BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Teşekkür ederim tüm okuyanlara Allahın izniyle ne zaman bitiriyoruz ben çok üzüldüm ama okuyabikeceğimi bilseydim daha öncede katılırdım kızlar kusura bakmayın hakkınızı helal edin

Teşekkür ederim tüm okuyanlara Allahın izniyle ne zaman bitiriyoruz ben çok üzüldüm ama okuyabikeceğimi bilseydim daha öncede katılırdım kızlar kusura bakmayın hakkınızı helal edin
helal.olsun canım üzülme

olsun kuzum nolacak bundan sonra beraber devam ederiz helal olsun tabi

Canım bende hep okuyorum beni niye listeden çıkardınız 2 gün fazla okuyamadım çünkü eltimin bebeği down sendromlu doğdu ve kendimizi toplayamadık hep hastanedeydim beni tekrar listeye alırsanız sevinirim

Gerçekten çok üzüldüm arkadaşlar beni aktif olmayanlarla bir tutmuşsunuz ben bütün gün hastanedeyken bile eve gelince hep okumaya çalıştım ve bugün hastanedeyken bile 19 tane okudum ağlamaktan okuyamıyordum eve gidince okurum dedim topiği bi açtım ismim yok gerçekten üzüldüm

neslim33 150 tane okudum canım Allah kabul etsin inşallah Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin birde kaç tane okumam gerek bana bildirirsiniz kusurumada bakmayın ailecek çok üzgünüZ bi şok yaşadık kolay atlatamıyoruz ama ben okumam gerekeni geceleri okıcam

canim cok gecmis olsun ee taramalarda bise cikmadimi

Kendi tarama testlerini yaptırmadı down sendromlu çıksada aldırmam diye canım şok olduk yavrum bide öyle bi tatlı ki Allah ım sanki özene bözene yaratmış
Rabbim yardimcisi olsun canim inanirsa o hastaligi yenenler bile vardi haberlerde okumustum guclu olsun isyan etmesin bakarsin duzelir umutlu olsun .. bende uzuldum gercekten bunlari soylemek bize kolay ama rabbim bilir biz bilemeyiz ne denir ki bu durum da onu da bilmiyorum aslinda

Canım bende hep okuyorum beni niye listeden çıkardınız 2 gün fazla okuyamadım çünkü eltimin bebeği down sendromlu doğdu ve kendimizi toplayamadık hep hastanedeydim beni tekrar listeye alırsanız sevinirim

ya kuzum olur mu hiç öyle sey biz gelişi güzel yazdık lütfen yanlış anlama gözden kaçması cok normal geçmişi cok okuyamadık çünkü gerçekten kendi adıma özür diliyorum lütfen bu şekilde olan arkadaşlar yanlış anlamasın yazsınlar ekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…