- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.086
- 133
- Konu Sahibi umutluhatun
-
herseyin hayırlısı canım bu arada sıradaki arkadaşın adı ne bide sayılımı okucaz yoksa herkez okuduğu kadarmı eskisi gibipink_stars aynen canim son 6tane kalmis cuma.günü duani yapacağız simdi.siradaki.arkadaşa başlayabilirsiniz.kizlar bende bugün tekrar genetiğe gittim tekrar kromozom yaptı.bana sağolsun için.rahat etmesi için yapıyorum dedi inşallah diğer gebeliklerimde Turner olmaz ayrica biz bu ay korunduk daha kürtaj olali bi ay olcak 29unda.ama sanki hamileymisim gibi son gebeliğin deki.belirti var gibi.anlamadım gitti sağlıkla minigimi.kucagima almak istiyorum ama çok korkuyorum Allah bi mucize versin hepimize
noldu cnm sonuç hadi inş.ınay bekliyor yazıyor daha çıkmadı yaa bende tekrar test yaptım oda pozitif bide kan çıksa
tatlım meraklardayım noldu sonuç :)Aynen canm benimde bugun adet gunum. Karnim bacaklarim sizliyo. Kirmizilari gormedim daha. Sabahta bi arkadasim aradi beni hamile gormus ruyasinda :) cokta umutlanmak istemiyorum hayirlisi olsun ins hakkimizda hepimizin
cnm test yapsana:)Insallah canim Allahim bizlerede hqyirli saglikli mucizesini gonderir rabbimin iateyipte olmayacagi hic birsey yok ol der olur
245 mi okuyacağız cnm cok şükür düzene bindimisıradaki arkadaşın ismini alalım bana sıra gelsin çabuk :) herkes 245 okusun listede adı olup okuma listesinde görmediklerim var onlarda burdaysa ses versin :) okunan kişi 279 okuyor ..
ayyyy cnm hayırlı olsun çıkmış işte var bebeğin inşallah benimkide böyle silikçe çıkmıştı :)Arkadaşlar günaydın gece uyuduum için Yazamadim sabah yine test yaptım ilk idrarla 9 da da gidip kan vereceğim hayırlısı olur inşallah
CANIM KAN SONUCUM DAHA ÇIKMADI AMA TOPLAMDA 6 TEST YAPTIM 6 SIDA POZİTİF ÇIKTI VE HİÇ BEKLEMEDİM T ÇİZGİSİNDEN ÖNCE ÇIKTI C ÇİZGİSDİ HEPayyyy cnm hayırlı olsun çıkmış işte var bebeğin inşallah benimkide böyle silikçe çıkmıştı :)
o nasıl sonuçmuş benim kan sonucu 1 saat içinde cıktı sıkıştır bence nereye verdiysen canım hadi bakalım berasber 2016 ekim annesi olalımCANIM KAN SONUCUM DAHA ÇIKMADI AMA TOPLAMDA 6 TEST YAPTIM 6 SIDA POZİTİF ÇIKTI VE HİÇ BEKLEMEDİM T ÇİZGİSİNDEN ÖNCE ÇIKTI C ÇİZGİSDİ HEP
ŞİMDİ ÇIKTI CANIM 1016,44 GÖRÜNÜYORo nasıl sonuçmuş benim kan sonucu 1 saat içinde cıktı sıkıştır bence nereye verdiysen canım
maşallahhhhh cok güzel Allah sağlıkla kucağına almak nasip eylesin hadi gözün aydınŞİMDİ ÇIKTI CANIM 1016,44 GÖRÜNÜYOR
AYYYYY İNŞALLAH CANIM YAAAmaşallahhhhh cok güzel Allah sağlıkla kucağına almak nasip eylesin hadi gözün aydın
maşallahhhhh cok güzel Allah sağlıkla kucağına almak nasip eylesin hadi gözün aydın
tekrar kan versen keşkeBu ne simdi
Amin kuzum sonucun çok güzel masallah[/QUOTE][QUOTlüzum lek1212, post: 44882973, member: 701458"]AYYYYY İNŞALLAH CANIM YAAA
amin inşallah canım allah olmayan herkese versinnn
canım zaten geç sıfırlanıyor korkmaBugün vericem canim da kürtajdan sonra.31gun geçti gecen hafta doktor da sasirmisti.ve ski ski tembih ettiler korun hamile kalma diye bide bebeğim Turner sendrom uymuş çokzor olur yoktur dimi.bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?