- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 133
- 41
- Konu Sahibi umutluhatun
-
cnm ben kürtaj olalı bugün 27 gün oldu geçen hafta 58 çıktı beta hcg senin neden böyle anlamadım bilemedimGünaydın kizlar kürtaj olali 31 gun oldu kendi imkanlarimizla korunduk iki kere ilişki oldu gecen hafta beta63 tu ve doktor neden dusmemis diye sasirmisti.neyse.iki.gün sonra.tekrar et dedi etmedim.bugün sifirlanmismi.diye teste bakay m dedim sonuç.bu sizce.normalmi
cnm ben kürtaj olalı bugün 27 gün oldu geçen hafta 58 çıktı beta hcg senin neden böyle anlamadım bilemedimGünaydın kizlar kürtaj olali 31 gun oldu kendi imkanlarimizla korunduk iki kere ilişki oldu gecen hafta beta63 tu ve doktor neden dusmemis diye sasirmisti.neyse.iki.gün sonra.tekrar et dedi etmedim.bugün sifirlanmismi.diye teste bakay m dedim sonuç.bu sizce.normalmi
canım ben 245 di onu 250 yaptım galiba herkez o kadar okuyamıyoArkadaslar herkes 245 okusun bitiren okudum diye bildirsin hesap isi kalksin demistik :)
Allah razi olsun cnm Allah kabul etsin insallah .. siz bilirsiniz tabi benim de okuyabildigim 300 oluyor listede adi olup hic gormediklerim var bir duzenleyemedik ki biz 5 6 kisi okuyoruz :)) hem boyle listede kalanlari gormis oluruz hem de okuyamayan olursa tamamlariz onunkini de ..canım ben 245 di onu 250 yaptım galiba herkez o kadar okuyamıyo
evet canım bende üç dört kişiden fazlasını görmüyorum listede kaç kişi var acabaAllah razi olsun cnm Allah kabul etsin insallah .. siz bilirsiniz tabi benim de okuyabildigim 300 oluyor listede adi olup hic gormediklerim var bir duzenleyemedik ki biz 5 6 kisi okuyoruz :)) hem boyle listede kalanlari gormis oluruz hem de okuyamayan olursa tamamlariz onunkini de ..
evet canım bende üç dört kişiden fazlasını görmüyorum listede kaç kişi var acaba
bencede ben bunu ilk gün söylemiştimhiç aktif olmayanları çıkaralım bence
bana uyarkızlar zaten su an forumu yanlış kısmında konumuz isterseniz tekrardan dualarımız sizinle bölümüne konu açılsın hep beraber oradan devam edelim sürekli liste güncel vede düzenli olacak şekilde ne dersiniz
Bu duamiz burda bitsin canim karismasin ondan sonra orda devam ederiz yine .. simdi listeyi tenize cekelim hic okumayanlar ciksin aktif olanlarla devam edelim ..kızlar zaten su an forumu yanlış kısmında konumuz isterseniz tekrardan dualarımız sizinle bölümüne konu açılsın hep beraber oradan devam edelim sürekli liste güncel vede düzenli olacak şekilde ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?