- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi umutluhatun
-
cok geçmiş olsun cnm yaaa Allah kimsenin basına vermesin düzelme imkanı yokmuymuş pekineslim33 150 tane okudum canım Allah kabul etsin inşallah Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin birde kaç tane okumam gerek bana bildirirsiniz kusurumada bakmayın ailecek çok üzgünüZ bi şok yaşadık kolay atlatamıyoruz ama ben okumam gerekeni geceleri okıcam
CANIM aLLAH YARDIMCIN OLSUN BİZE DE HABER VER İNŞALLAH SONUÇLARIN GÜZEL ÇIKARKizlar cok hastayim dunden beri bugun idrar ve kan verdim duaci olun lutfen temiz çıksın sonuçlarım
Dr kurtajdan dolayi zayıf dusmussun dedi
Yuzum bembeyaz hic boyle kas agrisi yasamamistim
Ben de bugun okumaya calisrmneslim33
geçmiş olsun cnm dikkat et kendineKizlar cok hastayim dunden beri bugun idrar ve kan verdim duaci olun lutfen temiz çıksın sonuçlarım
Dr kurtajdan dolayi zayıf dusmussun dedi
Yuzum bembeyaz hic boyle kas agrisi yasamamistim
Ben de bugun okumaya calisrmneslim33
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
cok çıkıyorum cnm zaten ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum hem yanma sızlama bir damla bir damla yapıyom idrarı yaacanım sende çok idrara çıkıyor musun ya ben çok çıkıyorum
Allah kabul etsin tatlım yetiştiremeyen arkadaş olursa senin fazlanı ona ekleriz@melegim66 ben de okudum 400 tane canım
bende yanma yokta çok çıkıyorum işyerinde garip oluyor devamlı lavaboya git gelcok çıkıyorum cnm zaten ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum hem yanma sızlama bir damla bir damla yapıyom idrarı yaa
:)bende yanma yokta çok çıkıyorum işyerinde garip oluyor devamlı lavaboya git gel
YOK CANIM DAHA GİTMEDİM BEN DOKTORA DOKTOR ARAYACAĞIM BAKALIM:)aynen yaa sen doktora gittin mi kadın doğuma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?