BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

Yani okunuyor dualar adetliykenn fakat bu tarz hatimlerde okunmuyor die biliodum artik okucaz yapcak bise yok :)

canım teşekkür ederiz paylaşımın için :)

Arkadaslar bakin sayiya bolunce bitmedi tefriciye demekki hepimiz okumuyoruz ..

Canım cumaya bitmeyecekmi cumadan cumaya diye konuşmustuk biraz hızlı ilerledi daha 5 gün var biter bence kaç olmuş topladı mı gündüz işteyim mesala yatılı misafirimde var her akşam okuyamıyorum güvendiğim 2 kişiye söyledim onlarda okuyacaklar

Canim diger arkadaslar 3 gunde bitti zaten sayi 341 bir gunde okunuyor is olur ikunmaz tamam da bi kisi bir hafta surmuyor cuma dan cumaya duasi okunuyir bitenlerin

Kızlar ben telden girdiğim için sayamıyorum biriniz saysada kaç tane okunmuş kaç tane eksik bilsek bittiyse öbür arkadaşa başlasak

Canim diger arkadaslar 3 gunde bitti zaten sayi 341 bir gunde okunuyor is olur ikunmaz tamam da bi kisi bir hafta surmuyor cuma dan cumaya duasi okunuyir bitenlerin
Böyle hiç bitmicek sanırım kalan sayıyı okuyanlara bölelim ama bende hem koca gün hastanedeydim geceleri okudum 2 günde bitirdim sayımı ve arkadaşlar duanıza başlamadan önce bence çevrenizdekilere söyleyin onlarda okusunlar benim sırama daha çok varken ben 1100 tane okutturdum 1 haftadada bitmesi gerekmiyormuş imama sordum öyle şey olur mu dinde zorlama yoktur dedi o yüzden önceden başladım duama bence sizlerde öyle yapınki çabuk bitsin çünkü böyle giderse benim tüp bebek tedavime yetişmicek duam

Evet canım çünkü birimiz eksik kalsada arkadaşlar okudugu için yetişiyordu :)
Aynen simdi kaldi boyle okuyan okuduguyla kaliyor :) hayir misafir hala gitmedi ondan fazla giremiyorum da bitri mi bitmedi mi noldu :)) cabuk olun daa sira bize de gelsin hemen bu ay hamile kalmam lazim hahaha

Aynen simdi kaldi boyle okuyan okuduguyla kaliyor :) hayir misafir hala gitmedi ondan fazla giremiyorum da bitri mi bitmedi mi noldu :)) cabuk olun daa sira bize de gelsin hemen bu ay hamile kalmam lazim hahaha
Yani zaten hemen okunuyor bi oturusta 175 okudum ikinci de de kalani okudum ayni gunde bitirdim ki misafirim de var yani okuyun afkadaslar bebislerimiz gelsin :))

Kizlar bugun sonuclarimi aldim
Kurtajdan sonra idrarda iltihap sonucu yuksek cikan oldu mu normal mi yani
Brde ben kurtaj olali br ay oldu tam ustune iki adet gordum hatta ikinciyi smdi goruyorum adetim baslamadan cuma gunu vermstim sonuclari beta hcg 4,14 cikti szce normal mi bu durumu yasayanlar yazarsa sevinirim

sagol Allah razı olsun canım benimde yumurtlama günüm gecti ama olsun rabbimden umut kesilmez
Aynen oyle canm. Bende sogan suyu kurune baslamayi dusunuyorum. Adet bittikten 2 gun sonrami yapicam yoksa 7 gun sonrami onda kafam karisti bilen arkadaslar varmi aranizda. Ne duysam onu deniyorum bende ne yapicami şaşirdim :)

cnm bende ise gitmiyorum bu ara o yizden bulamadim gecmis sayfalarda doksanli sayfalardadir heralde k.bakma telden zor oluyo internet paketimde az kaldi cok girmiyorum neslim33

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…