- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi umutluhatun
-
aynen cnm Allah kabul etsin91 tane daha okudum toplam 341 olduneslim33
helal.olsun canım üzülmeTeşekkür ederim tüm okuyanlara Allahın izniyle ne zaman bitiriyoruz ben çok üzüldüm ama okuyabikeceğimi bilseydim daha öncede katılırdım kızlar kusura bakmayın hakkınızı helal edin
sağol canım aminaynen cnm Allah kabul etsin
İnşAllah bundan sonra okurum hepinizehelal.olsun canım üzülme
cok sagol cnm daha doktora gidemedim ins hersey yolundadirHamilemi var ne güzel haber çok sevindim @melegim66 sağlıkla al kucağına
aynen cnm olir insallah sira sira herkes hamis kalir50 okuyabildim küzumneslim33 yardimlarin içim sağol canım gerçekten su siralar kendime zaman im yok el birliğiyle yapar Allahin izniyle topik uğurlu hamislwrimiz var çoksşükür @melegim66
olsun kuzum nolacak bundan sonra beraber devam ederiz helal olsun tabiTeşekkür ederim tüm okuyanlara Allahın izniyle ne zaman bitiriyoruz ben çok üzüldüm ama okuyabikeceğimi bilseydim daha öncede katılırdım kızlar kusura bakmayın hakkınızı helal edin
Canım bende hep okuyorum beni niye listeden çıkardınız 2 gün fazla okuyamadım çünkü eltimin bebeği down sendromlu doğdu ve kendimizi toplayamadık hep hastanedeydim beni tekrar listeye alırsanız sevinirim1umutluhatun Sema 4444 okundu
2yarimkalbim narin 4444 okundu
3pink_stars deniz 4444 okundu
4neslim33 okunuyor
5 @isilll1
6 B Bir mucize
7 @basbelasiyimm
8 M melek1212
9 @melegim66
10 @Berra6868
11 @Nill41
12 @6hzrn
13 @Vildan_kalp_ibrahim
kızlar bu listeye göre 13 kişiyiz ve neslim33 için herkes 341 adet , duası okunacak kişi 352 adet okuyacak okuyan arkadaşlar etiket yaparak okudum yazarlarsa toplamak daha kolay olur
canim cok gecmis olsun ee taramalarda bise cikmadimineslim33 150 tane okudum canım Allah kabul etsin inşallah Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin birde kaç tane okumam gerek bana bildirirsiniz kusurumada bakmayın ailecek çok üzgünüZ bi şok yaşadık kolay atlatamıyoruz ama ben okumam gerekeni geceleri okıcam
Beni listeye almamışlar ya canım ondan sordum kaç tane okumam lazım diye341sanırım C Cnsrhn1907 yanlış söylemedim demi @0meleğim66
Kendi tarama testlerini yaptırmadı down sendromlu çıksada aldırmam diye canım şok olduk yavrum bide öyle bi tatlı ki Allah ım sanki özene bözene yaratmışcanim cok gecmis olsun ee taramalarda bise cikmadimi
Rabbim yardimcisi olsun canim inanirsa o hastaligi yenenler bile vardi haberlerde okumustum guclu olsun isyan etmesin bakarsin duzelir umutlu olsun .. bende uzuldum gercekten bunlari soylemek bize kolay ama rabbim bilir biz bilemeyiz ne denir ki bu durum da onu da bilmiyorum aslindaKendi tarama testlerini yaptırmadı down sendromlu çıksada aldırmam diye canım şok olduk yavrum bide öyle bi tatlı ki Allah ım sanki özene bözene yaratmış
Canım bende hep okuyorum beni niye listeden çıkardınız 2 gün fazla okuyamadım çünkü eltimin bebeği down sendromlu doğdu ve kendimizi toplayamadık hep hastanedeydim beni tekrar listeye alırsanız sevinirim
ya kuzum olur mu hiç öyle sey biz gelişi güzel yazdık lütfen yanlış anlama gözden kaçması cok normal geçmişi cok okuyamadık çünkü gerçekten kendi adıma özür diliyorum lütfen bu şekilde olan arkadaşlar yanlış anlamasın yazsınlar ekleyelimGerçekten çok üzüldüm arkadaşlar beni aktif olmayanlarla bir tutmuşsunuz ben bütün gün hastanedeyken bile eve gelince hep okumaya çalıştım ve bugün hastanedeyken bile 19 tane okudum ağlamaktan okuyamıyordum eve gidince okurum dedim topiği bi açtım ismim yok gerçekten üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?