BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

pink_stars aynen canim son 6tane kalmis cuma.günü duani yapacağız simdi.siradaki.arkadaşa başlayabilirsiniz.kizlar bende bugün tekrar genetiğe gittim tekrar kromozom yaptı.bana sağolsun için.rahat etmesi için yapıyorum dedi inşallah diğer gebeliklerimde Turner olmaz ayrica biz bu ay korunduk daha kürtaj olali bi ay olcak 29unda.ama sanki hamileymisim gibi son gebeliğin deki.belirti var gibi.anlamadım gitti sağlıkla minigimi.kucagima almak istiyorum ama çok korkuyorum Allah bi mucize versin hepimize

herseyin hayırlısı canım bu arada sıradaki arkadaşın adı ne bide sayılımı okucaz yoksa herkez okuduğu kadarmı eskisi gibi

ınay bekliyor yazıyor daha çıkmadı yaa bende tekrar test yaptım oda pozitif bide kan çıksa
noldu cnm sonuç hadi inş.
Aynen canm benimde bugun adet gunum. Karnim bacaklarim sizliyo. Kirmizilari gormedim daha. Sabahta bi arkadasim aradi beni hamile gormus ruyasinda :) cokta umutlanmak istemiyorum hayirlisi olsun ins hakkimizda hepimizin
tatlım meraklardayım noldu sonuç :)

Insallah canim Allahim bizlerede hqyirli saglikli mucizesini gonderir rabbimin iateyipte olmayacagi hic birsey yok ol der olur
cnm test yapsana:)

sıradaki arkadaşın ismini alalım bana sıra gelsin çabuk :) herkes 245 okusun listede adı olup okuma listesinde görmediklerim var onlarda burdaysa ses versin :) okunan kişi 279 okuyor ..
245 mi okuyacağız cnm cok şükür düzene bindimi

Arkadaşlar günaydın gece uyuduum için Yazamadim sabah yine test yaptım ilk idrarla 9 da da gidip kan vereceğim hayırlısı olur inşallah
ayyyy cnm hayırlı olsun çıkmış işte var bebeğin inşallah benimkide böyle silikçe çıkmıştı :)

CANIM KAN SONUCUM DAHA ÇIKMADI AMA TOPLAMDA 6 TEST YAPTIM 6 SIDA POZİTİF ÇIKTI VE HİÇ BEKLEMEDİM T ÇİZGİSİNDEN ÖNCE ÇIKTI C ÇİZGİSDİ HEP
o nasıl sonuçmuş benim kan sonucu 1 saat içinde cıktı sıkıştır bence nereye verdiysen canım hadi bakalım berasber 2016 ekim annesi olalım

Günaydın kizlar kürtaj olali 31 gun oldu kendi imkanlarimizla korunduk iki kere ilişki oldu gecen hafta beta63 tu ve doktor neden dusmemis diye sasirmisti.neyse.iki.gün sonra.tekrar et dedi etmedim.bugün sifirlanmismi.diye teste bakay m dedim sonuç.bu sizce.normalmi

[QUOTlüzum lek1212, post: 44882973, member: 701458"]AYYYYY İNŞALLAH CANIM YAAA

amin inşallah canım allah olmayan herkese versinnn[/QUOTE]
Amin kuzum sonucun çok güzel masallah

Bugün vericem canim da kürtajdan sonra.31gun geçti gecen hafta doktor da sasirmisti.ve ski ski tembih ettiler korun hamile kalma diye bide bebeğim Turner sendrom uymuş çokzor olur yoktur dimi.bisey

sizlerin ne zaman sıfırlandı kızlar ? kürtajdan sonra benim ilk gebeligimde cabuk sıfırlanmıstı hatta 2 haftaada toparlamıstı vuucudumda bunda gec oluyo hersey cok korkuyorum bide bebekte turner senddromu cıkınca hayal kırıklııgına ugradım Allahım inşallah bıdaha yasatmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…