikirlerinize ihtiyacım var haziranda düğünüm,bide fiyat olarak bi bilginiz varmı?
:18:

Çok mantıklı bencee hiçte saçma değil ki :) Hatta sana internetten birkaç örnek buldum, bak bakalım :80: :29: Fiyat olarakta internete " magnet davetye fiyatları" yazıp bulabilirsin sanırım . =)

528.1.b.jpg

magnet-cesitleri-3.jpg

Son düzenleme:
Back
X