BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Kizlar adetliyken okunmuyormus simdi bi bilene sordum.benim kurtaj kanamam devam esiyor 1hafta icinde bitmesi gerekiyor ben anneme okutacagim sizlerde baskayacaksaniz bugun baslayslim mi

Ben bu bilgiye dayanarak söyledim canım:
Adetliyken zikir çekebilirler, salavat okuyabilirler ve dua okuyabilirler. adet döneminde tefriciye ve diğer duaları okumanın dini yönden bir sakıncası yoktur...

Ben bu bilgiye dayanarak söyledim canım:
Adetliyken zikir çekebilirler, salavat okuyabilirler ve dua okuyabilirler. adet döneminde tefriciye ve diğer duaları okumanın dini yönden bir sakıncası yoktur...
Evet canim oyleymis sordum ama temizken okumak daha iyi denildi yani isteyen okuyabilir tabiki ama adetlli iken okuyup sayiya katmiyolarmos dogru soyluyosun arkadasm basta birine sormustum sonra emin olnk icn hocaya sordum☺yani adetliykn ojunurmus sonuc olrak

bwnde okumak istiyorum bana da okur musunuz

cnm ben de katılayım aranıza sistem nedir şu an kimin için okuyorsunuz ?

cnm bence okuyan herkes seni umutluhatun diye etiketlesin ve ilk 4444 okunup bittikten sonra sıradaki kişi yani yarimkalbim e okuyalım ve sistemli olsun örneğin o an listede 15 kişi varsa herkes 296 okunacak kişi ise 300 tane okusun eşit olur böylece . bu 4444 bitene kadar listeye dahil olmak isteyenler beklesin bir dahaki duada alınsın . birdahaki duada 20 kişi olucağımızı varsayalım bu defa herkes 222 kere okunacak kişi yani pink-stars 226 okur bu şekilde gitgide okuma sayısı da azalır biz çlışanlar için daha kolay olur .bu şekilde günlük yada iki günde bir birine okuruz sende sürekli ilk sayfayı günceller okunan kişileri okunacak sayıları belirlersin.bu bir öneri tabi tatlım konu sabihi sensin

slm bayanlar nasılsınız ben bugün okuyamicam gece okurum fırsat bulursam.misafirim.olduğu için

Evet kuzum listeye ekliyorim isteyen herkesi fakat yeni ollddugumuz icin okadsr kalabalik olmadigimizdan herkes okuyabildigi kdar okusun dedik .Ama aslinda dedigin gibi yapmak isterim.daha cok arkadasimiz katilirsa ve bundan sonra benden sonraki siradaki kisiye okuyacagiz listedeki herkes icin okumus olacagiz Allahin izniyle kuzm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…