- Konu Sahibi umutluhatun
-
Günaydın Arkadaşlar :) bende bugün okumaya başlayacagım @neslim33 neslihan dı isim değilmi :) Arkadaşlar benimkinin duası bugün mü yapacağız :)
ben biraz gec gideyim diyordum ama dr da cok yoğunmş 17 subata randevu alabildim az daaha beklesem cinsiyete gidecem yani inşallah bir sorun yoktur hersey yolundadırYOK CANIM DAHA GİTMEDİM BEN DOKTORA DOKTOR ARAYACAĞIM BAKALIM
Günaydın Arkadaşlar :) bende bugün okumaya başlayacagım @neslim33 neslihan dı isim değilmi :) Arkadaşlar benimkinin duası bugün mü yapacağız :)
bende bilmiyorum cnm nasıl oluyo umut yapıyordu ama duayıduası nasıl yapılacak canım cuma saatinde herkes dua ederse olur mu
ben biraz gec gideyim diyordum ama dr da cok yoğunmş 17 subata randevu alabildim az daaha beklesem cinsiyete gidecem yani inşallah bir sorun yoktur hersey yolundadır
duası nasıl yapılacak canım cuma saatinde herkes dua ederse olur mu
onun saati fark etmiyor canım ama cuma olması lazım hani cuma gece side olur ben benden önceki arkadaşla için ( ne kadar okundu ise sayı ) ....... kadar okuduğum tefriceleri ........ ismindeki arkadaşımın ............. niyetine bağışlıyorum. Allahım kabul et hayırlısıyla dileklerini gerçekleştir deyip hepimize dua ediyorum. Annemler teyzemler böyle yapardı. :)
canım ben bu 400ü deniz isimli arkadaşa okumuştum ama cumaya kadar değilmiydi onunki. şimdi yeni bi arkadaşa mı başlandı kafam karıştı benim1umutluhatun 50 okudu
2 @yarimkalbim 341 okudu
3pink_stars
4 @neslim33
5 @isilll1
6 @nil-su 245 okudu
7 @basbelasiyimm
8 M melek1212 70 okudu
9 @melegim66 341 okudu
10 @Cnsrhn1907 150 okudu
11 @Berra6868
12 @Nill41
13 6 6hzrn 400 okudu
14 @Vildan_kalp_ibrahim
arkadaşlar listemiz su an 14 kişi olduğu için sayı azaldı iki kişi 341 okuduk.
geriye kalan 11 arkadasım 313,
duası okunan @neslim33 arkadasım 319 okuduğunda tamamlanıyor inşallah.
su an toplam 1597
cnm tecrübe varya bence çevrenin fikrini alarak bir doktora gidebilirsin doğum anı cok önemli o yüzden doğuranlar söyler sana memnun kalıp kalmadıklarınıBENDE aynı düşüncedeyim canım açıkçası biraz daha büyüsün istiyorum bende tam net bilgi alayım diye ayrıca hastaneye de karar veremedik daha
tatlım onun sayısı tamamlanmıştı benim bildiğimcanım ben bu 400ü deniz isimli arkadaşa okumuştum ama cumaya kadar değilmiydi onunki. şimdi yeni bi arkadaşa mı başlandı kafam karıştı benim
cnm tecrübe varya bence çevrenin fikrini alarak bir doktora gidebilirsin doğum anı cok önemli o yüzden doğuranlar söyler sana memnun kalıp kalmadıklarını
o zaman benim okuduğum bu 400 de vardı içinde çünkü umut yazmıştı listeye beni 400 diye. neys ben yeni arkadaşada 400 alıyım o zaman. önümüzdeki cumaya kadar dimitatlım onun sayısı tamamlanmıştı benim bildiğim
ben sadece hastanenin acil bölümüne kan verdim o kadar:) duyarız inşallah pıt pıttabikide haklısın canım ama ben şuan doğumu değilde kalp atışlarını falan düşünüyorum bi onu duysam çok rahat edeceğim açıkçası sen gittin mi hiç gerçi daha çok erken
313 al o zaman canım kişi sayısına böldük süresi cuma dua alınıyor ama aslında daha cabuk biterse yeni arkadaşa baslarızo zaman benim okuduğum bu 400 de vardı içinde çünkü umut yazmıştı listeye beni 400 diye. neys ben yeni arkadaşada 400 alıyım o zaman. önümüzdeki cumaya kadar dimi
bende sadece kan testi yaptırdım sağlık ocağında o kadar başka birşey yapmadım :) acele etmeyeyim dedim bu seferben sadece hastanenin acil bölümüne kan verdim o kadar:) duyarız inşallah pıt pıt
bizde öyle yapalım canım o aman
cnm tecrübe varya bence çevrenin fikrini alarak bir doktora gidebilirsin doğum anı cok önemli o yüzden doğuranlar söyler sana memnun kalıp kalmadıklarını
kızlar hamilesiniz sanırım siz maşallah ya Allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallahtabikide haklısın canım ama ben şuan doğumu değilde kalp atışlarını falan düşünüyorum bi onu duysam çok rahat edeceğim açıkçası sen gittin mi hiç gerçi daha çok erken
canım ben bu 400ü deniz isimli arkadaşa okumuştum ama cumaya kadar değilmiydi onunki. şimdi yeni bi arkadaşa mı başlandı kafam karıştı benim
Olur ne kadar okuduysak arkadaşımız için mesela 400 kendimizinkini bağışlarız bide hepsi için dua edilir başka bilen arkadaşlar varsa onlarda fikir versin :)
Bu arada hamilelik nasıl gidiyor canım :) bu sefer herşey çok güzel olsun Rabbim hiç birimize bir daha evlatla ilgili acı keder göstermesin..Sağlıklı sıhatli bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Topığimizin diğer hamileleri nasılsınız inşallah herşey yolundadır :)
kızlar hamilesiniz sanırım siz maşallah ya Allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah. ben 3 ay önce kaybettim bebeğimi .şimdi tekrar hamile kalmaya çok korkuyorum nasılcesaret topliycam bilmiyorum
kızlar hamilesiniz sanırım siz maşallah ya Allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah. ben 3 ay önce kaybettim bebeğimi .şimdi tekrar hamile kalmaya çok korkuyorum nasılcesaret topliycam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?