Doğuma Hazırlık Belki normaldir ama utanıyorum kızlar bakın lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mermershn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
245
349
53
33
Hatunlar smdi ben görüldüğü üzere hamileyim idrar kaçırma olayı başladı 6. Aydan itibaren öksürsem aksırsam oluyo çok utanıyorum Allah kabul etsin namaz kılıyorum tesbihat yaparken öksürsem gidiyo ben napcam ya yardımcı olurmusunuz başına böle bi olay gelen ????

Evet hamilelikte sik rastlanan bir durum. Ozellikle son haftalarda bebek asagi inince mesaneye baski yapiyor ve en ufak bir baskida mesane idrar kaciriyor. Doktora bunu soylediginizde ne dedi?

Canım öncelikle Allah ibadetlerini kabul eylesin inşallah. Pelvis kaslarını çalıştırman lazım. Bu da şu demek; oturduğun yerden idrarını yaparken kendini sıkıyormuşsun gibi, alt kaslarını tut bırak, sık bırak yani. Bu egzersizleri yaptığında dışarıdan da anlaşılmaz zaten. İnsanlar anlayacak diye de çekinmene gerek yok yani. Sürekli bu egzersizi yaptığında kasların güçlenecek ve idrar kaçırma olayını sonladıracaksındır. Ama emek istiyor ve sürekli yapmak. Çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim Allah razı olsun denicem hemen amin inşallah rabbim hepimizi kurtarsın bebeklerimizi hayırla kucagımıza almayı nasip etsin

Benim de 16. Haftada olmaya başladı şimdi 30 haftalık. Kegel egzersizlerine başladım düzenli yapmamama rağmen işe yaradı çok şükür hiçbir şey olmuyor ki şu anda 30 haftalık o zamana göre çok daha ağır. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…