- 1 Ocak 2016
- 533
- 535
- 33
- Konu Sahibi umutluhatun
-
sizlerin ne zaman sıfırlandı kızlar ? kürtajdan sonra benim ilk gebeligimde cabuk sıfırlanmıstı hatta 2 haftaada toparlamıstı vuucudumda bunda gec oluyo hersey cok korkuyorum bide bebekte turner senddromu cıkıncahayal kırıklııgına ugradım Allahım inşallah bıdaha yasatmaz
Amiinn insallah cnm .. rabbim hayirli saglikli salih evlat nasip etsin insallah hayirlisiyla kucagina almayi nasip rtsin cnm kendim hamile gibi cok sevindim :)AYYYYY İNŞALLAH CANIM YAAA
amin inşallah canım allah olmayan herkese versinnn
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım.canımŞİMDİ ÇIKTI CANIM 1016,44 GÖRÜNÜYOR
Amiinn insallah cnm .. rabbim hayirli saglikli salih evlat nasip etsin insallah hayirlisiyla kucagina almayi nasip rtsin cnm kendim hamile gibi cok sevindim :)
amin inşallah canımmmsağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım.canım
iyi düşün iyi olsun canım sıkma canınıBen ilk kurtajim da düşmüştü ne bileyim ay belki sağlıkla.hamile.kalmisimdir.olamaz mi olabilirmiş.☺
darısı bizim başımıza inşallahamin inşallah canımmm
amin canım inşallah inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir bebek versindarısı bizim başımıza inşallah
Neden olmasin canm hem neden o hamileliklerin sonlandi Allah oylesini nasip etti ins saglikli bt bebek verirBen ilk kurtajim da düşmüştü ne bileyim ay belki sağlıkla.hamile.kalmisimdir.olamaz mi olabilirmiş.☺
Hayirli olsun canim darisi bize insallah duani eksik etmeamin inşallah canımmm
amin canım inşallah Allah İsteyen herkese nasip etsinnn sağlıklı bir bebekHayirli olsun canim darisi bize insallah duani eksik etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?