BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

YOK CANIM DAHA GİTMEDİM BEN DOKTORA DOKTOR ARAYACAĞIM BAKALIM
ben biraz gec gideyim diyordum ama dr da cok yoğunmş 17 subata randevu alabildim az daaha beklesem cinsiyete gidecem yani inşallah bir sorun yoktur hersey yolundadır

ben biraz gec gideyim diyordum ama dr da cok yoğunmş 17 subata randevu alabildim az daaha beklesem cinsiyete gidecem yani inşallah bir sorun yoktur hersey yolundadır

BENDE aynı düşüncedeyim canım açıkçası biraz daha büyüsün istiyorum bende tam net bilgi alayım diye ayrıca hastaneye de karar veremedik daha

duası nasıl yapılacak canım cuma saatinde herkes dua ederse olur mu

onun saati fark etmiyor canım ama cuma olması lazım hani cuma gece side olur ben benden önceki arkadaşla için ( ne kadar okundu ise sayı ) ....... kadar okuduğum tefriceleri ........ ismindeki arkadaşımın ............. niyetine bağışlıyorum. Allahım kabul et hayırlısıyla dileklerini gerçekleştir deyip hepimize dua ediyorum. Annemler teyzemler böyle yapardı. :) umutluhatun toplu dua ediyordur..diğeride olur bence dua dan zarar gelmez :)

bizde öyle yapalım canım o aman

canım ben bu 400ü deniz isimli arkadaşa okumuştum ama cumaya kadar değilmiydi onunki. şimdi yeni bi arkadaşa mı başlandı kafam karıştı benim

BENDE aynı düşüncedeyim canım açıkçası biraz daha büyüsün istiyorum bende tam net bilgi alayım diye ayrıca hastaneye de karar veremedik daha
cnm tecrübe varya bence çevrenin fikrini alarak bir doktora gidebilirsin doğum anı cok önemli o yüzden doğuranlar söyler sana memnun kalıp kalmadıklarını

cnm tecrübe varya bence çevrenin fikrini alarak bir doktora gidebilirsin doğum anı cok önemli o yüzden doğuranlar söyler sana memnun kalıp kalmadıklarını

tabikide haklısın canım ama ben şuan doğumu değilde kalp atışlarını falan düşünüyorum bi onu duysam çok rahat edeceğim açıkçası sen gittin mi hiç gerçi daha çok erken

tabikide haklısın canım ama ben şuan doğumu değilde kalp atışlarını falan düşünüyorum bi onu duysam çok rahat edeceğim açıkçası sen gittin mi hiç gerçi daha çok erken
ben sadece hastanenin acil bölümüne kan verdim o kadar:) duyarız inşallah pıt pıt

o zaman benim okuduğum bu 400 de vardı içinde çünkü umut yazmıştı listeye beni 400 diye. neys ben yeni arkadaşada 400 alıyım o zaman. önümüzdeki cumaya kadar dimi
313 al o zaman canım kişi sayısına böldük süresi cuma dua alınıyor ama aslında daha cabuk biterse yeni arkadaşa baslarız

bizde öyle yapalım canım o aman

Olur ne kadar okuduysak arkadaşımız için mesela 400 kendimizinkini bağışlarız bide hepsi için dua edilir başka bilen arkadaşlar varsa onlarda fikir versin :)

Bu arada hamilelik nasıl gidiyor canım :) bu sefer herşey çok güzel olsun Rabbim hiç birimize bir daha evlatla ilgili acı keder göstermesin..Sağlıklı sıhatli bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah :)

Topığimizin diğer hamileleri nasılsınız inşallah herşey yolundadır :)

kızlar hamilesiniz sanırım siz maşallah ya Allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah. ben 3 ay önce kaybettim bebeğimi .şimdi tekrar hamile kalmaya çok korkuyorum nasılcesaret topliycam bilmiyorum

canım ben bu 400ü deniz isimli arkadaşa okumuştum ama cumaya kadar değilmiydi onunki. şimdi yeni bi arkadaşa mı başlandı kafam karıştı benim

Canım Allah razı olsun bana okudugun 400 bitti ise sen diğer arkadaşa başlayabilirsin cumadan cumaya bitirip diğer arkadaşımıza başlıyoruz

canım şimdilik bi sıkıntım yok Allaha şükür doktora kontrole gitmedim biraz daha büyüyünce gitmek istiyorum açıkçası acele etmekte istemiyorum Rabbim inşallah hepimize sağlıklı birer hamilelik yaşatır ve inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur

canım bende 1 ay önce kaybettim aynı korku bende de var ama korkunun ecele faydası yok kafanı rahat tut bu hiç birimiz için kolay değil ama hayırlısıyla bebek sahibi olmak için yapmamız gerekir korkma yine aynı şey yaşayacaksın diye bir şey yok içini ferah tut..

evet canım hamileyiz Allah inşallah herkese bu duyguyu nasip eder vce sonuna kadar sağlıklı sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…