BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

merhaba kızlar nete yeni girdim kusura bakmayın adım neslihan benim kanamam hafifte olsa devam ettiği için okuyamıyorum inşAllah en kısa zamanda aranıza katılırım hepinize teşekkür ederim

cnm ben kürtaj olalı bugün 27 gün oldu geçen hafta 58 çıktı beta hcg senin neden böyle anlamadım bilemedim

cnm ben kürtaj olalı bugün 27 gün oldu geçen hafta 58 çıktı beta hcg senin neden böyle anlamadım bilemedim

Doktora sneslim33, post: 44885355, member: 728411"]cnm ben kürtaj olalı bugün 27 gün oldu geçen hafta 58 çıktı beta hcg senin neden böyle anlamadım bilemedim[/QUOTE]
Doktorda sasirmisti gecen hafta ben sağlam olsun diye tekrar etmedim.bugün testle Bakiy dedm sonuç bu

canım ben 245 di onu 250 yaptım galiba herkez o kadar okuyamıyo
Allah razi olsun cnm Allah kabul etsin insallah .. siz bilirsiniz tabi benim de okuyabildigim 300 oluyor listede adi olup hic gormediklerim var bir duzenleyemedik ki biz 5 6 kisi okuyoruz :)) hem boyle listede kalanlari gormis oluruz hem de okuyamayan olursa tamamlariz onunkini de ..

evet canım bende üç dört kişiden fazlasını görmüyorum listede kaç kişi var acaba

Yani gordugunuz gibi 18 kisi nerde 5 kisi nerde :)) okuyalim sorun degil ama aktif degiller kisi sayisinca okusak bi kisi bir gunde biter Allahin izniyle aynen katiliyorum aktit olmayanlari cikaralim liste duzenlensin ..

kızlar zaten su an forumu yanlış kısmında konumuz isterseniz tekrardan dualarımız sizinle bölümüne konu açılsın hep beraber oradan devam edelim sürekli liste güncel vede düzenli olacak şekilde ne dersiniz umutluhatun

Bu duamiz burda bitsin canim karismasin ondan sonra orda devam ederiz yine .. simdi listeyi tenize cekelim hic okumayanlar ciksin aktif olanlarla devam edelim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…