Belki senin gelmeni istemiyorum.

rayiham

kaf dağının ardındaki prenses'idim hani..
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
427
588
303
Hanimlar merhaba,
Eşinizle telde konusurken bu akşam belki annemlere gecerim dese , siz de gel yemekten sonra birlikte geceriz deseniz. O da belki ben senin gelmeni istemiyorum dese boyle ciddi ciddi ne yapardiniz. Ya da bu makul bir istek mi.
Bende nasil beni istemezsin dedigimde sen iyi misin dedi. Bende sen iyi misin nasil istemiyorsun gelmemi dedim. Telefonu kapatti.
Çok sinirliyim elim ayağim titriyor.

Yok cidden anlamıyorum. Burada okuduğum konulara göre eşiniz sizin kavınvalidenize gitmenizi istemiyorsa göbek atmanız gerekiyordu.
En azından genel gözlemlerime göre.
Ama sizin sinirden eliniz ayağınız titriyor :KK64:
Yok ben gerçekten bu kaynana meselelerini anlayamadım gitti.

Yok cidden anlamıyorum. Burada okuduğum konulara göre eşiniz sizin kavınvalidenize gitmenizi istemiyorsa göbek atmanız gerekiyordu.
En azından genel gözlemlerime göre.
Ama sizin sinirden eliniz ayağınız titriyor :KK64:
Yok ben gerçekten bu kaynana meselelerini anlayamadım gitti.

Mesele kv meselesi değil eşin tavri. Bu konu da daniştim

Mesele kv meselesi değil eşin tavri. Bu konu da daniştim
Yalnızca belki senin gelmeni istemiyorum demiş.
Ama siz direkt patlamışsınız o anda.
“Ne demek beni istemezsin?”
Bu sorunun oldukça fazla cevabı olabilir.
Üstelik bu kişisel bir şey bile olmayabilir.
Sonuçta belki özel olarak konuşacak bir şeyleri var.

Aile olma meselesini çok abartmamak lazım, ne kadar o aileye dahil olsanız da sonuçta kayınvalideniz oğluyla konuştuğu her konuyu sizinle konuşacak kadar yakın hissetmeyebilir.

Belki aile içinde bir mesele olmuştur asabiliğini kontrol edemeden langur lungur konuşmuştur. Normalde de böyle biri mi?

Olabilir ne var bunda el ayak titreyecek???

Belki annesi çağırmıştır bir derdi vardır.Sizin duymanızı istemeyebilir.

Abartmayın bence
Elbette olabilir ama uslup cok yanlis. Ben bu tavirdan rahatsiz olurdum. Bence siz de kavga etmeden tarzinin yanlis oldugunu anlatin rayiham rayiham Belki de farkinda defildir.

Seninle gitmek istemeyebilir bence çok doğal ama öyle söyleyeceğine, ben yalnız gitmek istiyorum deseydi direkt daha iyi olurdu

Eski konularına bakınca eşinden beklenen bir davranış olduğunu anlıyorum. Boşuna kendini üzme. Ya kocanı böyle kabul et ya da ayrıl huzurlu ol.
İlgilendiğiniz ve beni anladiğiniz icin tesekkur ederim. Ayrilmayi ciddi anlamda düşunuyorum ama beni sevdigini söylüyor birakmiyor. Ne düzeltmek için çabasi var ne de ayriligi kabul ediyor. Ne yapacağimi şasirdim doğrusu

Oha sizsiz annesine mi GİDİYOOOO :KK57:
iNANAMIYORUM YA nasıl eşler var evlerden ırak...
Demek sizsiz ha...
Benim bile elim ayağım titrndlfbşpcdsnls
İlla tiye alacak cevaplariniz var değil mi. Bu platform zaten bunun için var. Daha ozenli ve dikkate deger gorusleriniz yoksa gölge etmeyin lütfen. Size iyi titremeler.

Back
X